|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 14 posts ] |
|
Author |
Message |
Radim
|
Post subject: AB na epických lvl Posted: 17:52 05. Mar 2011 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Mám dotaz jak je ošetřeno zvedání AB od epických lvl.Wikina píše něco jineho než je ve hře.Z přechodu 20-24 lvl se zvedlo AB o jediný bod což mě u bojové postavy dost zaráží. Prosím o vyjádření pouze lidí z teamu!!
edit: tak wikina tvrdí že ab leze nahoru každý lichý lvl 21,23,25 atd..zajímá mě jestli to je takto i na TH
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: AB na epických lvl Posted: 15:46 06. Mar 2011 |
|
|
Radim wrote: Mám dotaz jak je ošetřeno zvedání AB od epických lvl.Wikina píše něco jineho než je ve hře.Z přechodu 20-24 lvl se zvedlo AB o jediný bod což mě u bojové postavy dost zaráží. Prosím o vyjádření pouze lidí z teamu!!
edit: tak wikina tvrdí že ab leze nahoru každý lichý lvl 21,23,25 atd..zajímá mě jestli to je takto i na TH Ano je to tak, každý lichý lvl ti vzroste +1 AB bez rozdílu povolání. Stejně tak se zvyšují i záchrané hody, ale tam je to mylsím +1 každý sudý lvl.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: AB na epických lvl Posted: 15:53 06. Mar 2011 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Umíš číst? 
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: AB na epických lvl Posted: 23:28 06. Mar 2011 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
RoF už se pokládá ze člena týmu, zajímavé 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: AB na epických lvl Posted: 07:29 07. Mar 2011 |
|
|
Tak ono pokud se tým nevyjadřuje, tak asi o ničem neví, že by to bylo jiné jak standartní nastavení NWN ne?  . A jelikož mám postavu epic a vidím jak ji narůstá AB, tak asi vím no. A na wikině to píšou taky http://nwn.wikia.com/wiki/Base_attack
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: AB na epických lvl Posted: 10:00 07. Mar 2011 |
|
|
AB na epickém levelu narůstá standardně dle původního nastavení NWN.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
tao kan
|
Post subject: Re: AB na epických lvl Posted: 10:12 07. Mar 2011 |
|
|
mohlo by takto být nastavené i DC kouzel?
_________________ TaoKan Nur,Orconur,Tanur Arged,Balran Nebojsa,Lord Aren Aylom,Jacob Achalym,Victorius Melenol,Glarik syn Argedův,Vastim Lágro,Grudur "Kamenná tvář,Drizdor Zau'ndar....hrob se naplňuje
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: AB na epických lvl Posted: 10:19 07. Mar 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Ale DC kouzel teď narůstá normálně podle NWN. Jinak pracuje se na úpravě, aby se to nějak zvyšovalo i na epicu.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: AB na epických lvl Posted: 11:52 07. Mar 2011 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Díky Rejtumy za stručnou odpověď a RoFe ty se nauč číst.
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: AB na epických lvl Posted: 13:47 07. Mar 2011 |
|
|
Radim wrote: Díky Rejtumy za stručnou odpověď a RoFe ty se nauč číst. Ooo tak pardon, že sem si dovolil reagovat a poradit nebo tak.
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: AB na epických lvl Posted: 15:40 07. Mar 2011 |
|
|
Prosím, přijeď na sraz. Byla by pro mě opravdu obrovská čest, poznat takového skvělého hráče, mudrce a skoro i člena týmu na vlastní voči 
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: AB na epických lvl Posted: 17:20 07. Mar 2011 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
jeslo dorazí tak ho vyfot a pak mi ho ukaž 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Istvan
|
Post subject: Re: AB na epických lvl Posted: 17:37 07. Mar 2011 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Omlouvam se za svuj post mimo tema, ale opravdu si myslite, ze kdyz se navazite do RoFa, ze jste lepsi nez on? Me nepripada, ze by tu RoF napsal neco spatneho, jen odpovedel.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: AB na epických lvl Posted: 17:39 07. Mar 2011 |
|
|
Jdete se hádat jinam. Otázka byla položena jasně, odpověď ROFa výborná, sám jsem v tom měl zmatek. Téma Topicu bylo vyčerpáno, zamykám.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 14 posts ] |
|