Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 23:59 21. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: OPRAVENO: Krvavý hvozd - vrrčí lesík
PostPosted: 14:42 09. Feb 2014 
Bůh
 Profile

Čas: 23:00
Spawn: Ptáci, kteří se spawnují v lokacích přes den (pokad mě paměť neklame z ST - havraní, červenáčcci etc)

Po této lokaci jsou rozházená těla - poklady - i přes to, že v této lokaci žádný enemy spawn přes noc není.

Dále mám na tuto lokaci dotaz:
Je tam příšerně moc stromů vedle sebe. Nahuštěných na sebe. Z pohledu hráče, ne že by to nebylo hratelné, ale pocit z té lokace je pak takový suchý. Nešlo by těch stromů dávat o něco méně?

Dočasně mimo.
Jsem Žena!

Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první

Reply with quote  

Post subject: Re: Krvavý hvozd - vrrčí lesík
PostPosted: 08:36 10. Feb 2014 
Bůh
 Profile

-darkvision- wrote:
Dále mám na tuto lokaci dotaz:
Je tam příšerně moc stromů vedle sebe. Nahuštěných na sebe. Z pohledu hráče, ne že by to nebylo hratelné, ale pocit z té lokace je pak takový suchý. Nešlo by těch stromů dávat o něco méně?

Nejde to udělat. Já v tom tilesetu pracoval (je jeden z těch náročnějších na práci) a taky jsem měl problém už v toolsetu, abych měl víc přehled, co je na zemi. Jedinné jak to šlo udělat, tak styl jak jsem dělal lokaci, kde je skřetí pevnost, že jsem tam dal prostě cestu a ta ty stromy vyrušila....ale to by v jiné lokaci vypadalo divně.

Holt je potřeba trošku naklonit pohled kamery, jinak ty lokace mají vcelku fajn strašidelnou atmosféru ;).

Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia

Lucka Jehlička - malá hobití druidka s medvědem v kapse - Lucka

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]