|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Lord_Berserk
|
Post subject: Milijóóóny účtů Posted: 18:04 07. Jan 2011 |
|
|
Vim, ze to je nemozny vosterit, proto to pisu do flames. (chapu, ze nekdo ma asi sourozence a nechce mit s nim spolecnej ucet)  Proc je ted novej trend na Thalii mit 20 ruznejch uctu na foru plus dalsich X ve hre. Ten kdo tim prasi, na toho se casem pride to neni tak hrozny  ale nejvic co mi na tom s**e, ze uz je tolik uctu na jednoho hrace, az sem se v tom uplne ztratil  A nejhorsi ze vseho je hra na "Pana Tajemneho", kdyz mi telluje ... pomaaalu vi jakou mam barvu spodniho pradla, ale nechce mi rict kdo to je vid "frisco.cz" tebe si podam  To uz vas prestalo snad bavit creepit prispevky na foru, ze si zakladate novy a novy ucty ??? Mizerove  Chtit max. 2 uctet na jedna IP ... pak se Berserk vyznat 
_________________ ...VIKINGS are back...your agony begins !!!  No...You'll never make a Berserk... Berserker's Party Erik The Viking
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Milijóóóny účtů Posted: 18:28 07. Jan 2011 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Quote: A nejhorsi ze vseho je hra na "Pana Tajemneho", kdyz mi telluje ... pomaaalu vi jakou mam barvu spodniho pradla, ale nechce mi rict kdo to je vid "frisco.cz" tebe si podam  Souhlas Bersi,ale tobě napsat tell nejde aspoň ne teda mě pokud mi nenapíšeš první 
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Milijóóóny účtů Posted: 18:33 07. Jan 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Holt když už ho všichni posílaj k šípku na starém účtu, protože ho znají, je třeba založit nový účet, aby s ním aspoň někdo komunikoval. Což obvykle stejně trvá jen chvilku.
Zpravidla jde o pár tradičních Thalijských maskotů.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Milijóóóny účtů Posted: 18:44 07. Jan 2011 |
|
|
Pro mě úplně normálka. Co 3 - 4 měsíce, měním všechny účty co na netu mám...
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Milijóóóny účtů Posted: 18:45 07. Jan 2011 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
kucik wrote: Holt když už ho všichni posílaj k šípku na starém účtu, protože ho znají, je třeba založit nový účet, aby s ním aspoň někdo komunikoval. Což obvykle stejně trvá jen chvilku.
Zpravidla jde o pár tradičních Thalijských maskotů. No mě se už předvedl.Příště to nascreenuju a pošlu týmu,protože urážet se nenechám.
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: Milijóóóny účtů Posted: 18:52 07. Jan 2011 |
|
|
Radim wrote: Quote: A nejhorsi ze vseho je hra na "Pana Tajemneho", kdyz mi telluje ... pomaaalu vi jakou mam barvu spodniho pradla, ale nechce mi rict kdo to je vid "frisco.cz" tebe si podam  Souhlas Bersi,ale tobě napsat tell nejde aspoň ne teda mě pokud mi nenapíšeš první  Aspon te laminatori nevotravujou ... jen ty co vi jak obejit ty magicky uvozovky ve jmene 
_________________ ...VIKINGS are back...your agony begins !!!  No...You'll never make a Berserk... Berserker's Party Erik The Viking
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Milijóóóny účtů Posted: 18:53 07. Jan 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Shaman88 wrote: Pro mě úplně normálka. Co 3 - 4 měsíce, měním všechny účty co na netu mám... A proč? Jen tak ze zvědavosti. Jediný, co mě napadá je určitá ochrana soukromí, ale to třeba v případě hry nemá smysl.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Milijóóóny účtů Posted: 19:00 07. Jan 2011 |
|
|
Radim wrote: No mě se už předvedl.Příště to nascreenuju a pošlu týmu,protože urážet se nenechám. Jedině tak můžeme bojovat, jiná cesta bohužel není, s některými lidmi bohužel po dobrém nic nezmůžeš. Pro všechny: pokud vám telluje osoba, jejíž telly jsou vám nepříjemné, či dokonce urážlivé, zkuste mu ve vší slušnosti říct, že na takovou komunikaci nemáte náladu a ani čas. Pakliže nebude toto respektovat, porušuje pravidlo. Pokud někdo porušuje pravidla, dostane trest. Já jsem na chytráky po tellu taky alergický, takže se nebojte a posílejte screeny, jinak se ta válka vyhrát nedá.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Milijóóóny účtů Posted: 19:05 07. Jan 2011 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Milijóóóny účtů Posted: 19:07 07. Jan 2011 |
|
|
kucik wrote: Shaman88 wrote: Pro mě úplně normálka. Co 3 - 4 měsíce, měním všechny účty co na netu mám... A proč? Jen tak ze zvědavosti. Jediný, co mě napadá je určitá ochrana soukromí, ale to třeba v případě hry nemá smysl. Samozřejmě, je to určitá ochrana soukromí. V případě hry, no. řekněme že to má smysl. Nechci to moc pitvat, ale jsou individua, která když zjistí že něco umím a několikrát jim ochotně s něčím pomůžu, tak mi začnou spamovat icq a mail a veškerou komunikaci abych dělal věci za ně. A to se týká jak školy, pomoci s pc, různých her nebo třeba buildování v nwn. Tím spamovat myslím 10+ požadavků denně.
