|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 8 posts ] |
|
Author |
Message |
mandos
|
Post subject: Chyba spawnu Posted: 17:30 12. Aug 2011 |
|
Joined: 23:19 23. May 2009 Posts: 524 Location: Kladno/Praha
|
Ahoj, nejsem si jistý jestli je to chyba ale dneska kolem páté mě zabil u Zeirovců NPC Lich pomocí hrozivého vadnutí potom co zakouzlil prach mumie. Vzhledem ktomu že jsem nenašel kouzlo nebo schopnost co by uměla vyvolat jmenovitě Licha a žádné DM se neozvalo ani jestli mám čekat nebo ne tak mě napadá jedině chyba spawnu protože epické NPC v dungu asi pro 10-15 level co tak tipuju to by byl dost špatnej vtip kdyby se tam spawnovalo takhle správně.
_________________ Pokrok je jako stádo sviní v humně. Z takého stáda, to sa mosí uznat, je užitek. Je uzený špek, je ovar, je prejt, sú klobásky, sú nožky v rosolu. Tož sa nesmí ohrnovat nos, že je všecko posrané.
|
|
Top |
|
OneIceOne
|
Post subject: Re: Chyba spawnu Posted: 17:42 12. Aug 2011 |
|
|
Bug to není, je to výsledek questu, npc je tam oprávněně. Po cestě měly být dva placeably, které popisovaly nebezpečí a postavy tak měly být upozorněny, byly či nebyly po cestě?
_________________ Pauza výkonu DM: 1 - 8. 9.
|
|
Top |
|
mandos
|
Post subject: Re: Chyba spawnu Posted: 17:45 12. Aug 2011 |
|
Joined: 23:19 23. May 2009 Posts: 524 Location: Kladno/Praha
|
Nebyly prošel jsem celéhorní patro a nic pak jsem šel pravým průchodem dolů zabil pár uctívačů vlezu do te velké místnosti a najednou mumie pracka vadnutí a konec. Bez textů.
_________________ Pokrok je jako stádo sviní v humně. Z takého stáda, to sa mosí uznat, je užitek. Je uzený špek, je ovar, je prejt, sú klobásky, sú nožky v rosolu. Tož sa nesmí ohrnovat nos, že je všecko posrané.
|
|
Top |
|
OneIceOne
|
Post subject: Re: Chyba spawnu Posted: 18:59 12. Aug 2011 |
|
|
večer s tím něco udělám
_________________ Pauza výkonu DM: 1 - 8. 9.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Chyba spawnu Posted: 21:37 12. Aug 2011 |
|
|
Předpokládat, že dung bude pořád ve stejnéms tavu jako jsi ho šel minule, je IMHO zneužití OOC informace.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Chyba spawnu Posted: 20:03 28. Feb 2012 |
|
|
Ivorský hřbitov - hrobka pro low levly - v jedné z místností (spawn kostlivci + kostlivý mág) jsou dvě truhly které se navzájem překrýbají, jedna z nich obvykle má na sobě past druhá ne. Nemyslím že to bylo záměrem, třeba to nějaké hodné WB opraví.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Chyba spawnu Posted: 20:07 28. Feb 2012 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
To je asi bug spawnu, kterej nedespawnuje ty starý věci. Mrknu na to.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Chyba spawnu Posted: 00:01 29. Feb 2012 |
|
|
To se děje na hodně místech, např. v Podtemnu u těch skřetů.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 8 posts ] |
|