Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 23:24 23. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 41 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject: Pytlíky,bedínky na byliny
PostPosted: 12:23 07. Feb 2011 
Bůh
 ICQ  Profile

Zdravíčko všem,
nebylo by možné opět zavézt nějakou itemy na uschovávání bylin prosím?
Vím že dřív byli bedýnky co šli koupit v Alteranu ten však je tedy spíš není.Nemám šajn jestli ještě sou.Ono mít zapráskaný 4 záložky surovinama je dost pruda,člověk si furt musí hlídat,aby mu někde nevypadnul meč nebo štít když se schovává zpátky.
Pokud je možné takový předmět získat třeba díky mini Q od DM bylo by to skvělé.

Post subject: Re: Pytlíky,bedínky na byliny
PostPosted: 12:36 07. Feb 2011 
Ďábel
 Profile

Jo to už se tu probíralo, ale někdo to promazal.
Taková bedna by se hodila,z historie vím, že jde mít jen jednu tu bedýnku v invu, ale i ta jedna se hodí.

Já aj navrhoval aby bylo něco zvlášt na bylinky, něco na kameny a něco na svitky. Ale to je asi problematické ohlídat, aby tam hráči nedávali něco jiné.

Jednodušší dát do prodeje tu bednu s tím, že hráč může mít jen jednu v invu (ne aby jich měl někdo třeba 30 v invu :twisted: :D ).

Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.

*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*

PostPosted: 12:44 07. Feb 2011 
Bůh
 ICQ  Profile

Jo to je právě ono,někdo to s prominutím podělal,protože toho měl v invu pokokot a zatrhlo se to.Je to pak už na soudnosti hráčů aby tam necpali nic jinýho.

PostPosted: 13:20 07. Feb 2011 
Velmistr
 ICQ  Profile

Radim wrote:
Je to pak už na soudnosti hráčů aby tam necpali nic jinýho.

Na to se určitě nedá spoléhat.

PostPosted: 13:28 07. Feb 2011 
Bůh
 ICQ  Profile

Tretas wrote:
Radim wrote:
Je to pak už na soudnosti hráčů aby tam necpali nic jinýho.

Na to se určitě nedá spoléhat.

Vyluxovat inventář dotyčného naučí,že má dodržovat co se stanová jako pravidlo

PostPosted: 15:25 07. Feb 2011 
Šlechtic
 ICQ  Profile

Nějak mi unika proč by měly být bedny (batohy...) zrovna jen na bylinky (jen svitky,kameny...). Pokud se zavede někdy v budoucnu nějaký takový předmět, mělo by být možné tam nacpat cokoliv, s tím omezením že každá postava může mít takový předmět jen jeden. Tím odpadá složitost s kontrolou popřípadě vytvářením speciálních předmětu, jen pro určitý druh věcí. Myslím, že by se to hodilo většině postav, obzvlášť pokud by tyto předměty dělaly věci uvnitř lehčí.

Ancalagon Černý - The Dark Lord Morgoth bred Ancalagon, called the Black, during the First Age to be the greatest and mightiest of all dragons, and the first of the winged 'fire-drakes'.
Mrtev

Val'Doren - Ochránce lesa V exilu

PostPosted: 15:57 07. Feb 2011 
Šlechtic
 Profile

Připojuji se rovněž k prosbě o pytlík na bylinky. Jak jsem už dříve psal. Je strašné mít plné trezory v bance, Kelu i v dílnách v Karathe s tím, že pokud si někdo nevyzvedne zakázku včas mohu sedet pouze na zadku a smutně čekat jak jiní loví, protože se mi vejde do inventoráře maximálne jeden lupen jetele.

Myslím, že zavedení:
jedné šperkkovnice (oželím)
jedné "knihy" na svitky (prosím)
jedné brašny na bylinky (moooc prosím)

by nebylo na škodu

Mimochodem úplná pohroma pro mne je, že se bylinky od různých dodavatelů nestackují. Někdy sice pomůže jejich umístění do trezoru před restartem.... a následněnaskládat jdou, ale občas nepomůže ani to. Chudáci dobráci se pak diví, kdyz mi dávají 3 bylinky v dobré vůli, že za to nic nechci, že na ně řvu jako vzteklá veverka.... Oni nevědí, co s tím mám za patálie.

