|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 8 posts ] |
|
Author |
Message |
monstera
|
Post subject: Hrobky a jejich obsah Posted: 10:22 09. Dec 2007 |
|
|
Takový nápad - nemohla by být v horobkách trochu logičtější pohřební výbava než alkoholické nápoje ? Třeba bronzové dýky, poháry, náramky , které by byly roztavitelné a použitelné jako zdroj bronzu ?
Lucie Exos
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Posted: 15:14 09. Dec 2007 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
Nu pravda, ze stari faraoni se nechavali pohrbit s celym svym menim + este sluzebnictvo...a to taky asi nebylo moc chudy...jenze radovej obcan vesnice je rad, ze se uzivi z nejaky zahradky, takze toho asi moc nevlastni. Stacimu dve mince do oci, nebo jedna se dava? koralku na cestu s prevoznikem...hotovo.
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Posted: 15:29 09. Dec 2007 |
|
|
add Kiri : No pokud ja vim, tak je rozdil mezi hrobem a hrobkou.
Hrobku si mohla dovolit jen bohatsi rodina,vzhledem jeji vystavbe apd.Oproti tomu hroby jsou pro normalni obcany (s jednou nebo dvouma mincema  )
PS : prispevek pouzit z mesicniku pro mrtve a pozustale ,,Nekroman aneb vitej mezi nami,,
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Posted: 17:08 09. Dec 2007 |
|
|
No to jo, to je pravda, sem spatne pochopil/precet Monstery zpravu...je zase pravda kolik hrobek je moznych projit...vetsinou je treba minimalne tri postav na prumernym 15 lvlu...muj dojem a ten loot je pak i zajimavy...ale s tim alkoholem je to opravdu prehnany...
navrh: Stizit dungy a zvysit/zlepsit loot - to je asi jeidna kompenzace co mi napada. Stim uz se stejne pocita, myslim.
Kazdopadne, sem zvedav jak se udrzi postavy pri zivote v budoucnu...
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Posted: 19:16 09. Dec 2007 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Ty jednoduchý dungy bych nechal, aby mohli kam chodit low lvl, jenom ten logickej loot, přece jen najít pivo v hrobce který se dá vypít.. to je skoro vo život, kdo ví jak tam dlouho leží a jak musí bejt teplý  .. náhrdelníky a prsteny jsou dobrý, obvazy asi taky ne.. k čemu mrtvýmu budou, i těch pár zlatek by se dalo  .. a když už chlast tak kdyby to mohla bejt nejen kořalka a pivo, ale třebapoblíž Ivory i Ivorský ležák, likéry a tak
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Shifter
|
Post subject: Posted: 19:45 09. Dec 2007 |
|
Joined: 20:26 05. Dec 2007 Posts: 287 Location: KutnaHora/Praha
|
No to by mohlo bejt zajimavy, po ceste tezkym dungem nalezt jakostni rocnikove vino 
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Posted: 19:20 10. Dec 2007 |
|
|
Shifter wrote: No to by mohlo bejt zajimavy, po ceste tezkym dungem nalezt jakostni rocnikove vino 
vino by logiku i melo..v hrobce je skoro stala teplota a temno..takze by mohli i pekne nakladat... 
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Posted: 19:51 10. Dec 2007 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
mno me osobne to teda stvalo , dkyz jsem pracve vybila zombiky a to co tma bylo a dostala jsem za to chlast 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 8 posts ] |