|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 10 posts ] |
|
Author |
Message |
Tashara
|
Post subject: Kompletne smazany kraft Posted: 23:37 11. Jan 2011 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
Zdravim, dnes se mi kompletne vymazaly vsechny kraft expy, po padu serveru jsem jeste udelal jeden adamntinovy prsten takze si myslim, ze to s padem nesouvisi. Spis to vypada na problem s dusi postavy, jelikoz mi vypadla z rychleho tlacitka, navic se na me zacaly zobrazovat zbrane i kdyz jsem je mel zakazane a po relogu mi hra dala moznost zmenit hlavu.
ACC: Allydedek postava Silmathrang Amolefer
Kdyby byl nekdo ochotny se na to mrknout, moc dekuju.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Kompletne smazany kraft Posted: 13:58 12. Jan 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Můžeš mi napsat kdy se ti to stalo a kdy jsi tam určitě ty craft xp ještě měl?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Kompletne smazany kraft Posted: 14:55 12. Jan 2011 |
|
|
To vypadá, jako by ti fakt někdo sebral duši. Crafty můžu doplnit ze zálohy, ale nevim, co ještě bude chybět. Nehrál si s tim nějakej DM.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Tashara
|
Post subject: Re: Kompletne smazany kraft Posted: 19:18 12. Jan 2011 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
Omlouvam se, byl jsem v praci. Po vcerejdim vecerni padu ( netusim kolik bylo hodin), jsem jeste ukraftil jeden prsten a pak sme vyrazili pro rudu do jeskyni v cernem lese,a po ceste z5 kdyz jsem skoval zbrane, jsem si vsiml, ze se na me obevily, a vsiml jsem si ze nemam dusi na rychlem tlacitku. Nevenoval jsem tomu pozornost , zjistil jsem to az o neco pozdeji cca v deset vecer kdyz jsem zacal cistit rudu.
Edit: zda se ze mi chybi jen ten kraft, sber, kutani atd zustalo, lvl taky, jiny problem jsem nezjistil
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Kompletne smazany kraft Posted: 20:17 12. Jan 2011 |
|
|
OK, zkusil jsem ti tam hodnoty skillu nahazet zpatky. Pokud se to zas přepíše nulama, tak to musí opravit DM.
|
|
Top |
|
Tashara
|
Post subject: Re: Kompletne smazany kraft Posted: 21:09 12. Jan 2011 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
Diky , projevit by se to melo po restartu, nebo staci relog?
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Kompletne smazany kraft Posted: 21:17 12. Jan 2011 |
|
|
Jak koukám, tak se to zase přepsalo těma hodnotama na duši, takže to musí opravit DM. Napíšu to do úkolníku.
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Kompletne smazany kraft Posted: 21:18 12. Jan 2011 |
|
|
Já si myslim, že bys to měl přepsat když je offline, jinak se to tam zas uloží.
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Kompletne smazany kraft Posted: 21:21 12. Jan 2011 |
|
|
Já se bojim, že i tak se to přepíše.
|
|
Top |
|
Tashara
|
Post subject: Re: Kompletne smazany kraft Posted: 21:50 12. Jan 2011 |
|
 |
Obyvatel |
|
|