|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 10 posts ] |
|
Author |
Message |
pavad
|
Post subject: OPRAVENO: Vstupni portal Posted: 22:04 06. Feb 2014 |
|
 |
Bůh |
|
|
OPet se mi stalo, ze po zakliknuti vstupniho portalu v uvitaci lokaci zustava ma postava neprenesena, tj. zirajici ve vstupni lokaci.
Mohu nekoho z Dm pozadat o pomoc?
_________________ Diagnostikovany. Každý moudrý má nač pomysliti, kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti, porazíš-li je, co z toho budeš míti, a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti. . . . . . . . . . Holan, V.
|
|
Top |
|
pavad
|
Post subject: Re: Vstupni portal Posted: 00:09 07. Feb 2014 |
|
 |
Bůh |
|
|
pavad wrote: OPet se mi stalo, ze po zakliknuti vstupniho portalu v uvitaci lokaci zustava ma postava neprenesena, tj. zirajici ve vstupni lokaci.
Mohu nekoho z Dm pozadat o pomoc? Psychicky jsem zirani na portal nevydrzel a spachal sebevrazdu, abych to od z uvitaci lokace vzal pres dabla do hry. Poprosil bych pak, prosim, nejakeho (jakekoholi) DM o dorovnani ztrat: nezanedbatelny xp dluh penize Z obeho mam log a screeny. Dekuji.
_________________ Diagnostikovany. Každý moudrý má nač pomysliti, kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti, porazíš-li je, co z toho budeš míti, a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti. . . . . . . . . . Holan, V.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Vstupni portal Posted: 11:19 07. Feb 2014 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
A v jaké lokaci jsi byl předtim?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
pavad
|
Post subject: Re: Vstupni portal Posted: 12:22 07. Feb 2014 |
|
 |
Bůh |
|
|
kucik wrote: A v jaké lokaci jsi byl předtim? Odlogovaval jsem se v lokaci Karathy (tusim horni mesto, jak v lokaci vchod do hostince U Racka). V teto lokaci jsem s PC byl cca 10 minut. Chvili predemnou se odlogovaval z teze lokace jiny hrac s postavou ktera nemla s projitim portalem problem. Je pravda ze jsem neulozil postavu pres dusi - lec celou dobu jsem byl v Karathe (kanaly, bezne lokace mesta a obchody ve meste). Bohuzel, log z tohoto nemam Nevsiml jsem si niceho patologickeho co by upoutalo mou pozornost.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Vstupni portal Posted: 12:30 07. Feb 2014 |
|
|
Zřejmě mají ty dvě lokace ve Škopku stejné tagy.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: Vstupni portal Posted: 12:31 07. Feb 2014 |
|
Joined: 13:01 26. Mar 2012 Posts: 4644 Location: Teplice/Praha
|
Rejty wrote: Zřejmě mají ty dvě lokace ve Škopku stejné tagy. Ještě na to kouknu, ale jsem si téměř jistá, že nemaj EDIT: Překontrolováno, každej má unikátní tag i resref.
_________________ Na vyžádání.
|
|
Top |
|
pavad
|
Post subject: Re: Vstupni portal Posted: 13:12 07. Feb 2014 |
|
 |
Bůh |
|
|
Rejty wrote: Zřejmě mají ty dvě lokace ve Škopku stejné tagy. To nebylo od Skopku. Odlogovaval jsem se v lokaci Karathy jak je z ni vstup do obchodu kozesnika, kovare a restaurace U Racka. Neslo o Skopek.
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Vstupni portal Posted: 17:33 07. Feb 2014 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
pavad myslí lokaci "Karatha - horní město" (byl jsem poblíž když odlogovával)
_________________ .
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Vstupni portal Posted: 15:54 08. Feb 2014 |
|
|
Došli jsme s družinou ke zlobrům do jeskyně č.1 Blížil se restart, odlogli jsme. Po restartu jsme všichni logli a prošli portálem, hodilo nás to ale všechny do jeskyně č.3 pěkně přímo mezi dva spawny. Sice se nám podařilo vymanévrovat do jeskyně č.4, ale tamnímu mágovi jsme se moc nezamlouvali tak nás seřezal jak haranty. Šlo by zařídit aby portál vracel postavy do dungu tam kde odlogli?
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Myrpa
|
Post subject: Re: Vstupni portal Posted: 15:53 12. Feb 2014 |
|
 |
Rytíř |
|
|