Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 22:13 21. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: VYŘEŠENO: Byl jsem zaveden
PostPosted: 16:13 12. Jan 2014 
Mistr
 ICQ  Profile

Po delší době jsem se opět chtěl přihlásit, ale asi jsem se dopustil při tvorbě postavy nějaké chyby, a hlásí mi, že jsem byl zaveden. Protože se jedná o postavu, která má navazovat na předchozí verzi , prosím o zrušení špatně vytvořené postavy. Postava Sandra Ztruhly, accont Monstera. Zatím si založím postavu jinou.

Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice
Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky
Elena Spod, dívka která ztratila paměť

Reply with quote  

Post subject: Re: Byl jsem zaveden
PostPosted: 16:24 29. Jan 2014 
Rytíř
 Profile

Stalo se mi to samé , pouze nechápu proč bych měl mazat postavu kterou jsem si nyní vytvářel.

Reply with quote  

PostPosted: 21:29 29. Jan 2014 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

Stane se to pokaždé, když uděláte něco jinak než máte. Postupujte při vytváření postavy bod po bodu dle návodu, nejčastější problémy co jsem tak koukal mají lidé s následujícím:
1) Při vytváření postavy nezvolí povolání zloděj. První povolání musí být zloděj, ať už chcete hrát cokoliv. Zloděj se pak promění na level dobrodruha, více napoví příspěvek o zakládání postavy.
2) Naklikají si skillpointy. Na prvním levlu si nedávejte vůbec žádné skill pointy. Nikam. Po logu a procházce startovními uvítacími lokacemi obdržíte XP k přechodu na novou úroveň
3) Domény u klerika musejí být takové, aby odpovídaly víře v daného boha. Tedy nemůžou se vybrat "libovolné", ale pěkně podle daného seznamu bohů a domén..
4) Špatně zadaný název subrasy, nevhodné přesvědčení subrasy.
5) Postavy které odlogly (nebo servr spadl) během procházení startovními lokacemi a nedostaly se tak vůbec do světa.
6) Různým způsobem hackované a upravované postavy, ať už přepisováním d2aček nebo jinak.

Postavy si obvykle lidé nechávají smáznout proto, že chtějí postavičku s daném jménem hrát a měly by v seznamu postav dvě totožné - mimojiné to také způsobuje občas kolize, neboť systém si pamatuje že postava AABB je buglá a proto postavu AABB2 moc nechce řešit. Mezery před, mezi a za "navíc" , umístěné náhodně do jména" zrovna nepomáhají... Kromě toho pak nemáte ve svém listu PCček takový chaoss :twisted:

Alespoň co jsem tak okoukal...

Last edited by Bahnak on 07:35 30. Jan 2014, edited 1 time in total.

Reply with quote  

PostPosted: 01:16 30. Jan 2014 
WB Thalie
 ICQ  Profile

Bod 5 už by měl být opravený.

Reply with quote  

PostPosted: 18:20 30. Jan 2014 
Rytíř
 Profile

Prosím Smažte mi špatně založené postavy : Menhiri Dierta a Menhíri Dierta, acount Jachym . Děkuji

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 5 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]