|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 10 posts ] |
|
Author |
Message |
Phantorris
|
Post subject: Tormův hrdina Posted: 16:03 14. Nov 2007 |
|
|
Při získání nové úrovně, jsem si jen tak nenačisto zkusil zvíšit úrověň Thormova hrdiny(nebyl jsem u učtele a přepokládal jsem, že mi to zpátky hodí úroveň, jako když jsem to nanečisto několikrát zkoušel u bojovníka), ale úrovň mi zůstala a nepřišel jsem ani o žádné peníze. Tímto bych chtěl upozornit na tuto chybu a poprosit o dodatečné odebrání peněz za zvýšení úrovně.
P.S. Jestli je chyba na mé starně tak se omlouvám
|
|
Top |
|
Anderson I
|
Post subject: Posted: 17:20 14. Nov 2007 |
|
Joined: 17:37 08. May 2007 Posts: 188 Location: Hradec Králové
|
Není to tvoje chyba, funguje mi to taky tak, řeším to hozením příslušného obnosu do popelnice  - hrdina si prostě musí umět poradit.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Posted: 17:34 14. Nov 2007 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Do jaký popelnice? 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Anderson I
|
Post subject: Posted: 17:37 14. Nov 2007 |
|
|
Odpadkový koš. 
|
|
Top |
|
Phantorris
|
Post subject: Posted: 18:32 14. Nov 2007 |
|
|
Díky, asi to taky vyřešim přes popelnici  ...akorát je škoda, že neni možnost v chrámu věnovat peníze na církev, nebo někde třeba na chudý. Vim, že to sem nepatří, ale jenom mě to tak napadlo, že by bylo lepší ty peníze hodit (věnovat) tam než do koše.
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Posted: 19:18 14. Nov 2007 |
|
|
Uz jsem tu chybu take hlasil, ale je pravda, ze o odebrani penez jsem nezadal. Asi nejsem az tak poctivy Tormuv hrdina.... 
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Posted: 21:06 14. Nov 2007 |
|
|
do jakýho odpadkovýho koše? 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Anderson I
|
Post subject: Posted: 13:25 15. Nov 2007 |
|
|
Ale vždyť to dáš na chudinu. Už jsi někde viděl popelnici, která by nebyla prohrabána až na dno?
to Krata:
odpadkový koš - to je ten sud, do kterého když něco hodíš, tak to zmizí. Je skoro v každé dílně a dá se najít i volně ve městech.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Posted: 15:11 15. Nov 2007 |
|
|
Já vim co to je, zajímalo mě kde to je  , moje chudá postava by ten koš samozřejmě prohrabala z dobrých důvodů a úmyslem dát vše na charytu či jinou dobrosrdečnou činost  ..
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: popelnice žravá Posted: 16:28 15. Nov 2007 |
|
|
Odpadkový kos je zřejmě vybaven anihilátorem, který vše likviduje automaticky. To na Ark2 koš dával na vybranou - zničit , nebo možná si to rozmyslíš, tak to nechat v koši . V hlavních dílnách v koši se občas něco zajímavého našlo.....
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 10 posts ] |
|