|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
davidsoft
|
Post subject: Problém s trezorem Posted: 18:16 02. May 2011 |
|
|
Dnes si Elandra konečně pořídila bankovní trezor v bance v Alwarielu. Uložila si do něj dvě limetky a nějaké stáhnuté kůže. Po znovuotevření trezoru se však zobrazují pouze limetky, kůže nejsou vidět, přitom do počtu uložených předmětů se započítávají (trezor hlásí 7 předmětů).
Nepomohl relog ani uložení, vybrání a znovuuložení limetek. //edit: Problém spočívá v něčem jiném. Věci uložila v Karathě a opět se tam našly. Bankéř ale říká: "Navíc naše dimenzionální koncepce umožňuje spolupracovat s ostatními bankami, které pak mohou napojit své trezory na společné dimenzionální prostory. Pro Vás to znamená, že si můžete cokoliv uložit v naší bance a vyzvednout v bance jiné." Problém tedy spočívá v tom, že věci uložené v Karathě může vyzvednout pouze v Karathě a už ne v Alwarielu. (Naopak v Karathě nejsou dostupné ty limetky.)
_________________ Ester Krejčí -- Moje vinná réva, sestry Janů, Vojtěch Verner, Jana Zlomilová a další. Netradiční inteligentní seriál z prostředí gymnázia. <Aktivita ve hře: neaktivní> [Desatero přikázání pro role-playera] [Hry na hrdiny: Teorie RPG]
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Problém s trezorem Posted: 19:47 02. May 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Aha. Takze jsi pouzil ty stare trezory, co se nemaj pouzivat a jsou tam jen aby si lidi vyndali veci.
Takze ja je timto mazu. Dela to jenom bordel. Kdo v tom bude mit po pulnoci veci, ma smulu. Jinak uz to resit nejde.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
davidsoft
|
Post subject: Re: Problém s trezorem Posted: 20:10 02. May 2011 |
|
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Problém s trezorem Posted: 20:13 02. May 2011 |
|
|
Jsou normalne ve vsech bankach. Je to ten nazvanej "Trezor pro zakazniky".
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
davidsoft
|
Post subject: Re: Problém s trezorem Posted: 20:19 02. May 2011 |
|
|
Teď se na to dívám a já jsem použil ten "Trezor pro zákazníky", ne ty očíslované trezory vedle. Přesto to dělá to, že limetky z Alwarielu to nezobrazí v Karathě a naopak věci z Karathy to nezobrazí v Alwarielu.
_________________ Ester Krejčí -- Moje vinná réva, sestry Janů, Vojtěch Verner, Jana Zlomilová a další. Netradiční inteligentní seriál z prostředí gymnázia. <Aktivita ve hře: neaktivní> [Desatero přikázání pro role-playera] [Hry na hrdiny: Teorie RPG]
|
|
Top |
|
davidsoft
|
Post subject: Re: Problém s trezorem Posted: 20:24 02. May 2011 |
|
|
Attachment:
File comment: V trezoru 3 věci a zobrazen jeden banán (ty zbylé dvě věci jsou 2 limetky v Alwarielu).
trezor.jpg [ 106.04 KiB | Viewed 5685 times ]
|
|
Top |
|
Tashara
|
Post subject: Re: Problém s trezorem Posted: 20:36 02. May 2011 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
davidsoft wrote: Teď se na to dívám a já jsem použil ten "Trezor pro zákazníky", ne ty očíslované trezory vedle. Přesto to dělá to, že limetky z Alwarielu to nezobrazí v Karathě a naopak věci z Karathy to nezobrazí v Alwarielu. no to by ani nemelo zobrazovat ne? veci v alwu jsou v trezoru v alvu a veci v karate jsou v karate, ne? by bylo divne vybrat si v karate veci co jsi ulozil do trezoru v alwu. Jestli to teda dobre chapu
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Problém s trezorem Posted: 22:00 02. May 2011 |
|
|
Chlape ty ani nedokazes napsat jmeno svy postavy spravne. Celou dobu hledam postavu 'Elandra'.
V trezoru mas ted aktualne tri kousky najakyho jidlo. S cim a jak jsi laboroval predtim nevim.
|
|
Top |
|
davidsoft
|
Post subject: Re: Problém s trezorem Posted: 05:46 03. May 2011 |
|
|
kucik wrote: Chlape ty ani nedokazes napsat jmeno svy postavy spravne. Celou dobu hledam postavu 'Elandra'.
V trezoru mas ted aktualne tri kousky najakyho jidlo. S cim a jak jsi laboroval predtim nevim. Za neuvedení jména účtu a herního jména postavy se omlouvám. Jméno účtu: davidsoftJméno postavy: Elrandra DalendenMyslím, že jsem konečně pochopil, v čem spočívá problém. Problém je v tom, že trezor obnovuje svůj obsah z databáze pouze při prvním otevření od restartu serveru. Když se do něj podívám, přejedu do druhého města, tam něco uložím a vrátím se, v prvním trezoru ta nově uložená věc nebude vidět do restartu serveru. Možná by bylo lepší, aby se obsah trezoru obnovoval z databáze při každém otevření, ale pokud je nějaký důvod, proč se tak neděje, spokojím se i se stávajícím stavem. Quote: by bylo divne vybrat si v karate veci co jsi ulozil do trezoru v alwu. Jestli to teda dobre chapu Divné to je, ale bankéř celkem jednoznačně říká, že to jde.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Problém s trezorem Posted: 08:25 03. May 2011 |
|
|
Je to tak kvůli zátěži. Většina lidí ten trezor otavře několikrát za krátkou chvilku. Proto je jednodušší to obnovovat jednou, než pokaždý.
Ale nějak se to upravovat bude.
|
|
Top |
|
davidsoft
|
Post subject: Re: Problém s trezorem Posted: 09:04 03. May 2011 |
|
|
|
Top |
|
Koninho87
|
Post subject: Re: Problém s trezorem Posted: 20:01 26. Jun 2011 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
zdravim.včera sem si uložil peníze v dílnách do trezoru a dnes už tam nebyli.šlo by s tím něco udělat?díky
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Problém s trezorem Posted: 20:10 26. Jun 2011 |
|
|
U ktery postavy? V Jakym z tvejch trezoru?
|
|
Top |
|
Koninho87
|
Post subject: Re: Problém s trezorem Posted: 20:53 26. Jun 2011 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
kucik wrote: U ktery postavy? V Jakym z tvejch trezoru? postava Restalon a je to trezor v Karathe v dílnách.
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Problém s trezorem Posted: 10:56 09. Jul 2011 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Dneska mi přes noc zmizel z trezoru rtuťový meč +5, snížení dex TO=26 co mi včera padl. Nemám důkaz o jeho existenci. Takže ani nepočítám, že se mi vrátí, ale možná by se chtělo kouknout jestli ty rtutovky nemizí všechny, protože s ostatníma zbraněma nemám problém.
Edit: KDyžtak to je trezor v dílně a plný neni
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|