|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 6 posts ] |
|
Author |
Message |
-darkvision-
|
Post subject: Překupník zboží - podtemno Posted: 19:24 26. Nov 2011 |
|
|
Ahoj kuciku, prosímtě podíval by ses nám dole na překupníka? On disponuje s pár věcma, ale vídal jsem u něho více věcí, tak jestli tam je nějaký strop nastavený a ty ostatní věci se neukazují, či se náhodně vždy něco naloaduje po restartu, nebo zda to je ok (což by znamena že ty všechny věci prodal) ? Prosím prosím.
lokace: Olath Deis - černý trh npc: Překupník zboží
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Překupník zboží - podtemno Posted: 21:50 26. Nov 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Je tam neco kolem veci, takze zadnej duvod, aby se zobrazovalo jen neco.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Překupník zboží - podtemno Posted: 18:25 25. Apr 2013 |
|
|
Olath Deis - černý trh Npc: Překupník zboží
Dnes jsem k němu přišel a nenačetlo se od něj nic. Že jako 0 předmětů z databáze.
Zdá se mi to celkem zvláštní, když vím kolik věcí u něj bylo narváno.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Překupník zboží - podtemno Posted: 10:14 26. Apr 2013 |
|
|
Jsou tam akorát tři kusy dřeva.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Překupník zboží - podtemno Posted: 10:32 26. Apr 2013 |
|
|
Yo, ty jsem tam včera vložil. To znamená tedy že nejde o chybu? Dá se tedy předpokládat že to všechno (těch XY věcí co tam bylo a i za nemalé částky) někdo vykoupil? Nebo to prostě zmizelo?
Dočasně mimo. Jsem Žena!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Překupník zboží - podtemno Posted: 10:49 26. Apr 2013 |
|
|
Není důvod, proč by to mělo jenom tak zmizet. Takže to asi někdo koupil.
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 6 posts ] |
|