|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 9 posts ] |
|
Author |
Message |
Radim
|
Post subject: necraftové zbroje Posted: 21:59 12. Feb 2011 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Jen taková otázka.Nebylo by možné,aby přešití zbroje nalezené u potvůrky nestálo takové nehorázné peníze.Včera sem za to vyhodil přes 30k a ne poprvé.Není zrovna košer oproti craftovým zbrojím.
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: necraftové zbroje Posted: 22:32 12. Feb 2011 |
|
|
To už se tu řešilo, je to asi daň za to, že to není věc z craftu. Holt lepší si zvyknout no. 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: necraftové zbroje Posted: 22:40 12. Feb 2011 |
|
|
Hmm spíš lepší překopat v toolu než platit dvakrát týdně 30k za přešití
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: necraftové zbroje Posted: 22:54 12. Feb 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Život psance neni levnej no. Kdybys hrál dobráka, jako třeba já, stačil by ti jeden vzhled 
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: necraftové zbroje Posted: 23:27 12. Feb 2011 |
|
|
Prasokralik wrote: Život psance neni levnej no. Kdybys hrál dobráka, jako třeba já, stačil by ti jeden vzhled  Já nejsem psanec,jen mě nebaví mít pořád jedny a ty samý hadry
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: necraftové zbroje Posted: 10:58 13. Feb 2011 |
|
|
Radim wrote: Prasokralik wrote: Život psance neni levnej no. Kdybys hrál dobráka, jako třeba já, stačil by ti jeden vzhled  Já nejsem psanec,jen mě nebaví mít pořád jedny a ty samý hadry A můžeš ho pak převlékat jako to jde s Barbie! 
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Jeanes
|
Post subject: Re: necraftové zbroje Posted: 19:23 13. Feb 2011 |
|
|
Radim wrote: Hmm spíš lepší překopat v toolu než platit dvakrát týdně 30k za přešití 30k? pf! U nás dole je takovýho zlata, že 30k nechávám jako dýžko, když si zajdu do Olath na oběd 
_________________ Bůh s náma a dobré pryč!
|
|
Top |
|
Firefox_
|
Post subject: Re: necraftové zbroje Posted: 19:58 13. Feb 2011 |
|
|
Radim hrál taky dole 
_________________ Poupátko - :-O Legewiel R'rorrok (Zau'ndar) - qu'el'faeruk d'qu'ellar R'rorrok
|
|
Top |
|
Práček
|
Post subject: Re: necraftové zbroje Posted: 21:34 13. Feb 2011 |
|
Joined: 22:03 11. Mar 2010 Posts: 1180 Location: Práglevačka
|
Jeanes wrote: 30k? pf! U nás dole je takovýho zlata, že 30k nechávám jako dýžko, když si zajdu do Olath na oběd  a od ted chodis na obed k Shie 
|
|
Page 1 of 1
|
[ 9 posts ] |
|