|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Barbar321
|
Post subject: Přítelíček Posted: 12:46 09. Aug 2012 |
|
|
Stejně jako dříve s mou první postavou, kdy se mi po přechodu na nový level občas stalo, že nešel vyvolat medvěd, tak se mi teď poprvé s novou postavou stalo, že mi také nejde vyvolat. Potřeboval bych tedy poprosit DMko s malým expovým čachrem, který snad tuto záležitost opět obnoví, jak se stávalo dříve. Budu jen doufat, že i když podstata přítelíčků postav je trochu odlišná, bude zvolený postup stejně efektivní jako tenkrát.
Ideální by byla pomoc kolem 20-té hodiny.
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: Přítelíček Posted: 13:25 09. Aug 2012 |
|
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
|
Barbar321 wrote: Stejně jako dříve s mou první postavou, kdy se mi po přechodu na nový level občas stalo, že nešel vyvolat medvěd, tak se mi teď poprvé s novou postavou stalo, že mi také nejde vyvolat. Potřeboval bych tedy poprosit DMko s malým expovým čachrem, který snad tuto záležitost opět obnoví, jak se stávalo dříve. Budu jen doufat, že i když podstata přítelíčků postav je trochu odlišná, bude zvolený postup stejně efektivní jako tenkrát.
Ideální by byla pomoc kolem 20-té hodiny. Postarám se o to. 
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Přítelíček Posted: 14:12 09. Aug 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Jen ze zvědavosti - jaký to byl přítelíček u předchozí postavy, jaký teď? Začlo to dělat na stejných lvlech?
_________________ .
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Přítelíček Posted: 16:19 09. Aug 2012 |
|
|
Aulus wrote: Postarám se o to.  Děkuju za rychlý zásah, leč to nepomohlo. Teď to vypadá stejně, jako u té mé minulé postavy. Napíše "povolávám přítelíčka", udělá gesta vyvolávání, ale přítelíček se neobjeví. Minule jsme ale používali obrácený postup. tj. přidat expy přes level, trénink bez trenéra (který to právě vše napravil) a následný zpětný odběr zkušeností. Chtěl bych tedy poprosit ještě o jeden zásah.
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Přítelíček Posted: 16:20 09. Aug 2012 |
|
|
Nalkanar wrote: Jen ze zvědavosti - jaký to byl přítelíček u předchozí postavy, jaký teď? Začlo to dělat na stejných lvlech? U minulé byl medvěd u druida, teď je to pixí u socky. Medvěd mi začal zlobit kolem 8 levelu, pixí poprve teď na podstatně vyšším.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Přítelíček Posted: 16:21 09. Aug 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Stalo se tohle ještě někomu? Mě se zdá že jsi jediný koho přítelíček tímhle způsobem zlobí, možná by to začalo hledat chybu u tebe. Hlavně co se týče správnosti override a stáhnutých haků a tlk souborů
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Přítelíček Posted: 16:28 09. Aug 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Prasokralik wrote: Stalo se tohle ještě někomu? Mě se zdá že jsi jediný koho přítelíček tímhle způsobem zlobí, možná by to začalo hledat chybu u tebe. Hlavně co se týče správnosti override a stáhnutých haků a tlk souborů Souhlasím s PK. Mě na sorce jede pixie bez problémů pořád. Takže možná si udělat "hezké odpoledne", postahovat znovat haky apod. a nacpat je znova do NWN.
_________________ .
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Přítelíček Posted: 16:54 09. Aug 2012 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Kdyby šlo o haky, tak toho familiara vidí okolí. Spíš bych přemejšlšl třeba nad tim, jak ho odvoláváš, v jakém stavu atp.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Přítelíček Posted: 18:20 09. Aug 2012 |
|
|
kucik wrote: Kdyby šlo o haky, tak toho familiara vidí okolí. Spíš bych přemejšlšl třeba nad tim, jak ho odvoláváš, v jakém stavu atp. Přesně toto jsme dříve řešili s Miell (způsob odvolávání a v jakém stavu). Na nic jsme ale nepřišli i když jsme se dohodli na určitých pokusech, které by teoreticky mohly něco prokázat. V čem to je nemám tušení, ale nejspíš mi to dělá nějakým způsobem instalace na druhém počítači. Zde už jsem dvakrát prováděl kompletní novou instalaci i s novým stahováním všech potřebných souborů. Pravděpodobně nesmím chodit k trenérovi, když hraju z druhého počítače (což jsem velice pečlivě dodržoval). Myslel jsem ale, že když mě zabijou, klesnu pod level a zase se dostanu zpět, že problém nenastane, když k trenérovi nejdu a jen namačkám level (a také, když tato třetí instalace nezlobila). Jesli někoho napadá v čem to může být, budu rád za každou radu.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Přítelíček Posted: 18:54 09. Aug 2012 |
|
|
Spousta přítelíčků je custom dělaných pro thalii, je klidně možné, že máš chybný/zastaralý/nekompletní hak soubor na jednom pc, na druhém to máš v pořádku
hra se pak odvolává na číslo přítelíčka z haku, který ale na druhém pc pod tímhle číslem už nemáš, resp. nemáš tam nic, proto nic nevyvoláš
jen teorie, lae podle toho co říkáš by to mohlo odpovídat
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Přítelíček Posted: 20:14 09. Aug 2012 |
|
|
Prasokralik wrote: Spousta přítelíčků je custom dělaných pro thalii, je klidně možné, že máš chybný/zastaralý/nekompletní hak soubor na jednom pc, na druhém to máš v pořádku
hra se pak odvolává na číslo přítelíčka z haku, který ale na druhém pc pod tímhle číslem už nemáš, resp. nemáš tam nic, proto nic nevyvoláš
jen teorie, lae podle toho co říkáš by to mohlo odpovídat Díky za další teorii, ale moc bych tomu nevěřil. Jednou člověk chybu u stahování udělat může, ale 3x? Krom toho, oba dva jsou ze standardní palety NWN
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Přítelíček Posted: 21:01 09. Aug 2012 |
|
|
To jsou ale jejich pořadí a tím pádem číslování se právě díky přidaným přítelíčkům mění - a tímhle jsem si jistý. Schválně si ověř, jestli máš při lvl upu na výběr na obou počítačích stejný počet přítelíčků
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Přítelíček Posted: 21:20 09. Aug 2012 |
|
|
Prasokralik wrote: To jsou ale jejich pořadí a tím pádem číslování se právě díky přidaným přítelíčkům mění - a tímhle jsem si jistý. Schválně si ověř, jestli máš při lvl upu na výběr na obou počítačích stejný počet přítelíčků jenže mě se to stalo při lvlupu u povolání, které přítelíčka nemá  Ale asi na tom něco bude
Last edited by Barbar321 on 07:32 10. Aug 2012, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Přítelíček Posted: 00:23 10. Aug 2012 |
|
|
A reinstaloval jsi to na obou počítačích?
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Přítelíček Posted: 07:35 10. Aug 2012 |
|
|
Aulus wrote: Postarám se o to.  Děkuji moc i za druhý zásah, který přinesl své ovoce a přítelíček opět funguje. Díky
|
|
Top |
|