|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Kathermara
|
Post subject: Dopis na nástěnce Posted: 12:23 09. Dec 2012 |
|
|
By mě velice zajímalo, který šikula vytáhl z koše "pomačkaný" dopis, který předtím kouzlem moje postavička zapálila a až pak vyhodila. Že tu koše nespalujou je sice blbé, ale tohle je docela rp blbost, takže prosím o stažení 
_________________ Chaotic Evil Mistress
Gabriel Grym - šikovný po tatínkovi, hodný po mamince, většinou někde v Kelu Valindra - bardka ze Sluneční říše
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Dopis na nástěnce Posted: 13:12 09. Dec 2012 |
|
|
To asi někdo nevěděl, že je ten list spálený.
Jinak je pravda některé koše by bylo třeba upravit.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Dopis na nástěnce Posted: 13:24 09. Dec 2012 |
|
|
Chápu zdroj rozčilení, ale dotyčný co dopis z koše vytáhl mohl těžko vědět, že byl předtím spálený, pokud k tomu nebyl přiložen další dopis vysvětlující. Tolik k RP blbosti. Spíš rada pro příště - soukromých dopisů je dobré se zbavovat těsně před restartem a nikoli do veřejného odpadkáče.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: Dopis na nástěnce Posted: 13:25 09. Dec 2012 |
|
 |
Urozený |
|
|
Doporucuju pouzivat kos v karathskych dilnach.
_________________ WIPED MAYBIES AND MY NEW BABIES Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže! Rodwen - divoká elfka, druidka
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: Dopis na nástěnce Posted: 13:28 09. Dec 2012 |
|
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
|
Těžko může někdo vědět, že je ten papírek spálený, když ho najde v koši a není to do něj hvězdičkami dopsané.  Každopádně pokud spálený byl, měla by se ta informace asi odstranit. Na druhou stranu nevidím důvod, proč by věci vhozené do koše měly hned zmizet. To je přeci blbost, ne? Věci v popelnicích taky zůstávají až do té doby, než je někdo odveze. EDIT: Vidím to podobně, jak píše Braenn.
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Dopis na nástěnce Posted: 14:04 09. Dec 2012 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
Taky myslim, že by to nemuselo mizet..přece jen i chudina může vybírat koše s nadějí, že najde kus starého oblečení nebo jídla..
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Dopis na nástěnce Posted: 14:19 09. Dec 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Aulus wrote: Těžko může někdo vědět, že je ten papírek spálený, když ho najde v koši a není to do něj hvězdičkami dopsané.  Každopádně pokud spálený byl, měla by se ta informace asi odstranit. Na druhou stranu nevidím důvod, proč by věci vhozené do koše měly hned zmizet. To je přeci blbost, ne? Věci v popelnicích taky zůstávají až do té doby, než je někdo odveze. EDIT: Vidím to podobně, jak píše Braenn. no ať si kdo chce jak chce bufetí, ale aby někdo vybíral koše a jejich obsah věšel na nástěnku mi už teda nepřijde moc normální. Jak by ses tvářil jakožto nástěnkář, kdyby okolo přošel nějaký somrák, vyhrabal něco z koše co stojí opodál a pak si to vesele zamířil k tvé nástěnce a na tu to plácl?
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Dopis na nástěnce Posted: 14:21 09. Dec 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Někdy když čistím inventář tak po mě může někdo v koši najít poklad! 
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Dopis na nástěnce Posted: 14:23 09. Dec 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
jojo jeden nikdy neví co v tom koši najde 
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Dopis na nástěnce Posted: 14:31 09. Dec 2012 |
|
|
Prasokralik wrote: jojo jeden nikdy neví co v tom koši najde [img] Kdyby v koši, ale co teprve v trezoru!  Postava si pronajme dům, koukne do trezoru a nestačí se divit. Jůů, mrtvolka v komoře. (Naštěstí si ji minulý obyvatel bytu přišel vyzvednout.)
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Dopis na nástěnce Posted: 14:58 09. Dec 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
No jo. Ten trezor někdy překvapí. Já používal trezor jako odkladiště a když jsem do něj po půl roce nahlédl tak jsem se nestačil divit... POKLAAAD
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Kathermara
|
Post subject: Re: Dopis na nástěnce Posted: 15:53 09. Dec 2012 |
|
|
Hele já beru, že to nevěděl, jen říkám, jak to bylo. Teď už je to asi jedno, když to všichni četli, tak to tam prostě vidí ohořelé 
_________________ Chaotic Evil Mistress
Gabriel Grym - šikovný po tatínkovi, hodný po mamince, většinou někde v Kelu Valindra - bardka ze Sluneční říše
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Dopis na nástěnce Posted: 17:39 09. Dec 2012 |
|
|
jj, já do košů dřív házel věci co se nějak bugly(přebytek peněz nebo item co jsem zlikvidoval a při pádu serveru jsem ho měl zpátky...), nebo jsem je neměl už RP mít, že jsem se jich někde zbavil... takže je pak problém, když tu věc někdo najde a vytáhne... protože počítám se skriptem, který ty věci spálí  Takže už jsem opravdu přešel na možnost těsně před RS...
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Aillen
|
Post subject: Re: Dopis na nástěnce Posted: 18:39 09. Dec 2012 |
|
|
innfra wrote: jj, já do košů dřív házel věci co se nějak bugly(přebytek peněz nebo item co jsem zlikvidoval a při pádu serveru jsem ho měl zpátky...), nebo jsem je neměl už RP mít, že jsem se jich někde zbavil... takže je pak problém, když tu věc někdo najde a vytáhne... protože počítám se skriptem, který ty věci spálí  Takže už jsem opravdu přešel na možnost těsně před RS... V karatských dílnách v krámku výkupčího krejčovských výrobků je koš, který vyhozené věci spaluje. Olwen tam háže nezdařené lektvary, aby se jich náhodný nálezce omylem nenapil. Okamžitě zmizí. 
_________________ Olwen Emerald Fiona Wang Yan Vlaštovka
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: Dopis na nástěnce Posted: 20:38 09. Dec 2012 |
|
 |
Urozený |
|
|
Kdyz uz se tu navrhovaly ty prukopnicke systemy, tak co nascriptovat moznost zniceni dopisu primo hracem? EDIT: Pridat moznost "Snist dopis"....postave nad hlavou by se vypsalo *Zere/ji dopis*. V pripade treba predvolani inkvizici by to mohlo byt celkem efektni 
_________________ WIPED MAYBIES AND MY NEW BABIES Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže! Rodwen - divoká elfka, druidka
|
|
Top |
|