|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
GeForce
|
Post subject: Vířivý útok Posted: 16:10 10. Jul 2011 |
|
|
Zdravím, chtěl jsem se optat, zda li je chyba, když při použití vířivého útoku nezasáhnu všechny cíle, jež na mě na blízko útočí. Př.: Když jsem mezi cca 4-5 nepřáteli a každý z nich si hází na útok na mě a já v tu dobu použiju vířivý útok, tak si na zásah hodím cca jen 3. Má tedy můj útok, ač je na blízko jako protivníkův, kratší dosah?
Díky za vysvětlení
_________________ Sareth - *Leč temnota nezvítezila, odpočívá rukou své milované, pokoj mu* Kvas - Tož ja to nezvdam! Öing! Cornelius *připravuje se*
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Vířivý útok Posted: 16:12 10. Jul 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
zasáhneš jen pokud se trefíš, proti každému kolem tebe si házíš jako bys na něho utočil normálně, není to automatický zásah
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Vířivý útok Posted: 16:26 10. Jul 2011 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
Myslim, že si stačí pročíst i přímo ve hře, u toho featu, že to tak je.
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
GeForce
|
Post subject: Re: Vířivý útok Posted: 17:01 10. Jul 2011 |
|
|
Prasokralik wrote: zasáhneš jen pokud se trefíš, proti každému kolem tebe si házíš jako bys na něho utočil normálně, není to automatický zásah Mě se právě stává, že si hodim jen na pár, ne na všechny... btw vím že to není automatickej uspěch...
_________________ Sareth - *Leč temnota nezvítezila, odpočívá rukou své milované, pokoj mu* Kvas - Tož ja to nezvdam! Öing! Cornelius *připravuje se*
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Vířivý útok Posted: 17:07 10. Jul 2011 |
|
|
pokud je od tebe dál jak 5 kroků tak se na něj vířivej nevztahuje, zbraně na blízko dosáhnou až 10 kroků, na to bys musel mít vylepšenej vířivej
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
|
|
Top |
|
GeForce
|
Post subject: Re: Vířivý útok Posted: 17:12 10. Jul 2011 |
|
|
jop to bude ono... našel jsem tohle Specifics: The character performs a full attack action, and makes one melee attack at full base attack bonus against each opponent within 5 feet. akorát jsem netušil že normálně je 10... tak díky
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Vířivý útok Posted: 17:14 10. Jul 2011 |
|
|
A u obyč vířivýho útoku platí, že první na koho útočíš tak se počítá tvůj první AB hod třeba 40 na dalšího 35 další 30 další 25 další 40 atd... vylepšenej háže na všechny tvym prvním AB hodem takže třeba těch 40...
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Vířivý útok Posted: 17:17 10. Jul 2011 |
|
|
to není pravda, házelo se tak i u vylepšeného ale v posledním patchi už je to opravené
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Vířivý útok Posted: 07:19 11. Jul 2011 |
|
|
Ten dotaz jak to funguje není vůbec od věci. Sám jako WM jsem dlouho vířivák řešil. Jde hodně o zkušenost a o to jak už máš hru v oku. Některé potvory mají menší modely, některé větší, některé útočej tak že jsou k tobě dost nablízko, jiné jakoby stojej dost od tebe. Doporučuji prostě zkoušet a zkoušet, časem onu pomyslnou hranici najdeš a budeš se na ni soustředit. Pak třeba během souboje provedeš úkrok do strany tak, aby ses nacházel v ideální vzdálenosti a zavířil všem. Některé potvory jsou na vířivák vyloženě imunní, protože jejich modely jsou větší a útočí jakoby z dálky, kupříkladu obři, ettinové a podobná svoloč. Některé zase jsou na vířivák vyloženě dělané, neboť na tebe skoro ani nedosáhnou, ale ty na ně jo  Typickým příkladem budiž drápnatci v podtemnu, kde lze jedním "správně odkliknutým" vířivákem zabít opravdu hodně potvor najednou. (tuším kolem 8-10 na jedno máchnutí) Dále doporučuji u vířiváku cvičit načasování. Ale to by bylo na další samostatný topic...
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
GeForce
|
Post subject: Re: Vířivý útok Posted: 08:34 12. Jul 2011 |
|
|
Jj napsal jsi to hezky... v podstatě je to tak, jak jsi napsal, taky jsem odkoukal že modely zvířat a jejich vzdálenost útoku na tom dělá nejvíc, tak už vím, kde je to už zbytečné a kde se hodí používat. Jinak úkroky používám už dlouho a to je přesně vychytávka, jež se na to hodí. Ono co bylo třeba za takovej častej bug, že po vířiváku občas postava nechtěla utočit ,ale to jde taky ošetřit. Ještě jedna věc mě tak napadla, že by se vířivák neměl používat, když je postava ve fearu? Mohlo by se to teoreticky brát, že se bojí tak se ohání na všechny strany...
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Vířivý útok Posted: 10:04 12. Jul 2011 |
|
|
Já už to kdysi hlásil jako bug, vířivák lze totiž vést i: - paralyzovaný - emotující (stojí, leží, čte si) - zmámený - vystrašený - mrtvý
Podotýkám že zneužívání je trestné, jedna věc je s tím blbnout v aréně s kámošem, druhá řešit tak souboj pod účinky kouzel, který by postava normálně prohrála.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Vířivý útok Posted: 12:37 12. Jul 2011 |
|
|
Thálie úprava, osobně nevím proč na ten feat někdo vůbec sahal  bez uprav funguje krásně a ne v paralýze. Mimochodem zajímavá je taky možnost útočit na věci které tvá postava nevadí, ať už je to inviska nebo utočiště nebo skrývání. Tohle já nepovažuji za bug, protože postava, která provede vířivák zkrátka máchá zbraní kolem sebe a ten skrývač co je tak hloupý a stojí u ní to holt schytá.
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Vířivý útok Posted: 13:02 12. Jul 2011 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
A proč to tu řikáš, to skoro nikdo neví  Jsem si vzpoměl teď na Ashi, jak vířivákem ukuchala nějakýho hidera a on nevěděl co se děje 
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: Vířivý útok Posted: 13:08 12. Jul 2011 |
|
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Vířivý útok Posted: 13:11 12. Jul 2011 |
|
|
Nebo po dalším použití vířivýho útoku se postava zas odblokuje.
|
|
Top |
|