|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 4 posts ] |
|
Author |
Message |
kokosak
|
Post subject: Oblečení pro pixie Posted: 08:54 27. Nov 2013 |
|
|
Možná mi něco nedošlo, ale zdá se mi, že pixie má velmi omezený počet použitelných modelů. Zvlášť na trup je to naprosto tristní. Funguje mi cca 10 modelů, ostatní nezobrazí žádnou změnu oproti předchozímu.
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Oblečení pro pixie Posted: 10:30 27. Nov 2013 |
|
|
Je možný že je to hardrama co máš na sobě. Já se včera pokoušel upravit jedny šaty, ale byl pro ně zpřístupněnej jen jeden model. Taky zbroje jsou na trup omezený, co se vzhledu týká, podle svého AC.
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Oblečení pro pixie Posted: 11:17 27. Nov 2013 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Pixie je, pokud vim, specifickej model. Není to jen hobit s křidýlkama, takže ten výběr bude opravdu malej.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Oblečení pro pixie Posted: 11:20 27. Nov 2013 |
|
|
Jo, bohužel. Zkoušela jsem to v toolsetu a velká většina modelů oblečení na pixie nefunguje.
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 4 posts ] |
|