|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 11 posts ] |
|
Author |
Message |
Jeanes
|
Post subject: výkup dropu za max 10k Posted: 15:04 22. Jan 2011 |
|
|
Jsem se chtěl zeptat proč je u specializovaných obchodníků (např: prodávám zbroj platnéřovi, nebo drahokam klenotníkovi) nastavený strop 10k? Přijde mi to strašně málo. Proto se odhad ceny stává nepotřebnou dovedností (př: epickému kouzelníkovi je k ničemu, aby dostal za drahokam 8k namísto standartních 5k) Není to chyba?
_________________ Bůh s náma a dobré pryč!
|
|
Top |
|
Grunt
|
Post subject: Re: výkup dropu za max 10k Posted: 15:06 22. Jan 2011 |
|
|
Heh.. když těch drahokamu prodáš 20 tak je celkem rozdíl jestli dostaneš za jeden 5k nebo 8k 
_________________ Zathirel Černokněžna
Ancalagon Černý - The Dark Lord Morgoth bred Ancalagon, called the Black, during the First Age to be the greatest and mightiest of all dragons, and the first of the winged 'fire-drakes'. Mrtev
Val'Doren - Ochránce lesa V exilu
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: výkup dropu za max 10k Posted: 18:08 22. Jan 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Já jsem pochopil,že tenhle limit se zavedl kvůli novému lootu, kdy se do světa dostává hodně různých věcí, zbraní, brnění a tak dál, které jsou hlavně z těžších bossů hodně zdravé, kdyby byl ponechán výkup za plnou cenu tak by velmi brzo měna na thalii děsně devalvovala. Dřív, kdy tahle výbava nepadala a prodávaly se různé kameny, sošky a obrazy to tolik nevadilo. Co píše grunt s tím plně souhlasím.
Ale možná by se mohly ty různé olejomalby buď zrušit a nebo zavést nějaké npc sběratele kteří by takové věci vykupovali, a jen tyhle jako různé sošky, obrazy, vázy a tak.
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Sarapatka
|
Post subject: Re: výkup dropu za max 10k Posted: 03:03 23. Jan 2011 |
|
|
No moment, chces rict, ze vybavu cca v radu 1 milionu o 5 -6 polozkach, koupenou u demona v podtemnu, tam ted prodam za 50 - 60 tisic 
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: výkup dropu za max 10k Posted: 03:11 23. Jan 2011 |
|
|
Sarapatka wrote: No moment, chces rict, ze vybavu cca v radu 1 milionu o 5 -6 polozkach, koupenou u demona v podtemnu, tam ted prodam za 50 - 60 tisic  Přesně tak, maximální výkupní cena je 10 tisíc za kus, bez ohledu na to jakou cenu věc má
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: výkup dropu za max 10k Posted: 03:21 23. Jan 2011 |
|
|
Můžeš ji prodat přes persistentního obchodníka za víc, pokud ji koupí nějaké PC.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Sarapatka
|
Post subject: Re: výkup dropu za max 10k Posted: 12:21 23. Jan 2011 |
|
|
Coz pri poctu hracu v podtemnu bude nadlicky ukol.... takze hura do dilen, nic jineho se uz fakt nevyplati 
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: výkup dropu za max 10k Posted: 00:51 05. Oct 2011 |
|
|
Prasokralik tady dobře řekl, že zaveden prodej na 10k aby nebylo v modulu příliš peněz, bo se v pokladech spawnujou různé itemy co by se prodávaly nad 10k.
Ale chci se zeptat, dole u anšeho wyrma padala "hromada cenností" která, jestli si dobře pamatuji, měla cenu kolem 24k, díky této změně její hodnota klesla jen na 10k, chci se zeptat, zda byste třeba jeho trofej nemohli zvednout o 14k nahoru, aby se vykompenzovalo to, že tu je ten vykup na max 10. A ten boss si tak udržel svou úroveň kterou kdysi měl. Přeci jen když srovnáme co umí.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: výkup dropu za max 10k Posted: 01:01 05. Oct 2011 |
|
|
Já taky psal, že obchodník, co by vykupoval všechen ten nepoužitelný loot, jako globusy, cihličky z drahých kovů, sošky, sochy, obrazy, příbory, svícny a všechny tyhle kraviny, by nebyl od věci. Prostě obchodník jen na tenhle typ lootu který by dával lepší cenu než 10k strop. Zbraně, zbroje a zkrátka dropnutelná výbava by mu prodat nešla.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: výkup dropu za max 10k Posted: 01:05 05. Oct 2011 |
|
|
Jasný, nápad dobrej, mě jde hlavně ale o to, že ten wyrm u nás dropuje pokaždý "hromadu cenností", kdyžto obrazy, globusy, zlate pohary etc muzes/nemusis najit. Jo ze ten boss tam mel proste hodnotu XY + nejaka sance za padne kamen, obraz etc (jako je tomu vsude), ale ted ma hodnotu XY -14k + sance na ten kamen, obraz etc.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Garett
|
Post subject: Re: výkup dropu za max 10k Posted: 09:58 05. Oct 2011 |
|
|
-darkvision- wrote: Jasný, nápad dobrej, mě jde hlavně ale o to, že ten wyrm u nás dropuje pokaždý "hromadu cenností", kdyžto obrazy, globusy, zlate pohary etc muzes/nemusis najit. Jo ze ten boss tam mel proste hodnotu XY + nejaka sance za padne kamen, obraz etc (jako je tomu vsude), ale ted ma hodnotu XY -14k + sance na ten kamen, obraz etc. jenom poupravim, ta hromada cenosti se prodavala kolem 30-34k podle nalady obchodnika:)
_________________ Garett - vojak Temne legie, padl za Hag Grar Jalamyn - uznavany sperkar podtemna Vugdishnak - otrok se silou obra a inteligenci cajovyho pytliku a par dalsich...
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 11 posts ] |
|