Last edited by Shaman88 on 19:12 07. Jan 2011, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Woxa
|
Post subject: Re: Milijóóóny účtů Posted: 19:11 07. Jan 2011 |
|
|
Shaman88 wrote: ... ale jsou individua, která když zjistí že něco umím a několikrát jim ochotně s něčím pomůžu, tak mi začnou spamovat icq a mail a veškerou komunikaci abych dělal věci za ně... No tyhle mam taky rad, ale obvykle jim slusne vysvetlim, ze se to bud maji naucit sami a nebo at zaplati... kdyz nepochopi a prudi dale, tak to resi ignorace 
_________________ Xunnavin - věrný (zatím) ochránce paní Trissdril bratr Ignacius - mnich, který následuje Thala (momentálně zavřen kdesi v klášterní cele)
|
|
Top |
|
Maya
|
Post subject: Re: Milijóóóny účtů Posted: 19:47 07. Jan 2011 |
|
|
Kdo je vůbec ten frisco.cz? Mě také občas krapet prudí. Jako nic horšího, ale přesně: Lord_Berserk wrote: A nejhorsi ze vseho je hra na "Pana Tajemneho", kdyz mi telluje ... pomaaalu vi jakou mam barvu spodniho pradla, ale nechce mi rict kdo to je vid "frisco.cz"..... Nic extra, ale trefí se třeba do chvíle kdy nemám náladu a to couvá i dračice chránící mladé, jen frisco ne a jede a jede..a jede... 
_________________ _______________________________________________ "Dejte muži volnou ruku - a najdete ji někde na sobě." - Mae Westová
|
|
Top |
|
Cyprian
|
Post subject: Re: Milijóóóny účtů Posted: 20:30 07. Jan 2011 |
|
|
No taky mám chut ukázat na mistra X co na foru komunikuje za učet A, ale když se mu nehodí aby byla známa jeho totožnost tak nasadi učet B
Ja osobne bych taky hlasoval pro omezeni učtů. Třeba tenhle sme taky měli se segrou společný
_________________ Cyprián - Maniodepresivní alkoholický mnich se sklony k sodomii - v současně době zavřen kdesi v cele, kde ně něm klečí bratr Ignacius Trissdril - Koketní drowka - stále nevěrná schovanka drowa Xunnavina s zálibou v červené ______________ Takuž jsem sám, uff
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: Milijóóóny účtů Posted: 01:16 08. Jan 2011 |
|
 |
Rytíř |
|
|
pajule prosim te tebe otravuje kazdy druhy i kdyz keca jen pres ic ... tak mlc a hraj si tu svou machr elfku a litej si po stromech nemam na tebe naladu a ani na tve lzi mela by si nejdrive vyrust a potom se michat do diskuzi dospelich dale se za frisco omlouvam je jen zvedava a obcas i kdyz ne tak jako ja otravna .. ale rekl bych ze hraje celkem pekne genialni RP a nejak extra to neprehani doufam ze budete brat mou omluvu jako jeji a uz to nebduete resit po praci na to nemam naladu ani chut a ona bych rekl toho ma ted taky dost kvuli praci
_________________ Život je svině, a teď vypadni mám práci.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Milijóóóny účtů Posted: 01:24 08. Jan 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
sendys wrote: pajule prosim te tebe otravuje kazdy druhy i kdyz keca jen pres ic ... tak mlc a hraj si tu svou machr elfku a litej si po stromech nemam na tebe naladu a ani na tve lzi mela by si nejdrive vyrust a potom se michat do diskuzi dospelich dale se za frisco omlouvam je jen zvedava a obcas i kdyz ne tak jako ja otravna .. ale rekl bych ze hraje celkem pekne genialni RP a nejak extra to neprehani doufam ze budete brat mou omluvu jako jeji a uz to nebduete resit po praci na to nemam naladu ani chut a ona bych rekl toho ma ted taky dost kvuli praci 
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|