|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
halfox
|
Post subject: hráči Posted: 11:21 12. Sep 2011 |
|
|
Vadí mi, že si to tu někdo plete s wow serverem, aspoň mi to tak okolo Karathy a Ivory příjde. Půlka někde afk postává, jeden kolem mě 2x profičí rychlostí větru, skoro do mě vrazí a u toho stihne pronýst "zduř", ale zatím jsem nepotkal postavu z kterou bych si mohl popovídat natolik, abych pochopil jak tu co funguje. 
_________________ Nien al Amordien - šedá karathská myš.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: hráči Posted: 11:26 12. Sep 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
To taky záleží na tom, jestli sotjíš a čekáš, až tě hráči přijdou bavit, nebo jestli ty sám jim dáš námět na diskuzi.
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
halfox
|
Post subject: Re: hráči Posted: 11:44 12. Sep 2011 |
|
|
Prasokralik wrote: To taky záleží na tom, jestli sotjíš a čekáš, až tě hráči přijdou bavit, nebo jestli ty sám jim dáš námět na diskuzi. Věř, že běhám a snažím se nějakého najít. Jenže je většina zaměstnaná tím, že si barví oblečení nebo prostě zrovna hráč obědvá popř. craftí  Myslel jsem, že tu toho bude míň...
_________________ Nien al Amordien - šedá karathská myš.
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: hráči Posted: 11:54 12. Sep 2011 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Pokud sám běháš, tak já bych tě třeba automaticky odignoroval a zařadil tě přesně tam, kam řadíš ostatní. A vždycky je to otázka, zda nějak zaujme dotyčný nebo taky ne.  Není tu nikdo, kdo by tu běhal po serveru a vyhledával lidi a každého se ptal "Chcete poradit?". Chceš pomoc? Chceš si pokecat? Zaujmi někoho a postupně se seznamuj, ideální jsou pak některé globální akce (třeba na plese, tam se seznamuje jedna radost).
_________________ .
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: hráči Posted: 11:57 12. Sep 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Jen při tom plesovém "seznamování" opatrně na určitý druh chorob.
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: hráči Posted: 12:22 12. Sep 2011 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Prasokralik wrote: Jen při tom plesovém "seznamování" opatrně na určitý druh chorob. ...obzvláště chronický zánět ledvin způsobený otrávenou dýkou za obtěžování některých slečen  je poměrně...nepříjemná choroba  .
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: hráči Posted: 12:31 12. Sep 2011 |
|
|
Prasokralik wrote: To taky záleží na tom, jestli sotjíš a čekáš, až tě hráči přijdou bavit, nebo jestli ty sám jim dáš námět na diskuzi. Pobavils. Ono když každej druhej utíká s haste, tak peče na ty kolem co stojej a než něco napíšeš (ne každej píše všemi deseti) tak je ona osoba už pryč. A když někdo stojí afk, tak taky nepostojíš. A pokad craftěj lidi, tak ne všichni si chtěj u toho povídat. ..štěstí že u nás dole je to jinačí  EDIT: Pokad bys volil ooc cestu domluvou, zkus napsat tell "Aria Orie", když bude mít čas, tak tě určo zasvětí 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: hráči Posted: 12:35 12. Sep 2011 |
|
|
Nalkanar wrote: Pokud sám běháš, tak já bych tě třeba automaticky odignoroval a zařadil tě přesně tam, kam řadíš ostatní. Jseš RP inkvizitor 
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: hráči Posted: 12:36 12. Sep 2011 |
|
|
halfox wrote: Vadí mi, že si to tu někdo plete s wow serverem, aspoň mi to tak okolo Karathy a Ivory příjde. Půlka někde afk postává, jeden kolem mě 2x profičí rychlostí větru, skoro do mě vrazí a u toho stihne pronýst "zduř", ale zatím jsem nepotkal postavu z kterou bych si mohl popovídat natolik, abych pochopil jak tu co funguje.  Neboj, není to tak zlý.
