|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 8 posts ] |
|
Author |
Message |
Shaman88
|
Post subject: Vlastní hlasové balíčky Posted: 10:40 29. Oct 2012 |
|
|
Takže můžeme zkusit tedy vytvořit vlastní zvukovou sadu.
Takže pokud chcete vlastní soundset tak tedy: Chce to 49 textových hlášek a zvuky těch hlášek které chcete nadabovat.
Postup: 1) Vaše zvuková sada musí mít identifikátor (bez mezer, maximálně 11 znaků) 2) Tohle jsou různé akce:
*_attk Order to Attack *_bat1 Battle Cry 1 *_bat2 Battle Cry 2 *_bat3 Battle Cry 3 *_heal Heal Me *_help Help *_enmy Enemies Spotted *_flee Flee *_tant Taunt *_gard Guard Me *_hold Hold Position *_atk1 Attack 1 *_atk2 Attack 2 *_atk3 Attack 3 *_hit1 Hit 1 *_hit2 Hit 2 *_hit3 Hit 3 *_dyin Dyin *_dead Dead *_sick Sick *_spel Spell Failure *_inff Weapon Ineffective *_foll Follow Me *_look Look Here *_grup Group Together *_move Move Out Of Way *_pick Pick Door/Trap *_srch Search Here *_hide Hide *_can Can *_cant Cant *_done Done *_encm Encumbered *_slct Selected *_hi Hi *_yes Yes *_no No *_stop Stop *_rest Lets Rest *_bore Bored *_bye Goodbye *_thnk Thanks *_haha Laugh *_cuss Cuss *_vict Victory *_say Say *_good Good *_bad Bad Idea *_warn Warn
Připravte si k nim texty do nějaké tabulky. U každé hlášky bude její zkratka - tzn. váš název a to co je za hvězdičkou. Např. popis pro špatný nápad pokud máte soundset pc_dracice bude pc_dracice_bad. Stejně pojmenujte i ty zvuky.
3) Nahrání zvuku. Zvuk si nahrávejte v čem chcete. Důležité je aby výsledný zkuk co mi pošlete měl maximálně 3 sekundy a byl ve formátu wav(22 kHz, 16 bit mono)
4) Vše to zabalte do zipu a pošlete mi to.
!!!Pokud si něčím nebudete jisti tak se radši zeptejte!!!
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Vlastní hlasové balíčky Posted: 13:12 29. Oct 2012 |
|
|
Preferovaný jazyk je čeština že?
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Vlastní hlasové balíčky Posted: 13:20 29. Oct 2012 |
|
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Vlastní hlasové balíčky Posted: 13:55 29. Oct 2012 |
|
|
A jelikož jsem přičuchl trochu k nahrávání zvuku, tak neznalým zkusím trochu poradit programem pro nahrávání. Doporučil bych free soft Audacity (je v češtině): http://audacity.sourceforge.net/?lang=csA kodeky v případě ukládání v mp3: http://sourceforge.net/projects/lame/files/lame/3.99/lame-3.99.5.tar.gz/downloadProgram umí celkem dost, ale já to zatím používal jen pro nahrávání kytary bez větší manipulace se zvuky. Doufám že poslouží nadšencům.
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Vlastní hlasové balíčky Posted: 14:17 29. Oct 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Vulgarizmy? Smí se?
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Vlastní hlasové balíčky Posted: 14:20 29. Oct 2012 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
V rozumné míře by asi nevadily.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Vlastní hlasové balíčky Posted: 18:03 29. Oct 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Doufám že to bude pouze volitelný doplněk.
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Vlastní hlasové balíčky Posted: 18:48 29. Oct 2012 |
|
|
Prasokralik wrote: Doufám že to bude pouze volitelný doplněk. To se uvidí 
|