Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 22:43 22. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 126 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Next
Author Message
 Post subject: ST:Strážící trpaslíci na cestě brání v průchodu nepřátelské
PostPosted: 21:19 23. May 2012 
Poutník
 Profile

Západní les, most nad roklí. Posunout trpasličí NPC tak, aby podtemnan mohl kolem nich prolézt v neviditelnosti a zase zpátky.

Naplanoval jsem si výpravu na povrch, že budu prudit povrchnany a možná je snad i trochu bavit. A místo toho si odnáším smrt a nechuť pokračovat v hrani.

Reply with quote  

Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí?
PostPosted: 21:21 23. May 2012 
Bůh
 Profile

Miking wrote:
Západní les, most nad roklí. Posunout trpasličí NPC tak, aby podtemnan mohl kolem nich prolézt v neviditelnosti a zase zpátky.

Naplanoval jsem si výpravu na povrch, že budu prudit povrchnany a možná je snad i trochu bavit. A místo toho si odnáším smrt a nechuť pokračovat v hrani.

Setting je ted tak nastavený, aby jsme to dole zabalili. Já už Vám to říkal, jen mi nevěříte;).

Reply with quote  

PostPosted: 21:37 23. May 2012 
Bůh
 Profile

Já nevím, jak jsou trpasličí NPC silná, ale kdyby hrálo dole dost lidí a šlo se přes ně probít, bylo by to přijatelnější?

Je to jen dotaz, zajímalo by mě, jak to lidé vidí.

Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy

Incoherent fire dissipates all contingency.

ZANEPRÁZDNĚN

Reply with quote  

PostPosted: 21:47 23. May 2012 
Bůh
 Profile

Caehan wrote:
Já nevím, jak jsou trpasličí NPC silná, ale kdyby hrálo dole dost lidí a šlo se přes ně probít, bylo by to přijatelnější?

Je to jen dotaz, zajímalo by mě, jak to lidé vidí.

nebudu prozrazovat utoky těch trpaslíků, ale pokud nejsi epik, semelou tě jako králíka. Jsou velmi citliví a velmi blízko. Vzhledem k opravdu nepřijemné lokaci, kde se člověk hodne zasekává atd, lze předpokládat, že by následky byly celkem drastické i pro menší skupinku.
Já se protáhnout celkem dokážu, ale stačí lag a je konec. kdyby ta NPC byla vedena GM, tak rozsekají i bandu Zaundáků vplné síle. Na schodech je těsno;)-

Předpoklad, že se sejdeme dole v 3-4 lidech je skoro nereálný.

Reply with quote  

PostPosted: 22:33 23. May 2012 
Bůh
 Profile

za tnehle stav si podtemno může samo, rejdili jste si tu leta, na povrch chodili jako do krámu, nutně musela jednou tahle reakce přijít

bohužel pro vás přišla ruku v ruce s ragequitem většiny podtemácké elity

Pain is temporary. Victory is forever.

Reply with quote  

PostPosted: 22:35 23. May 2012 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

+ nemá to být u trpaslíků už tam dole naprosto neprůchodné? Proto tam jsou barikády ne? Pokud se nějak zásadně nezměnila situace.

Reply with quote  

PostPosted: 23:20 23. May 2012 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

Vidím to ve většině věcí podobně jako Prasokrálík. Neepici z povrchu si taky nejdou do Podtemna jen tak na procházku "potrápit drowáky". Pokud vím (*pokusí se vžít do postavy*), že nějakou cestu hlídá banda trpaslíků v plné tunelní, tak buď seberu pořádnou skupinu, která to prorazí a nebo tama prostě nejdu. Třetí možnost je risk na hranici smrti. Pokud tam má být hlídka "postavena tak, aby se dalo nerizikově projít bez boje", na co tam ta hlídka asi je?
Není v tom nic osobního. Možná (podle některých) vůbec netuším o co jde a žvaním kraviny, ale přijde mi to, jakoby ti dole nemohli bez snadného a nerizikového přístupu na Povrch vůbec hrát. Neříkám, že přepady nejsou součástí hry a že by se výpravy neměly dělat, ale osobně jsem spíš pro kvalitu než pro kvantitu.

Reply with quote  

PostPosted: 00:57 24. May 2012 
Velmistr
 Profile

Prasokralik wrote:
za tnehle stav si podtemno může samo, rejdili jste si tu leta, na povrch chodili jako do krámu, nutně musela jednou tahle reakce přijít

bohužel pro vás přišla ruku v ruce s ragequitem většiny podtemácké elity

Ovšem toto naprosto zničilo frakční svět povrch vs. podtemno.
Nyní je to prostě JEN povrch...

Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC

Reply with quote  

PostPosted: 01:17 24. May 2012 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

Třeba je "frakčním" světem myšleno něco jiného než povrch vs. podtemno.
Napadá mě třeba PC vs. CREEP, NPC vs. NPC, plyš vs. Azhael, RPeři vs. PBčkáři...
Čert ví... dej tomu pár let.

Reply with quote  

PostPosted: 05:59 24. May 2012 
Bůh
 Profile

Aulus wrote:
Vidím to ve většině věcí podobně jako Prasokrálík. Neepici z povrchu si taky nejdou do Podtemna jen tak na procházku "potrápit drowáky". Pokud vím (*pokusí se vžít do postavy*), že nějakou cestu hlídá banda trpaslíků v plné tunelní, tak buď seberu pořádnou skupinu, která to prorazí a nebo tama prostě nejdu. Třetí možnost je risk na hranici smrti. Pokud tam má být hlídka "postavena tak, aby se dalo nerizikově projít bez boje", na co tam ta hlídka asi je?
Není v tom nic osobního. Možná (podle některých) vůbec netuším o co jde a žvaním kraviny, ale přijde mi to, jakoby ti dole nemohli bez snadného a nerizikového přístupu na Povrch vůbec hrát. Neříkám, že přepady nejsou součástí hry a že by se výpravy neměly dělat, ale osobně jsem spíš pro kvalitu než pro kvantitu.

1. Neepici z povrchu právě v současnsoti chodí do podtemna jako na čaj. Nedělají to všichni, ale ti co podtemno znají - byvalí zaundaři a jiní. Je jasné, že ti co tam nelezli dřív, tam nelezou moc ani ted.
2. Prosím nespojovat podtemno se Zaundary, chvíli tomu tak kylo, ted už ne. Prosím ani nespojovat slovo PK se Zaundary i tam to bylo tak 50/50, kdy těch 50% tvořili fajn lidi.
3. Prosím nemyslet si, že dole hraje nějaká elita, není tomu tak, máme stejná telata jako vy.
4. Pokud jedna strana může projít nerizikově bez boje a ta druhá s rizikem jako hrom je to krátkodobě v pořádku, ale dlouhodobě takový setting vytváří nerovnováhu. Z našeho pohledu je to ted nastavené: Několik podtemnáckých PC (3-5 lidí) proti stovkám NPC a desítkám PC. Všimni si, že na jdné straně chybí slovo NPC.
5. Když někam nemůžeš, třeba na povrch, máš jen půlku hry, když Vás dole hraje 3-4 a vetšinou je ve hře max 1-2 ks máš to jako singlovku. Třeba já osobně jsem dřív na povrch chodil na kytičky, bossáky a adrenalin, že někoho potkám :). Osobně jsem za celou hru dole potkal jen pár povrchňanů za hru od ledna doposud. To více střetů jsem měl se zaundary:), jejich PK frakcí.

Reply with quote  

PostPosted: 07:01 24. May 2012 
Bůh
 Profile

Já si pamatuju jednou sem byla v podtemnu na vejpravě ještě s pár lidma a dostali sme se do lokačky kde též byli npc strážci (tenkrát myslim ty daugeře nebo jak se tomu nadává) nás bylo asi 5 a oni dva a pamatuju, že sme zpátky na povrch táhli myslim dvě mrtvolky s tim, že ty stráže byli jen lehce zraněny. Což mi přivádí k tomu, že pokud se to nezměnilo tak podtemno má taky NPC ;)
Na víc myslim, že nemusíte "fňukat" a zkusit to zařídit cestou ve hře, trochu zapojit fantazii :)

s pozdravem tvá máňa ;)

Keep talking I'm analyzing you.

,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord

Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána

Reply with quote  

PostPosted: 07:07 24. May 2012 
Bůh
 Profile

Pajule wrote:
Já si pamatuju jednou sem byla v podtemnu na vejpravě ještě s pár lidma a dostali sme se do lokačky kde též byli npc strážci (tenkrát myslim ty daugeře nebo jak se tomu nadává) nás bylo asi 5 a oni dva a pamatuju, že sme zpátky na povrch táhli myslim dvě mrtvolky s tim, že ty stráže byli jen lehce zraněny. Což mi přivádí k tomu, že pokud se to nezměnilo tak podtemno má taky NPC ;)
Na víc myslim, že nemusíte "fňukat" a zkusit to zařídit cestou ve hře, trochu zapojit fantazii :)

s pozdravem tvá máňa ;)

Tyhle bláboly, o tom jak všechno jde doslova miluju, promin, ale slyším to furt. Víš nejsme ten typ hráčů, co příjde do hry a začně vyhledávat gm tellama do party, aby si zahrál. Nechal bych na posouzení teamu, zda je setting v pořádku nebo ne. Přijde mi, že zrovna ty moc objektivních informací nemáš.

