|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
kucik
|
Post subject: Posted: 00:47 16. Jul 2007 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
//offtopic
Neprehanejte to s tema novejma lokacema. Thalie je na muj vkus strasne rozlehla a v soucasnosti dost prazdna (a vzhledem k limitu serveru nemyslim ze bude nekdy vyrazne plnejsi). Je tu podle me moc mala hustota hracu/plochu a postavy se hrozne malo potkavaj. Vim, ze tohle je na jiny tema, ale nedalo mi to nenapsat.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Posted: 07:44 16. Jul 2007 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
kucik: naprosta pravda, ale to si myslim nenivubec na skodu.
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Theo
|
Post subject: Posted: 09:03 16. Jul 2007 |
|
|
kucik wrote: Neprehanejte to s tema novejma lokacema. Thalie je na muj vkus strasne rozlehla a v soucasnosti dost prazdna (a vzhledem k limitu serveru nemyslim ze bude nekdy vyrazne plnejsi). Je tu podle me moc mala hustota hracu/plochu a postavy se hrozne malo potkavaj. Vim, ze tohle je na jiny tema, ale nedalo mi to nenapsat.
//offtopic
Suhlas, skor by sa mi pacilo, keby kazda lokacia bola niecim vynimocna (specialna vec v nej), lebo teraz je dost lokacii, ktore su len otom aby si sa niekde dostal a to je skoda.
_________________ Ora et Labora
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Posted: 09:18 16. Jul 2007 |
|
|
Nemozes mat kazdu lokaciu niecim vynimocnu, to by nemalo ziadnu logiku, ked by si do kazdej jednej lokacie strcil nieco specialne. Nevravim o vynimocnych specialnych miestach na putovanie napriklad.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Theo
|
Post subject: Posted: 11:29 16. Jul 2007 |
|
|
Ale ano mozes, podla toho co chapes pod pojmom "specialna vec"
Teraz je vela lokacii tak povediac "mimo cesty" a ked tam nieje aspon schopny dung, tak naozaj len fajnsmejker si tam zajde na prechazku. Skoda takych lokacii 
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Posted: 12:47 16. Jul 2007 |
|
|
To naozaj musi byt v kazdej lokacii dung aby tam malo zmysel zajst? Ja som si rad presiel aj lokacie kde neboli dungy, dokonca ani ziadna prisera...ale bolo tam nieco ine...pripadne tie lokace viedli k niecomu zajimavemu ako jazierko, vodopad, skaly alebo len pekna priroda.
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Theo
|
Post subject: Posted: 12:53 16. Jul 2007 |
|
|
Ach.. nepovedal som ze tam ma byt zrovna dalsi (rovnaky) dung.. necham to radsej tak  proste na TH su lokacie, ktore zivaju prazdnotou 
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Posted: 12:54 16. Jul 2007 |
|
|
Tak povedz konkretne ktore, s kludom mozes aj upravit pripadne dat konkretne navrhy co v nich "chyba". Ale asi nato zaloz novy topic alebo posli do PM.
|
|
Top |
|
Michal
|
Post subject: Posted: 13:01 16. Jul 2007 |
|
|
Když si to vezmeme, tak různorodejch lokací je fakt hodně a většinou každá má svoje vlastní potvory. Jsou dungeony kde jsou i zajímavý věci  Ale ty jsou většinou novější a určený spíš pro družiny s vyšším levelem. Ale mě by stejně stačil ten jeden les a pár druhů potvor...
Bohužel jsou lokace, kde je frekvence hráčskejch postav vysoká a pak jsou ty, kam se někdo dostane náhodou. Škoda, jsou často pěkný, ale asi se tam bojej sami i v družině.
_________________ DM
|
|
Top |
|
Theo
|
Post subject: Posted: 15:31 16. Jul 2007 |
|
|
Krata wrote: ... tuhle hru beru jako zábavu a neřešim nějkaký nerovnosi typu: mě nekdo zabil, mě se někdo nelíbí a tak.. já seu toho bavim teda pokud to nepřesahuje meze a postava se fakt nechová jako bůh co všechno umí a zná atd...
// offtopic
Jop takovych postav je tu dost ... *pekne si rejpne*
PS: co takle okridleny elfove? *spomene si na neznu elfku z baldura*
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Posted: 11:57 27. Aug 2007 |
|
|
Tato diskusia nak odumrela, ale vcelku rad by som ju ozivil.
Zaujimalo by ma co konkretne, teda ake lokacie by ste si priali na Thalii. Myslim tym rozne sprestrenie a upravy existujucich lokacii, ake dungy, nake putovne miesta, alebo ine zaujimave miesta, ktore by ste chceli na Thalii mat, pripadne ktorym smerom zamerat rozsirovanie. Takze prosim s kludom piste vase navrhy a napady teraz mate moznost ovplyvnit co nove na Thalii vznikne.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Posted: 12:59 27. Aug 2007 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Me jde prave o to, pokud mozno nove lokace nepridavat (Vyjma planovaneho trpasliciho meste Farhenheim apodobnych). Napriklad hory jsou hrozne rozlehle a v kazde lokaci je treba jeden druh zvirete.
Muzu jen hadat, jak to bude vypadat, az se zabydli Khar Durn, ale podle me vzniknou dva temer izolovany svety. Izolovany vzdalenosti a pro maly lvly i silou potvor. Tohle podle me Thalii nesvedci. Samozrejme ze by bylo k nicemu, kdyby bylo vsechno nacpany u sebe, to je druhej extrem. Jde zkratka o to, najit idealni kompromis.
Je sice pekny, ze se tu da najit moc a moc druhu potvor, a ze je v tom takova pestrost, ale ve vysledku jsou to treba trikrat ty samy potvory, ktery trochu jinak vypadaj a jinak se jmenujou.
Proste a jednoduse. Podle me to chce priblizit rozlehlost sveta poctu hracu, ktery na nem hrajou.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Posted: 14:28 27. Aug 2007 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
tak nejak souhlasim, dalsi lokace uz moc ne, vyjimaje tech ropracovanejch a neodelanejch (trpasličí město atd..) spíš bych se věnoval opravování těch chyb, zavedení subras, craft a takovýhle věci, lokací je tu dost a až bude Farhenheim a Khar Durn tak bude kam chodit..
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Posted: 14:54 27. Aug 2007 |
|
|
Krata wrote: spíš bych se věnoval opravování těch chyb, zavedení subras, craft a takovýhle věci
Kazda pomoc je vitana. 
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Posted: 16:06 27. Aug 2007 |
|
|
Theo wrote: Ach.ej tak  proste na TH su lokacie, ktore zivaju prazdnotou 
Například kdo byl kdy naposledy v roklinkách ?
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|