|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
kokosak
|
Post subject: OPRAVENO Černokněžník - tajemný řetěz Posted: 07:06 16. Feb 2014 |
|
|
Po poslední opravě je i černokněžník cíl přeskoků. Not good. Very not good.
Edit: a stále ještě se odráží i od čerstvých mrtvol. Also not good.
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: Černokněžník - tajemný řetěz Posted: 10:29 16. Feb 2014 |
|
|
Pokud je cíl sám, tj nemůže nastat žádný odraz, je udělené dmg tomuto jedinému cíli cca poloviční až třetinové.
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Černokněžník - tajemný řetěz Posted: 12:01 16. Feb 2014 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
O tom, ze by caster sam nemel byt moznym cilem preskoku se v popisu kouzla nepise. Ani o mrtvolach ne  Dmg na prvnim cili opraveno. U zbytku at se vyjadri shaman, nebo kdo to navrhoval.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: Černokněžník - tajemný řetěz Posted: 12:06 16. Feb 2014 |
|
|
kucik wrote: Dmg na prvnim cili opraveno. U zbytku at se vyjadri shaman, nebo kdo to navrhoval. V původní implementaci se caster do cílů nezahrnoval. Mrtvoly nekomentuju 
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Černokněžník - tajemný řetěz Posted: 12:27 16. Feb 2014 |
|
|
Snazil jsem se ridit popisem kouzla. Pokud vim, tak retezovy blesk bere taky mrtvoly. Stran toho castera jsem predpokladal, ze se postavi tak vhodne, aby ho to taky neslehlo.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: Černokněžník - tajemný řetěz Posted: 14:09 16. Feb 2014 |
|
|
kucik wrote: Snazil jsem se ridit popisem kouzla. Pokud vim, tak retezovy blesk bere taky mrtvoly. Stran toho castera jsem predpokladal, ze se postavi tak vhodne, aby ho to taky neslehlo. Pak jede i retezovy blesk nedobre. Zadne kouzlo by nemelo cilit mrtve soupere stejne, jako necili kamen u cesty. Rozdil mezi kouzlem a invokaci je, ze kouzlo za velke dmg kouzelnik sesle jednou, kdezto invokace maji jezdit s mensim dmg dvakrat v kole. A potvory se po prvni rane zacnou hejbat. Prakticky je to ted na prvni pufnuti, mozna prvni dve, nez se toho musi chte nechte nechat, aby clovek nechytal vlastni pufy.
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Černokněžník - tajemný řetěz Posted: 15:45 16. Feb 2014 |
|
|
Co ja vim, jak si ta magie vybira cile.
opraveno.
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: Černokněžník - tajemný řetěz Posted: 16:53 16. Feb 2014 |
|
|
kucik wrote: opraveno. Část s cílením mrtvol, kouzelníka, nebo obojí? 
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: OPRAVENO Černokněžník - tajemný řetěz Posted: 19:30 16. Feb 2014 |
|
|
Vsechny tri veci.
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: OPRAVENO Černokněžník - tajemný řetěz Posted: 16:58 17. Feb 2014 |
|
|
Inu... tak teď to primární cíl nezraňuje pro jistotu vubec:
[CHAT WINDOW TEXT] [Mon Feb 17 15:56:24] Květuška sesílání Pravdivé vidění [CHAT WINDOW TEXT] [Mon Feb 17 15:56:26] Květuška sesílá Pravdivé vidění [CHAT WINDOW TEXT] [Mon Feb 17 15:56:26] Květuška zkoušíÚtok dotekem na dálku na Allip : *zásah* : (něco + spousta = dost) [CHAT WINDOW TEXT] [Mon Feb 17 15:56:26] Allip : Vyléčeno 0 životů. [CHAT WINDOW TEXT] [Mon Feb 17 15:56:29] Květuška sesílání Pravdivé vidění
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: OPRAVENO Černokněžník - tajemný řetěz Posted: 17:05 17. Feb 2014 |
|
|
Jsem zapomněl, že ne vždy je tam negativní dmg - problém nemrtvých.
opraveno.
|
|
Top |
|
Myrpa
|
Post subject: Re: OPRAVENO Černokněžník - tajemný řetěz Posted: 17:05 17. Feb 2014 |
|
 |
Rytíř |
|
|
Ten tajemný řetěz se jmenuje Pravdivé vidění?  Já jsem to opravoval v haku u kurtizány, mrknu na to i tady.
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: OPRAVENO Černokněžník - tajemný řetěz Posted: 17:13 17. Feb 2014 |
|
|
BTW primární jezevci dostávali pořád 8-11 dmg místo obvyklých... o dost víc
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: OPRAVENO Černokněžník - tajemný řetěz Posted: 17:22 17. Feb 2014 |
|
|
Oprava imho pořád není na serveru. Dělal jsem jí 16. a 15. byl nahrávaný poslední balík oprav.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: OPRAVENO Černokněžník - tajemný řetěz Posted: 17:34 17. Feb 2014 |
|
|
Myrpa wrote: Ten tajemný řetěz se jmenuje Pravdivé vidění?  Já jsem to opravoval v haku u kurtizány, mrknu na to i tady. Jak jsi to opravoval? To jsou nové verze tlk?
|
|
Top |
|