|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 8 posts ] |
|
Author |
Message |
libixar
|
Post subject: Komplet ztráta věcí Posted: 11:50 31. Aug 2011 |
|
 |
Nováček |
|
|
zdravím , dnes jsem hrál jako každé dopoledne thalii. vše bylo v pohodě , ale jen do té doby , než jsem se odlogl a po cca hodině zase nalogl. Logl jsem a měl jsem komplet celý inventář pryč. Jestli se to někomu už stalo, prosím poraďte mi , jak své věci získám z5. Díky
_________________ Zirud: Obrovský hakavarn s obrovskou sekerou na rameni... ZIRUD ZNIČIT!!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Komplet ztráta věcí Posted: 15:06 01. Sep 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
V současnosit se kloním k názoru, že spíš nezískáš vzhledem k tomu, že se mi celá věc jeví jako opakovaný pokus pomoci si bugnutím vlastní postavy.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: Komplet ztráta věcí Posted: 10:54 14. Sep 2011 |
|
 |
Rytíř |
|
|
kucik wrote: V současnosit se kloním k názoru, že spíš nezískáš vzhledem k tomu, že se mi celá věc jeví jako opakovaný pokus pomoci si bugnutím vlastní postavy. pozor stalo se mi to taky .... ale to byla chyba spatneho lognuti behal jsme vsechno ale nemel jsem nic .... kdyz jsm se relog mel jsem vse zpet a by ljsem na miste kam sem dobehl
_________________ Život je svině, a teď vypadni mám práci.
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Komplet ztráta věcí Posted: 11:00 14. Sep 2011 |
|
|
Tuším, že se to může stát, když máš dvě postavy stejného nebo podobného jména.
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Komplet ztráta věcí Posted: 13:06 14. Sep 2011 |
|
|
Ano. Je to jeden z důvodů, proč je zakázáno tvořit si postavu se stejným jménem.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
libixar
|
Post subject: Re: Komplet ztráta věcí Posted: 18:09 14. Sep 2011 |
|
 |
Nováček |
|
|
Tak chci se jen zeptat..... věci mi nahrazeny budou či nebudou ? díky
_________________ Zirud: Obrovský hakavarn s obrovskou sekerou na rameni... ZIRUD ZNIČIT!!
|
|
Top |
|
Elverin
|
Post subject: Re: Komplet ztráta věcí Posted: 19:56 14. Sep 2011 |
|
|
V pripade, ze ten zakaz nekdo ciste hypoteticky minul pri zacatkovem chaosu a ma postavu, ktera ma stejne jmeno jako druha postava a rozdil je jen v diakritice, hrozi ztrata veci taky? Popripade bylo by mozne nechat tu druhou postavu smazat?
_________________ Elverin z rodu Darwolf - Všechno ví, všechno zná, všude byla dvakrát, za moře vidí a klíče má i od lesa
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Komplet ztráta věcí Posted: 20:23 14. Sep 2011 |
|
|
Pokud je rozdíl v diakritice, pak nemá stejnou postavu. Mezera navíc nebo míň je už rozdílný název.
Věci ztracené tímto způsobem se nahrazovat nebudou.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 8 posts ] |
|