|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Puxina
|
Post subject: OPRAVENO: Chybějící vzhledy - barvíř Posted: 17:19 09. Dec 2013 |
|
|
Tak jsem si ted ověřoval, tak opravdu některé vzhledy oblečení či těla v toolsetu jsou, ale ve hře nejsou. A některé mají rozdílné pořadí mi příjde.
_________________ Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia
Lucka Jehlička - malá hobití druidka s medvědem v kapse - Lucka
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Chybějící vzhledy - barvíř Posted: 17:21 09. Dec 2013 |
|
|
Jo, a některý co kdysi byly třeba jen pro zbroje, jsou teď dostupný jen pro šaty s AC 0... Chtělo by to roztřídit.
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Chybějící vzhledy - barvíř Posted: 17:55 09. Dec 2013 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Puxina wrote: Tak jsem si ted ověřoval, tak opravdu některé vzhledy oblečení či těla v toolsetu jsou, ale ve hře nejsou. A některé mají rozdílné pořadí mi příjde. Co znamená, že nejsou dostupné ve hře? Že nejdou nastavit u barvíře? On totiž barvíř používá svůj konfigurák dostupnejch modelů a ten nikdo se změnou oblečení neupravil. Otázka je, kdo se toho ujme.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: Chybějící vzhledy - barvíř Posted: 18:01 09. Dec 2013 |
|
|
kucik wrote: Puxina wrote: Tak jsem si ted ověřoval, tak opravdu některé vzhledy oblečení či těla v toolsetu jsou, ale ve hře nejsou. A některé mají rozdílné pořadí mi příjde. Co znamená, že nejsou dostupné ve hře? Že nejdou nastavit u barvíře? On totiž barvíř používá svůj konfigurák dostupnejch modelů a ten nikdo se změnou oblečení neupravil. Otázka je, kdo se toho ujme. No když číslo co je v toolsetu natukám ve hře tak to napíše, že daný vzhled neexistuje. Jako já bych se toho ujmul, pokud to není něco extra náročné. Ale první dodělám lokaci, co mám rozdělanou 
_________________ Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Chybějící vzhledy - barvíř Posted: 18:11 09. Dec 2013 |
|
|
Puxina wrote: No když číslo co je v toolsetu natukám ve hře tak to napíše, že daný vzhled neexistuje. Jako já bych se toho ujmul, pokud to není něco extra náročné. Ale první dodělám lokaci, co mám rozdělanou  Protože toolset si to přečísluje tím, že vyhodí prázdné vzhledy na posune na jejich místo ty následující. Extra náročný to není. Je to jen spousta klikání. Můžu poslat modul, kde jsem na tohle upravil barvíře, abych najednou viděl model na všech hráčskejch rasách.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: Chybějící vzhledy - barvíř Posted: 18:21 09. Dec 2013 |
|
|
kucik wrote: Protože toolset si to přečísluje tím, že vyhodí prázdné vzhledy na posune na jejich místo ty následující.
Extra náročný to není. Je to jen spousta klikání. Můžu poslat modul, kde jsem na tohle upravil barvíře, abych najednou viděl model na všech hráčskejch rasách. Dobře a spolu s tím mi pak pošli i menší návod co a jak  . Jak dodělám jednu věc, tak se vrhnu na tohle. A co myslíš, mám vyhodit ty vzhledy pyjů a tak, co některé štvou a nebo je nechat? Já osobně bych nechal vše. 
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Chybějící vzhledy - barvíř Posted: 18:22 09. Dec 2013 |
|
|
Je mi to celkem fuk. Původně nebyly přístupný.
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: Chybějící vzhledy - barvíř Posted: 18:24 09. Dec 2013 |
|
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
|
Já bych tam nechal tak půlku. Některé se podle mě úplně zbytečné a ani megasexper je nevyužije (ty pyje).
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: Chybějící vzhledy - barvíř Posted: 18:36 09. Dec 2013 |
|
|
Noooo uvidím. 
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Chybějící vzhledy - barvíř Posted: 18:41 09. Dec 2013 |
|
|
OMG, nechte tam jeden klesnutej, jeden postavenej, jeden podvázanej, a tím by to mohlo hasnout, ne?  )) I když... funguje vzhled dvojpyje pro ithilida...?
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Zsarx
|
Post subject: Re: Chybějící vzhledy - barvíř Posted: 18:44 09. Dec 2013 |
|
|
J.F.Payne wrote: OMG, nechte tam jeden klesnutej, jeden postavenej, jeden podvázanej, a tím by to mohlo hasnout, ne?  )) I když... funguje vzhled dvojpyje pro ithilida...? O důvod víc přidat ty dynamický modely pro illithidy, že ?
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Chybějící vzhledy - barvíř Posted: 18:50 09. Dec 2013 |
|
|
kucik wrote: Puxina wrote: Tak jsem si ted ověřoval, tak opravdu některé vzhledy oblečení či těla v toolsetu jsou, ale ve hře nejsou. A některé mají rozdílné pořadí mi příjde. Co znamená, že nejsou dostupné ve hře? Že nejdou nastavit u barvíře? On totiž barvíř používá svůj konfigurák dostupnejch modelů a ten nikdo se změnou oblečení neupravil. Otázka je, kdo se toho ujme. Konfigurák nebo myslíš to nastavení ve skriptu (to jsem zapoznámkoval)?
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Chybějící vzhledy - barvíř Posted: 18:56 09. Dec 2013 |
|
|
Shaman88 wrote: Konfigurák nebo myslíš to nastavení ve skriptu (to jsem zapoznámkoval)? Je to takovej dlouhej konfigurační string ve scriptech. Pokud jsi to nějak zapoznámkoval, tak to nefunguje. U barvíře to přeskakuje docela velký segmenty modelů. Občas to i skáče nesmyslně, ale to jsem nějak nechtěl řešit.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Chybějící vzhledy - barvíř Posted: 20:14 09. Dec 2013 |
|
|
Bavíme se o trupech nebo o všem?
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: Chybějící vzhledy - barvíř Posted: 20:22 09. Dec 2013 |
|
|
Vše ne? Jsou tam i vílky a tak, abych se mrkly i na ty mrnata?
|
|
Top |
|