|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 6 posts ] |
|
Author |
Message |
karolina
|
Post subject: OPRAVENO - Sir Hevair- lovec odměn Posted: 17:30 06. Feb 2014 |
|
Joined: 13:01 26. Mar 2012 Posts: 4644 Location: Teplice/Praha
|
Pokud mám pouze smůlu, a někdo jiný rychlý meč, tak se omlouvám za hlášení, ale zatím nikdy nic nechtěl. Stále jen hláška že není vypsaná odměna na žádnou nestvůru.
_________________ Na vyžádání.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Sir Hevair- lovec odměn Posted: 17:34 06. Feb 2014 |
|
|
V podtemnu to samé.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Sir Hevair- lovec odměn Posted: 17:39 06. Feb 2014 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Zkusil jsem tam přidat debug. Uvidíme po dalšim updatu. Jinak on ne vždy něco nabízí, ikdyž to nikdo nevybere. Je dobré to zkoušet víckrát za den.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Sir Hevair- lovec odměn Posted: 18:14 06. Feb 2014 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Opraveno s dalším updatem. Stupidní chyba.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: OPRAVENO - Sir Hevair- lovec odměn Posted: 14:46 08. Feb 2014 |
|
Joined: 13:01 26. Mar 2012 Posts: 4644 Location: Teplice/Praha
|
Už říká, že se něco loví, ale trofej si nevezme. Když mu řeknu, že pro něj něco mám, tak mi poděkuje, ale trofej nevezme, peníze nedá a následně vygeneruje jiné jméno potvory která se loví.
Attachments: |

lovec.jpg [ 126.29 KiB | Viewed 2766 times ]
|
_________________ Na vyžádání.
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: OPRAVENO - Sir Hevair- lovec odměn Posted: 14:52 08. Feb 2014 |
|
|
To je vtip, že říká Mandalorian místo Maldorian? Na ten první pojem vyjdou na wikipedii dost zvláštní hesla.
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 6 posts ] |
|