Obdobný problem je se svitky - mám české a anglické verze toho samého. Proste se to nestackuje. Pak mi občas prodají svitek jiní lidé, zase se to nestackuje. Trezor pomáha tak ve 20%.

PostPosted: 07:08 08. Feb 2011 
Ďábel
 Profile

Alvarion wrote:
Obdobný problem je se svitky - mám české a anglické verze toho samého. Proste se to nestackuje. Pak mi občas prodají svitek jiní lidé, zase se to nestackuje. Trezor pomáha tak ve 20%.

České a anglické verze máš proto, protože to lidi cpou do trezorů, popřípadě u překupníka.
Svitek se v trezoru vždy bugne.

Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.

*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*

PostPosted: 08:02 08. Feb 2011 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

Zavádět obchodníka s bedýnkama mi nepřijde jako dobrý nápad.
Už to u jednou bylo, a našli se lidi co byly nesvéprávní a v batohu se jim po měsíci válelo 50 truhel a pytlů.
Zavedlo se pravidlo 1 truhly/šperkovnice a bágly se stáhly z prodeje, přesto ještě donedávna se dalo natrefit na PC co to zvládlo porušit a mělo jich víc než 1 kus.
Nikdo neřekl že na Thalii není možnost sehnat pytel na bylinky. Ta možnost tu je, jen ne prostřednictvím NPCčka a jednoho kliknutí.
Osobně mám za to že je to dobře, raději takhle než každej den trávit hodinu prověřováním inventářů navíc a akorát lomit rukama nad nesvéprávností lidí... můj názor...

PostPosted: 08:05 08. Feb 2011 
Bůh
 Profile

Udělat batoh/krabici jako neodložitelný předmět, což lze, a dávat ho stávajícím postavám na požádání, novým postavám automaticky jeden kus při tvorbě u avatara zrození. tím odpadne zbytečná kontrola a zároveň každý bude mít svůj vysněný batůžek.

Pain is temporary. Victory is forever.

PostPosted: 10:52 08. Feb 2011 
Ďábel
 WWW  Profile

To že je pytel neodložitelný není ochrana proti tomu, aby někteří výtečníci neměli v invu 10 a více neodložitelných batohů...

PostPosted: 11:21 08. Feb 2011 
Ďábel
 WWW  Profile

To chce nějakej jednoduchej skript hehe něco jako
If number_of_bags >1 : delete all inventory

▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬

PostPosted: 12:55 08. Feb 2011 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

Prasokralik wrote:
Udělat batoh/krabici jako neodložitelný předmět, což lze, a dávat ho stávajícím postavám na požádání, novým postavám automaticky jeden kus při tvorbě u avatara zrození. tím odpadne zbytečná kontrola a zároveň každý bude mít svůj vysněný batůžek.

Jinými slovy bys chtěl automaticky zvětšit množství políček v inventáři... ať už to má sloužit k zvětšení kapacity slotů k odnesení čehokoliv.
Inu to už řešení je, dostat item automaticky při tvorbě postavy stejně jako obdržíš žetony duše, emocí, kostek a buhvíčeho ještě.
Nastavit jako neodložitelné a šlus.
Otázkou je zda se taková myšlenka líbí vedení teamu, mě třeba osobně ne.

PostPosted: 13:14 08. Feb 2011 
Velmistr
 Profile

pokad chcete dat postave vetsi inv díky krabicce/vaku.. tak ji dejte i na záda grafickej vak/batoh...uz ted je to divny ze postava u sebe nosi třeba dve platovky, obrovskej mec, stít, plno rudy, tisice bylinek a pritom je lehce oblečena ;)

PostPosted: 13:16 08. Feb 2011 
Velmistr
 ICQ  Profile

Bahnaku, mě se taky, jako hráči nelíbí. Myslím že těch 5 záložek inventáře je až až. Nevidím důvod to ještě více rozšiřovat. Pokud by se hrálo na stoprocentní reálnost, měla by mít postava jednu, maximálně dvě záložky.

Za mě bedýnkám ne.

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 41 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]