|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 8 posts ] |
|
Author |
Message |
Ragmon
|
Post subject: Screenshoty Posted: 11:01 28. Aug 2012 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Zdravím, nejsou mi dělat screeny. Na EQ mi dělat šli, ale na Thalii to udělá jen bílé nic. Dělají se nějak speciálně nebo je to chyba někde u mě? (sreeny tahám normálně ze složky nwn/screenshots)
_________________ Jan Kapres - "Proč se s někým o něco prát, když můžu všechny nutit smíchem řvát?"
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Screenshoty Posted: 11:16 28. Aug 2012 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
To, k jakému serveru jsi připojenej opravdu neovlivňuje takové vlastnosti hry/desktopu.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Screenshoty Posted: 11:20 28. Aug 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Screeny se neumí přepisovat a mají omezený počet obrázků se složce, jakmile se zaplní, je nutné složku ve hře nejdřív vyprázdnit a pak dělat další screeny
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Ragmon
|
Post subject: Re: Screenshoty Posted: 11:24 28. Aug 2012 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Právě tam bylo to divné, že z EQ screeny fungovali a z TH tam mam jen bílo. Prasokrálík: Zkusím promazat, díky.
_________________ Jan Kapres - "Proč se s někým o něco prát, když můžu všechny nutit smíchem řvát?"
|
|
Top |
|
Ragmon
|
Post subject: Re: Screenshoty Posted: 11:51 28. Aug 2012 |
|
 |
Měšťan |
|
|
kucik: Očividně to screenshoty ovlivňuje, jelikož jsem promazal složku a udělal další dva screenshoty. Jeden na EQ, jeden na TH. Ten z EQ funguje a je tam krásně zobrazen můj bard s loutnou. Ten druhý je zase pouze bílo.
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Screenshoty Posted: 11:54 28. Aug 2012 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Já mám screeny z EQ i z Thalie.. A nikde žádná chyba. V serveru to asi fakt nebude. Denně se tu dělá x screenů a nikdo zatim nepsal, že by s tím měl problém.
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
Ragmon
|
Post subject: Re: Screenshoty Posted: 12:01 28. Aug 2012 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Právě je to úplně divné. Nastavení je pro oba stejné. Screenoval jsem oba dva během 5ti minut... A jeden je a druhý ne. EDIT: Zkoušeno i ukládání skrz malování, stejný efekt. Z EQ krásný screen, z Thálie (pozor změna) tentokrát černá plocha místo bílé.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Screenshoty Posted: 12:49 28. Aug 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
V tom případě ti dělá neplechu nějaký z thalijských haků nebo override soubor který EQ/Thalie nespouští
Kde to heldat ví čert, tohohle se psolehlivě zbavíš jen čistou reinstalací a nainstalováním opravdu jen nutných haků pro spuštění obou světů - pak to (možná) bude fungovat
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 8 posts ] |
|