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: hráči Posted: 12:39 12. Sep 2011 |
|
|
J.F.Payne wrote: Nalkanar wrote: Pokud sám běháš, tak já bych tě třeba automaticky odignoroval a zařadil tě přesně tam, kam řadíš ostatní. Jseš RP inkvizitor  Když to říkáš, pane "nevidímsinavlastnínos", tak jsem asi inkvizitor. Sám bys to měl vědět nejlíp. EDIT po kokosovi: ano, Jon je ten nejvtipnější chlapík jakého znám spíše je to u něj nepochopení toho, že já takové věci v jeho případě myslím vážně ze zcela očividných důvodů, které on stále nevidí... proto to mé osloveníčko milé
_________________ .
Last edited by Nalkanar on 13:03 12. Sep 2011, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: hráči Posted: 12:55 12. Sep 2011 |
|
|
halfox wrote: Věř, že běhám a snažím se nějakého najít. Jenže je většina zaměstnaná tím, že si barví oblečení nebo prostě zrovna hráč obědvá popř. craftí  Myslel jsem, že tu toho bude míň... Tak někdy přijď do Karathy na ranní nebo večerní motlitbu BTW Nalku, nemáš smysl pro humr. Ironie není země čističů oken a sarkasmus nemá se svatostí nic společnýho.
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: hráči Posted: 13:27 12. Sep 2011 |
|
|
Omlouvám se ostatním, zejména halfoxovi, ale když veřejně, tak veřejně:
Nalku, buď aspoň dost chlap na to, abys věci říkal na plnou hubu a tomu s kým máš problém. Většinu lidí tady tvoje problémy s Jonem nezajímaj (jo, jen hádam) a tvuj alibismus s malým písmem je úsměvnej. Působíš jak malej parchant, co nemá ani dost odvahy si bránit vlastní názor a tak radši jen krouží kolem a dělá vlny ve vodě. Jestli ti to nedá a holt Jona, případně ještě někoho jinýho rozebírat musíš, tak to udělej. Udělej to jednou, udělej to jasně. Takovýhle vypouštění jedovatejch hlášek ti nepomůže. Pokud samozřejmně není tvým cílem bejt permanentně naštvanej a štvát i všechny v doslechu. Edit: jako mě třeba.
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: hráči Posted: 13:39 12. Sep 2011 |
|
|
kokosak wrote: Omlouvám se ostatním, zejména halfoxovi, ale když veřejně, tak veřejně:
Nalku, buď aspoň dost chlap na to, abys věci říkal na plnou hubu a tomu s kým máš problém. Většinu lidí tady tvoje problémy s Jonem nezajímaj (jo, jen hádam) a tvuj alibismus s malým písmem je úsměvnej. Působíš jak malej parchant, co nemá ani dost odvahy si bránit vlastní názor a tak radši jen krouží kolem a dělá vlny ve vodě. Jestli ti to nedá a holt Jona, případně ještě někoho jinýho rozebírat musíš, tak to udělej. Udělej to jednou, udělej to jasně. Takovýhle vypouštění jedovatejch hlášek ti nepomůže. Pokud samozřejmně není tvým cílem bejt permanentně naštvanej a štvát i všechny v doslechu. Vyzkoušeno, nefunguje, Jon není ve stavu, kdy by vnímal přesně to, co mu říkám, aby ze mě nedělal idiota. Posledně jsem mu napsal (nejdříve hruběji, poté už poněkud lépe), co by měl udělat, abychom byli oba na takové úrovni, na jaké můžeme komunikovat a tohle řešit. Až to udělá, diskuzi rád uvítám. Malé písmo tam je, protože to je OT.
_________________ .
|
|
Top |
|
drake127
|
Post subject: Re: hráči Posted: 13:42 12. Sep 2011 |
|
|
Nalkanar wrote: Vyzkoušeno, nefunguje, Jon není ve stavu, kdy by vnímal přesně to, co mu říkám, aby ze mě nedělal idiota. Posledně jsem mu napsal (nejdříve hruběji, poté už poněkud lépe), co by měl udělat, abychom byli oba na takové úrovni, na jaké můžeme komunikovat a tohle řešit. Až to udělá, diskuzi rád uvítám. Malé písmo tam je, protože to je OT. Tak ono cílem diskuze často není přesvědčit protistranu, ale hlavně diváky. Myslíte, že politici lezou do televize proto, aby obrátili svého kolegu na správnou víru? 
_________________ Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: hráči Posted: 13:48 12. Sep 2011 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
drake127 wrote: ... Taky jsem Jonovu (zbytečnou) narážku na Nalka pochopil jako výzvu k dalšímu kolu slovního wrestlingu. Myslím, že si kluci nemají co vyčítat  . Ani jeden. Vybavuje se mi hláška z Red dwarfa, kdy Lister čučí na ženské zápasy v bahně: C: "Pane a které fandíte?" L: "Oběma, ať vydrží co nejdýl!"
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|