|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Amber
|
Post subject: Hudební nástroj Posted: 00:04 23. Apr 2012 |
|
|
Je to sice prkotina, ale ve hře jsem dostala nově zakoupenou tamburínu, která nefunguje.  Co s takovým nástrojem? Naladí mi ho někdo hodný, pěkně prosím? 
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Hudební nástroj Posted: 00:09 23. Apr 2012 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Amber wrote: Je to sice prkotina, ale ve hře jsem dostala nově zakoupenou tamburínu, která nefunguje.  Co s takovým nástrojem? Naladí mi ho někdo hodný, pěkně prosím?  Nejsem si jistý, zda tamburíny byly "systémově" zprovozněny (tj. zda k nim byl skript naplněn skladbami).
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Hudební nástroj Posted: 00:12 23. Apr 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Nejsou doplněny skladby, nešlo nic rozumného sehnat. Jinak kdyžtak nástroje a chyby (i vyřešené samozřejmě) zde: viewtopic.php?f=8&t=5388&start=0
_________________ .
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: Hudební nástroj Posted: 00:14 23. Apr 2012 |
|
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Hudební nástroj Posted: 00:18 23. Apr 2012 |
|
|
Výborně... a proč tedy jsou vůbec v nabídce obchodu?  Jako těžítko teda nic moc. Ale díky za odpověď.
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Hudební nástroj Posted: 00:25 23. Apr 2012 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
To protože je Jarri nedal Braenn, když s někým (mea culpa - nevím jméno) bastlila ty hudební nástroje.
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: Hudební nástroj Posted: 00:26 23. Apr 2012 |
|
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: Hudební nástroj Posted: 00:27 23. Apr 2012 |
|
|
KaTo wrote: To protože je Jarri nedal Braenn, když s někým (mea culpa - nevím jméno) bastlila ty hudební nástroje. Jari dodal co měl a co bylo volně dostupné a šiřitelné  a taky si v tu chvíli nevzpomněl, že toho vlastně má tunu
_________________ Vojen Bouřný „Hudba je klíč k ženskému srdci.“
horlivý bojovník za krásu a estetično ʇoıpı ɐ ʇuɐɹoubı ýuןsʎɯoɹoɥɔ ýusnʞʌǝu
Balík kompletní bardské hudby - funkční a správný ke stažení
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Hudební nástroj Posted: 00:30 23. Apr 2012 |
|
|
Absinthorix wrote: Protože zvedá umění taky... a to se projeví na bardově songu? Aspoň myslím teda. ...a pokud to mistr scripter doplní, tak dodám spoustu tamburínové hudby Pokud jde o doplnění pár bodů Umění, tak to můžu stejně tak držet v ruce funkční harfu... nebo klavír třeba, co já vím (  ). Jarri, kdyby to nějak šlo, bylo by to super  Ale iluze si nedělám, jen jsem doufala, že vlastním akorát jeden nefunkční exemplář.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Hudební nástroj Posted: 13:59 23. Apr 2012 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
další hudbu není problém přidat, pokud jí někdo připraví do psrávných formátů atp.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Hudební nástroj Posted: 15:09 23. Apr 2012 |
|
|
Tak tak. Ačkoli si osobně moc neumím představit, co za hudbu chcete vyluzovat nikoli na bubnech, ale na jedné tamburíně. Bez doprovodu. Nějaké to dum dum dum (když to má vůbec bubínek) a k tomu nelibé třískání těch malých činelek na kraji. :O Vždycky jsem raději na hudební výchově třímala o nic více složitý triangl. Cink. A pak mi šel ještě vozembouch! 
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: Hudební nástroj Posted: 15:10 23. Apr 2012 |
|
|
Až posledneš tak uvidíš... Japonská Kodo a indiánské skladby mají šmrnc... a ani Africké nehledě na Blízkovýchodní rytmy nejsou špatné. Flétna taky nezní jako dudy a kytara dohromady 
_________________ Vojen Bouřný „Hudba je klíč k ženskému srdci.“
horlivý bojovník za krásu a estetično ʇoıpı ɐ ʇuɐɹoubı ýuןsʎɯoɹoɥɔ ýusnʞʌǝu
Balík kompletní bardské hudby - funkční a správný ke stažení
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Hudební nástroj Posted: 15:13 23. Apr 2012 |
|
|
Absinthorix wrote: Až posledneš tak uvidíš... Japonská Kodo a indiánské skladby mají šmrnc... a ani Africké nehledě na Blízkovýchodní rytmy nejsou špatné. Flétna taky nezní jako dudy a kytara dohromady  Nepopírám! A poslechnu ráda, a možná i uvěřím. Ale pořád mluvíme o tamburíně, té malé vtipné věci do ruky, že?  (A ještě raději budu, když to taky někdo zpracuje. Už nemám přístup k tomu programu, který to upravuje, uřezává a opracovává, ale výměnou za použitelný link s odkazem i na češtinu jsem ochotna se toho chopit. Bylo to něco od Adobe.)
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
Last edited by Braenn on 15:14 23. Apr 2012, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: Hudební nástroj Posted: 15:14 23. Apr 2012 |
|
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Hudební nástroj Posted: 15:15 23. Apr 2012 |
|
|
Absinthorix wrote: Trochu představivosti ženská  tak bude mít Djembe se skinem tamburíny... Edit: a vůbec kam to mám skladovat? když už ses ozvala Jak jsem psala: ...ještě raději budu, když to taky někdo zpracuje. Už nemám přístup k tomu programu, který to upravuje, uřezává a opracovává, ale výměnou za použitelný link s odkazem i na češtinu jsem ochotna se toho - mooožná - i chopit. Bylo to něco od Adobe.
|
|
Top |
|