Reply with quote  

PostPosted: 07:42 24. May 2012 
Obyvatel
 Profile

Krysak wrote:
1. Neepici z povrchu právě v současnsoti chodí do podtemna jako na čaj. Nedělají to všichni, ale ti co podtemno znají - byvalí zaundaři a jiní. Je jasné, že ti co tam nelezli dřív, tam nelezou moc ani ted.
2. Prosím nespojovat podtemno se Zaundary, chvíli tomu tak kylo, ted už ne. Prosím ani nespojovat slovo PK se Zaundary i tam to bylo tak 50/50, kdy těch 50% tvořili fajn lidi.
3. Prosím nemyslet si, že dole hraje nějaká elita, není tomu tak, máme stejná telata jako vy.
4. Pokud jedna strana může projít nerizikově bez boje a ta druhá s rizikem jako hrom je to krátkodobě v pořádku, ale dlouhodobě takový setting vytváří nerovnováhu. Z našeho pohledu je to ted nastavené: Několik podtemnáckých PC (3-5 lidí) proti stovkám NPC a desítkám PC. Všimni si, že na jdné straně chybí slovo NPC.
5. Když někam nemůžeš, třeba na povrch, máš jen půlku hry, když Vás dole hraje 3-4 a vetšinou je ve hře max 1-2 ks máš to jako singlovku. Třeba já osobně jsem dřív na povrch chodil na kytičky, bossáky a adrenalin, že někoho potkám :). Osobně jsem za celou hru dole potkal jen pár povrchňanů za hru od ledna doposud. To více střetů jsem měl se zaundary:), jejich PK frakcí.
1. ne na caj ale na houbicky - neni to uplne bez adrenalinu ale da se asi od 14 urovne s lekvosema
2.-3. zrovna vcera na to prisla rec - nahore taky telata ale ty si nehoni nevim co pojizdenim a kilovanim lowliku v podtemnu
4. pravdu mas - je to stejne vyrovnany jako ten asi rok a pul kdy se k top surovinam nemohl vrch dostat protoze k nim nebyl pristup a jediny kdo to pasoval co ja vim byla jedna postava co byla tak drza ze se se skripanim zubu zeptala jestli ji jedna drzost projde a tu drzost ji jeden dm povolil
Pajule wrote:
mam podtemno prosly dost a ty fakt ses mimo misu
Bahnak wrote:
jak porad pisu - co tvurci chteli to maji
*neni to spravedlivy ale me to takhle vyhovuje - par debilu co dokazeli jen kilnout to odradilo a na super suroviny uz se s mou postavou i kdyby byla lvl 40 dostat neda diky setingu sveta takze me tam nic netahne kdyz potrebuju pavoucnatku tak to je adrenalin ale sezenu si ji

Reply with quote  

PostPosted: 09:10 24. May 2012 
Bůh
 Profile

Krysak wrote:
Pajule wrote:

s pozdravem tvá máňa ;)

Tyhle bláboly, o tom jak všechno jde doslova miluju, promin, ale slyším to furt. Víš nejsme ten typ hráčů, co příjde do hry a začně vyhledávat gm tellama do party, aby si zahrál. Nechal bych na posouzení teamu, zda je setting v pořádku nebo ne. Přijde mi, že zrovna ty moc objektivních informací nemáš.

a jsem za u settingu

podtemno vyhodilo do vzduchu hlavní těžařské město povrchu

to se vážně divíš, že se celej povrch nasral?

Pain is temporary. Victory is forever.

Reply with quote  

PostPosted: 09:20 24. May 2012 
Bůh
 Profile

Prasokralik wrote:
Krysak wrote:
Pajule wrote:

s pozdravem tvá máňa ;)

a jsem za u settingu

podtemno vyhodilo do vzduchu hlavní těžařské město povrchu

to se vážně divíš, že se celej povrch nasral?

Proč se neřídíš reáliemi? Tam je jasně napsáno, že Tarten je: Jedná se o důlní usedlost se skrovným zázemím. I přesto, že je to jen malá osada.
Slovo město v jeho popisu nikde nevidím, mat hledám jak hledám :shock:

Dočasně mimo.
Jsem Žena!

Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 126 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]