|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 4 posts ] |
|
Author |
Message |
Ajax the Great
|
Post subject: Královna ohnivých brouků Posted: 14:28 27. Dec 2011 |
|
|
Ahoj. Už se mi tu párkrát stalo, že jsem chtěl zabít královnu ohnivých brouků, ale když jsem vybil komnatu kde se nachází a zůstala jen ona, hodila po mně asi 4 kouzla a pak spadla do flatu... vůbec nic nedělala, nehýbala se, nereagovala na střely z luku. Možná je to způsobeno neviditelnými placeably, což se občas stává i mě, když běžím lesem, a najednou se zaseknu a nevím o co. Ikdyž to by nevysvětlovalo to, proč ani nekouzlí, protože pokud vím, má mít hooodně kouzel.
Edit: A ještě... Nevím co s tím mám dělat, když se mi to stane... mám bosse nechat být? Mám napsat DM?
_________________ Artorius Meynolds
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Královna ohnivých brouků Posted: 08:04 30. Dec 2011 |
|
|
Na 99% to je tím že se chce dostat na nějaký bod, sekne se o placebl a stále se při tom snaží dostat na onen bod. Prozatím vybíjet dle chuti, mě osobně se nesekla o placebl nikdy, takže to nebude asi úplně pravidlem. Časem snad upravíme i tu lokaci a snížíme hladinu placeblu...
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Královna ohnivých brouků Posted: 09:01 30. Dec 2011 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
A snizuje se i mira plc v tech novych dungeonech? Ja vim ze platilo takove to pravidlo vic vic vic. Ale zkouseli jste bojovat nebo prochazet epic dungeon, kde jdete totalne boostli a je tam 400 plc?
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
slencak
|
Post subject: Re: Královna ohnivých brouků Posted: 14:35 30. Dec 2011 |
|
|
_________________ S bratrstvem oceli nikdy na věčné časy a nikdy jinak....ten s Leprou. [color=#804000]Gorhunk Dračí kůžeProtector of mankind! Hrdinný trpaslík, který se pouze s pivem v ruce pustil do klepetnatce a nakonec padl vyčerpán k zemi http://www.youtube.com/watch?v=gD5tU-5NXd4
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 4 posts ] |
|