Joined: 22:49 27. Apr 2007 Posts: 473 Location: The Oblivion
Mas to odskusane? Pretoze text zapisany ako premenna na predmete musi ostat persistentne aj po restarte. Uklada sa to totiz spolu s postavou. Ved ja som tak nosil niekolko dni zmluvu ktoru mi podpisal jeden hrac.
Pokial si manipuloval s tymito predmetmi v persistentnej truhle tak ta maze text jednoznacne, ale restart nie pokial je predmet ulozeny v batohu u hraca.
_________________ Kazdy hrdina ma svoj osud urceny.
Kazda jeho volba nesie nasledky.
No raz, to vsetko aj tak skonci...
Last edited by Sylmael on 19:23 24. Oct 2007, edited 1 time in total.
Stoprocentne muzu potvrdit ze dva dopisy mi toto udelali (do truhel sem nic nestrkal) s tema dvouma dalsima si jistej nejsem, ale mam tucha ze sem je taky popsal odzkousim i papiry a dokumenty...
taky sem zkousel, a vim, ze pokud jsem papir (konkretne papir), nacpal do truhly i s textem, tak truhla inkoust sezrala, ale pokud neco nosim u sebe tak se to derzi....pak je rozdil v tom, kdy by ltext psan. Kdyz napisu text a odlognu v dobe kdy se prubezne postava neulozi tak stane, ze chybi urcity kus deje postavy pred odlogem. Jinak si to nedokazu vysvetlit.
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Users browsing this forum: No registered users and 26 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum