|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
May
|
Post subject: NENÍ CHYBA: Vogzrad Riskillefing * Houbové tunely 2 - chatrč Posted: 12:51 29. Mar 2015 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Po odevzdání balíku tvrdí, že není pro něj....
Jo a je to pro lowíky co se tam snaží propašovat balík je to docela nebezpečná lokace, když okolo běhaj houby s paralýzou. Pokud by to šlo, tak bych tenhle "balíkovač" umístila jinam.
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: Vogzrad Riskillefing * Houbové tunely 2 - chatrč Posted: 12:55 29. Mar 2015 |
|
Joined: 13:01 26. Mar 2012 Posts: 4644 Location: Teplice/Praha
|
Balík odkud?
Trasy pro balíkovače vymysleli hráči.. tak holt tam nemáš jako lowík chodit, když víš, že je to nebezpečný.
A rudá není nutná, neb já pak taky vidím rudě.
_________________ Na vyžádání.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Vogzrad Riskillefing * Houbové tunely 2 - chatrč Posted: 12:57 29. Mar 2015 |
|
|
Balíky pro podtemno jsem dělal z části já. Ten balík tam patří správně, dle obtížností lokací by to nemělo býti za hubičku.  edit: Ne každý balík musíš brát. Příklad: Pro povolání s invisem ta cesta na doručení je v pohodě.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: Vogzrad Riskillefing * Houbové tunely 2 - chatrč Posted: 13:00 29. Mar 2015 |
|
|
Balíkář je nastaven správně, chyba bude jinde.
|
|
Top |
|
May
|
Post subject: Re: Vogzrad Riskillefing * Houbové tunely 2 - chatrč Posted: 13:03 29. Mar 2015 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
karolina wrote: Balík odkud?
Trasy pro balíkovače vymysleli hráči.. tak holt tam nemáš jako lowík chodit, když víš, že je to nebezpečný.
A rudá není nutná, neb já pak taky vidím rudě. Všechny balíky co tam míří s Adresátem "Houbové tunely" zmíněné npc "nechce". Byl jen návrh... Já o tom přece nerozhoduji...A prosím...Nevzrušujme se jako obvykle...
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: Vogzrad Riskillefing * Houbové tunely 2 - chatrč Posted: 13:05 29. Mar 2015 |
|
|
May wrote: karolina wrote: Balík odkud?
A rudá není nutná, neb já pak taky vidím rudě. Všechny balíky co tam míří s Adresátem "Houbové tunely" zmíněné npc "nechce". Byl jen návrh... Já o tom přece nerozhoduji...A prosím...Nevzrušujme se jako obvykle... Aha, a kolik jsi jich tam nesla najednou, že všechny? Nebo je nosíš postupně a čekala jsi až poslední taky odmítne? Asi ne že....
|
|
Top |
|
May
|
Post subject: Re: Vogzrad Riskillefing * Houbové tunely 2 - chatrč Posted: 13:10 29. Mar 2015 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
karolina wrote: May wrote: karolina wrote: Balík odkud?
A rudá není nutná, neb já pak taky vidím rudě. Všechny balíky co tam míří s Adresátem "Houbové tunely" zmíněné npc "nechce". Byl jen návrh... Já o tom přece nerozhoduji...A prosím...Nevzrušujme se jako obvykle... Aha, a kolik jsi jich tam nesla najednou, že všechny? Nebo je nosíš postupně a čekala jsi až poslední taky odmítne? Asi ne že.... Nesla jsem tam balík před nějakou dobou...Odmítl ho...Pak jsem tam nesla balík až teď a taky ho nechtěl. Tedy ne, nebylo to více balíku najednou.
|
|
Top |
|
May
|
Post subject: Re: Vogzrad Riskillefing * Houbové tunely 2 - chatrč Posted: 13:18 29. Mar 2015 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
-darkvision- wrote: Balíky pro podtemno jsem dělal z části já. Ten balík tam patří správně, dle obtížností lokací by to nemělo býti za hubičku.  edit: Ne každý balík musíš brát. Příklad: Pro povolání s invisem ta cesta na doručení je v pohodě. Takže...Zbývá otázka...Patří balík s adresátem "Houbové tunely" skutečně do lokace Houbové tunely 2 - chatrč? To je jediný problém který mě napadá, že tam mohl vzniknout...Že to není...jak bych to řekla...Kompatibilní?  Ne hele neznám systém bav se o tom s Karolínou ty... 
Last edited by May on 13:19 29. Mar 2015, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Vogzrad Riskillefing * Houbové tunely 2 - chatrč Posted: 13:18 29. Mar 2015 |
|
|
Nejsou náhodou v houbových tunelech dva?
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
May
|
Post subject: Re: Vogzrad Riskillefing * Houbové tunely 2 - chatrč Posted: 13:20 29. Mar 2015 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Caehan wrote: Nejsou náhodou v houbových tunelech dva? To jsem v podstatě napsala ne? 
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Vogzrad Riskillefing * Houbové tunely 2 - chatrč Posted: 13:21 29. Mar 2015 |
|
|
May wrote: Caehan wrote: Nejsou náhodou v houbových tunelech dva? To jsem v podstatě napsala ne?  A vpodstatě ve stejnou chvíli... 
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Vogzrad Riskillefing * Houbové tunely 2 - chatrč Posted: 13:23 29. Mar 2015 |
|
|
May wrote: -darkvision- wrote: Balíky pro podtemno jsem dělal z části já. Ten balík tam patří správně, dle obtížností lokací by to nemělo býti za hubičku.  edit: Ne každý balík musíš brát. Příklad: Pro povolání s invisem ta cesta na doručení je v pohodě. Takže...Zbývá otázka...Patří balík s adresátem "Houbové tunely" skutečně do lokace Houbové tunely 2 - chatrč? To je jediný problém který mě napadá, že tam mohl vzniknout...Že to není...jak bych to řekla...Kompatibilní?  Ne hele neznám systém bav se o tom s Karolínou ty...  Tak jsem to zdlouhavě našel a je to tak. Oni jsou totiž chatrče dvě. Takže jsi byla v té špatné 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: Vogzrad Riskillefing * Houbové tunely 2 - chatrč Posted: 13:26 29. Mar 2015 |
|
|
-darkvision- wrote: May wrote: -darkvision- wrote: Balíky pro podtemno jsem dělal z části já. Ten balík tam patří správně, dle obtížností lokací by to nemělo býti za hubičku.  edit: Ne každý balík musíš brát. Příklad: Pro povolání s invisem ta cesta na doručení je v pohodě. Takže...Zbývá otázka...Patří balík s adresátem "Houbové tunely" skutečně do lokace Houbové tunely 2 - chatrč? To je jediný problém který mě napadá, že tam mohl vzniknout...Že to není...jak bych to řekla...Kompatibilní?  Ne hele neznám systém bav se o tom s Karolínou ty...  Tak jsem to zdlouhavě našel a je to tak. Oni jsou totiž chatrče dvě. Takže jsi byla v té špatné  Ano jsou dvě chatrče a dva adresáti. Jedno je balík pro zákazníka v houbových tunelech a druhý je hluboko v houbových tunelech.
|
|
Top |
|
pavad
|
Post subject: Re: Vogzrad Riskillefing * Houbové tunely 2 - chatrč Posted: 13:27 29. Mar 2015 |
|
 |
Bůh |
|
|
karolina wrote: Ano jsou dvě chatrče a dva adresáti. Jedno je balík pro zákazníka v houbových tunelech a druhý je hluboko v houbových tunelech. Skoro me napada napsat: NENI CHYBA, UZAVRENO, SMAZAT 
_________________ Diagnostikovany. Každý moudrý má nač pomysliti, kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti, porazíš-li je, co z toho budeš míti, a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti. . . . . . . . . . Holan, V.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Vogzrad Riskillefing * Houbové tunely 2 - chatrč Posted: 13:30 29. Mar 2015 |
|
|
pavad wrote: karolina wrote: Ano jsou dvě chatrče a dva adresáti. Jedno je balík pro zákazníka v houbových tunelech a druhý je hluboko v houbových tunelech. Skoro me napada napsat: NENI CHYBA, UZAVRENO, SMAZAT  VYŘEŠENO, SMAZAT - když už pavade 
Dočasně mimo. Jsem Žena!
|
|
Top |
|