|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Shaman88
|
Post subject: Harfevník a purpurový drak Posted: 00:44 17. Apr 2012 |
|
|
Měl bych dotaz - zřejmě na kucika, nebo někoho kdo jedno z těhle povolání hrál. Zajimá mě zda u těchto dvou povolání platí stejné pravidlo jako u ostatních prestižek - a to že všech 5 lvlů musí vzít hned po sobě?
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Harfevník a purpurový drak Posted: 00:45 17. Apr 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
A zda existují vůbec trenéři... osobně jsem nepotkal a to mám povrchové trenéry zmáklé snad na vše (i BG, SD, PM)
_________________ .
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Harfevník a purpurový drak Posted: 00:46 17. Apr 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Thalie wrote: Prestižní povolání: Pokud si postava vezme Prestižní povolání (pán zbraně, pán smrti, vrah, atd.), bude postava moci k původnímu povolání až po 10 lvl. Tj. pokud si bojovník vezme pána zbraně, tak se k povolani bojovníka bude moci vrátit až po dosažení 10. úrovně pána zbraně.
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: Harfevník a purpurový drak Posted: 00:49 17. Apr 2012 |
|
|
Ale Harper scout ti naprosto nic nedá kromě 5 lvlů... to by byla naprostá ztráta. U ostatních prestižek to má smysl, ale u Harfeníka? To je 5 lvlů naprosto do pryč Quote: Harper scouts are only able to attain five levels and may never become "epic" in the Harper scout class. They can, of course, gain epic levels in their other classes.
_________________ Vojen Bouřný „Hudba je klíč k ženskému srdci.“
horlivý bojovník za krásu a estetično ʇoıpı ɐ ʇuɐɹoubı ýuןsʎɯoɹoɥɔ ýusnʞʌǝu
Balík kompletní bardské hudby - funkční a správný ke stažení
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Harfevník a purpurový drak Posted: 01:08 17. Apr 2012 |
|
|
Molly23 wrote: Thalie wrote: Prestižní povolání: Pokud si postava vezme Prestižní povolání (pán zbraně, pán smrti, vrah, atd.), bude postava moci k původnímu povolání až po 10 lvl. Tj. pokud si bojovník vezme pána zbraně, tak se k povolani bojovníka bude moci vrátit až po dosažení 10. úrovně pána zbraně. Ano tohle jsem četl, ptám se jestli to platí i když má povolání maximální lvl 5.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Harfevník a purpurový drak Posted: 01:09 17. Apr 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Shaman88 wrote: Molly23 wrote: Thalie wrote: Prestižní povolání: Pokud si postava vezme Prestižní povolání (pán zbraně, pán smrti, vrah, atd.), bude postava moci k původnímu povolání až po 10 lvl. Tj. pokud si bojovník vezme pána zbraně, tak se k povolani bojovníka bude moci vrátit až po dosažení 10. úrovně pána zbraně. Ano tohle jsem četl, ptám se jestli to platí i když má povolání maximální lvl 5. Má chyba, nikdy jsem harfeníka nejel 
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Harfevník a purpurový drak Posted: 01:17 17. Apr 2012 |
|
|
Absinthorix wrote: Ale Harper scout ti naprosto nic nedá kromě 5 lvlů... to by byla naprostá ztráta. U ostatních prestižek to má smysl, ale u Harfeníka? To je 5 lvlů naprosto do pryč Quote: Harper scouts are only able to attain five levels and may never become "epic" in the Harper scout class. They can, of course, gain epic levels in their other classes. Naprosto nesouhlasím ! 
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: Harfevník a purpurový drak Posted: 02:06 17. Apr 2012 |
|
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Harfevník a purpurový drak Posted: 02:18 17. Apr 2012 |
|
|
Absinthorix wrote: To je to až taková výhra bodíky a 3/4 ? Nebo je tam něco, co teď v pokročilou dobu nevidím?  Nejlepší jsou na tom asi to že za 2 neepické featy dostává 2 epické (pokud vezmeš harpera po epiku), kde můžeš dát třeba 2x epické zaměření na dovednost.
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: Harfevník a purpurový drak Posted: 02:32 17. Apr 2012 |
|
|
No to jo... to jsem se ještě dočetl, ale když ho místo těch 5 lvlů pojedeš na 10 - a jde to vůbec?
Edit: Tak jsem to původně myslel - přece když dáš víc jak těch 5 lvlů, tak z toho nic už nemáš ne?
_________________ Vojen Bouřný „Hudba je klíč k ženskému srdci.“
horlivý bojovník za krásu a estetično ʇoıpı ɐ ʇuɐɹoubı ýuןsʎɯoɹoɥɔ ýusnʞʌǝu
Balík kompletní bardské hudby - funkční a správný ke stažení
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Harfevník a purpurový drak Posted: 03:25 17. Apr 2012 |
|
|
Víš než 5 lvlů vzít nejde - 5 je maximum.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Harfevník a purpurový drak Posted: 10:39 17. Apr 2012 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
U Harfeníka to neplatí z důvodů, co jsi psal - má jen pět levelů. U PDK - Já myslim že na to povolání nikde ani neni trenér. Když přišel patch, tak jsme nějak nevymysleli, co to povolání vlastně bude dělat, jestli je k něčemu a jakej je jeho význam ve světě. Co to vlastně PDK je?
Návrhy vítány. Přidat trenéra asi neni problém.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Harfevník a purpurový drak Posted: 10:48 17. Apr 2012 |
|
|
No, V Cormyru byli purpuroví draci organizace, která fungovala jako armáda a udržovala pořádek. Purple Dragon Knight byl potom člen té organizace, co to dotáhnul na velitele - jednoduše jde o armádního důstojníka - proto má vlastnosti jaké má.
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Harfevník a purpurový drak Posted: 10:55 17. Apr 2012 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Rudý drak - aka RDD je sexuální mašina co na Thalii přefikla půlku Karathy. "Růžový" drak - *rozkašle v dávivém záchvatu smíchu*, ne já to nemůžu napsat  . (no dobře, purpur je spíš fialový...ale s trochou...fantazie...božíčku  , by mohl být i "růžový"  ) //stop spam a k tématu: Rytíř řádu Purpurového draka - povolání a jeho skilly mi po RP stránce sedí k nějakém Vojevůdci, Rytíři, Aristokratovi. Ovšem systémově je totálně na *obrázek Pikačua*, díky době trvání a počtu použití za rest. A pro Thalii díky jejímu systému restů obzvlášť.
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Harfevník a purpurový drak Posted: 11:04 17. Apr 2012 |
|
|
Ano purpurový drak naprosto nic neumí. To povolání by mělo být alespoň trošku posíleno.
|
|
Top |
|