|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 12 posts ] |
|
Author |
Message |
Suirou
|
Post subject: Soutěže Posted: 20:48 14. Dec 2013 |
|
 |
Nováček |
|
|
Mohli se zeptat a zároveň vyslovit přání, zda-li by nebylo možné pro nás hráče uspořádat nějaké soutěže, za které by naše postavy dostaly peněžní anebo zkušeností odměnu. Ať už basníkářské, spisovatelské, umělecké, či jinak kreativní. Hádanky, kvízy, apod.
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: Soutěže Posted: 20:51 14. Dec 2013 |
|
|
Podobné akce se na staré Thalii pořádaly relativně pravidelně, často je iniciovali sami hráči. Časem jistě nějaké podobné akce zase budou. Momentálně ale většinu týmu zaměstnává ladění bugů a hráči musejí znovu získat prostředky na pořádání takových akcí 
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Soutěže Posted: 01:59 15. Dec 2013 |
|
|
G-ladiator wrote: Podobné akce se na staré Thalii pořádaly relativně pravidelně, často je iniciovali sami hráči. Časem jistě nějaké podobné akce zase budou. Momentálně ale většinu týmu zaměstnává ladění bugů a hráči musejí znovu získat prostředky na pořádání takových akcí  On ale psal pro hráče, né pro postavy.
|
|
Top |
|
Goran
|
Post subject: Re: Soutěže Posted: 10:47 15. Dec 2013 |
|
|
Hráč se může bavit skrze svoji postavu, nevidím důvod něco takového dělat. Pokud někdo chce OOC bonusy, může se zapojit do zvelebování serveru.
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: Soutěže Posted: 12:20 15. Dec 2013 |
|
|
Shaman88 wrote: G-ladiator wrote: Podobné akce se na staré Thalii pořádaly relativně pravidelně, často je iniciovali sami hráči. Časem jistě nějaké podobné akce zase budou. Momentálně ale většinu týmu zaměstnává ladění bugů a hráči musejí znovu získat prostředky na pořádání takových akcí  On ale psal pro hráče, né pro postavy. Aha, to jsem ho špatně pochopil. V tom příapdě jsem výrazně proti pořádání podbných akcí. Jak píše Goran, pokud chce někdo získat odměny pro postavu, může vytvářet lokace nebo reálie.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Soutěže Posted: 14:13 15. Dec 2013 |
|
|
To já nejsem proti, sdružuje to komunitu. A určitě v blízké době, až se mi trošku uvolní režim jedna věc bude, už ji plánuju celkem dlouho....
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Soutěže Posted: 14:21 15. Dec 2013 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Dobré by byli soutěže typu třeba jako... hmm plakát Thalie, obrázky, tvorba... něco co vyloženě nějak podpoří Thalii jako takovou.
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Harlequin
|
Post subject: Re: Soutěže Posted: 14:35 15. Dec 2013 |
|
|
IC něco podobného ve hře snad brzy vznikne, ale řešíme si to na úrovni charakterů.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Soutěže Posted: 15:02 15. Dec 2013 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
IC je jasná věc, já měl třeba na mysli propagaci Thalie atd.
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Soutěže Posted: 15:23 15. Dec 2013 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Myslím si, že NT ještě není úplně připraveno na propagaci. Stále je potřeba udělat spousta práce.
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
Kinkin
|
Post subject: Re: Soutěže Posted: 15:48 16. Dec 2013 |
|
|
 Propagaci? Celkem vzato je zbytečná....Thalie si ji "dělá" sama .... vemte si, že jste snad jediný "funkční" svět co znám, tedy krom Arkhalie a K2 /jen tam se komunita jaksi vytratila/. Tz. kdo si chce zahrát Nwn online /RP/, tak je tady Thalie patrně jediná, kde se hráči "združili" ze všech světů. EQ, K2, Arkhalie atd. Tak či onak, držím palečky. 
_________________ "Vstupuji, když odcházím, já dobrodruh sám. Nejsem maskou, kterou nosím ... však tváří v tvář stávám se jí ..."
|
|
Top |
|
Goran
|
Post subject: Re: Soutěže Posted: 15:54 16. Dec 2013 |
|
|
Nemyslím si, že by měla být propagace opomenuta. Třeba můj příběh. Kdysi jsem si vzpomněl na starou hru - nwn. Hezké vzpomínky mě provedly složitostmi při rozcházení a zabrouzdal jsem i do možností multiplayeru a co nevidím... existenci nwn perzistentních světů, hned mě to nadchlo a Thalie nejvíc takže jsem tu  . Dobrá propagace nemusí být cílená jen na přetahování hráčů odjinud, daleko lepší je přijít na to jak k téhle super hře přitáhnout nováčky (nebo staré hráče). A jelikož je podle mě v tuhle chvíli Thalie leader na trhu, klidně si může dovolit ten trh budovat (ulovené rybyčky nejspíše poplavou k nám).
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 12 posts ] |
|