|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 12 posts ] |
|
Author |
Message |
klobouk
|
Post subject: VYŘEŠENO: NPC po spawnu zraněn Posted: 07:22 28. Feb 2014 |
|
|
sandoftime wrote: Je účel, že někteří z běžných modů se spawnují s ne-plnými hpčky? -darkvision- wrote: Tohle jsem za poslední dny taky vypozoroval. Vždy jeden s mobů lehce zraněn. Caehan wrote: To i já, nemůže to být špatně nastavenými frakcemi? sandoftime wrote: Je to možné, jeden má špatnou frakci a ostatní ho umlátí, přičemž on sám několik může poranit. Ale nacházel jsem takhle i moba osamoceného za zavřenými dveřmi. Třeba se jim přidává CON a nevyléčí HP?
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: NPC po spawnu zraněn Posted: 08:09 28. Feb 2014 |
|
Joined: 13:01 26. Mar 2012 Posts: 4644 Location: Teplice/Praha
|
Jak víte, že se tam něco takhle raněné spawnulo, že tam prostě jen někdo neprošel?
_________________ Na vyžádání.
|
|
Top |
|
klobouk
|
Post subject: Re: NPC po spawnu zraněn Posted: 08:20 28. Feb 2014 |
|
|
Nevím. Ale stalo se mi to u zombie pirátů a taky jsem se tomu divil.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: NPC po spawnu zraněn Posted: 09:48 28. Feb 2014 |
|
|
NPC se náhodně upravují staty, zřejmě přišel o odolnost a tím pádem i o HP.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
radekdnb
|
Post subject: Re: VYŘEŠENO: NPC po spawnu zraněn Posted: 10:11 28. Feb 2014 |
|
|
dneska ráno to samé, šli jsme důl s nemrtvíma....cestou tam jsme to vymlátili...pak byl restart, a šli jsme zpět a potkali jsme horníka co byl lehce zraněn...pochybuju, že tam někdo byl kluci říkali jestli tam nehraje roli přesvětčení....
_________________ Rau'nun Zau'ndar jeho čas opět přišel!!! Riu'kis zahalená Drowka, a cvičitelka zvířátek...
Renderis i tupej nůž ti může skončit v zádech
Za pěknou RP hru, ti poděkuju pěknou smrtí
Kde neni Krocák, tam se nechodí!!
Jako děti jsme se báli příšer pod postelí, pak přijde den kdy pocítíme, že ta příšera je v nás
Quote: Země je jiná forma pekla, a lidé jsou jeho démoni
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: VYŘEŠENO: NPC po spawnu zraněn Posted: 10:37 28. Feb 2014 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Nevím kde si na tohle přišel, ale těžko jsme tohle řekli. Je to divný, ty zraněné NPC jsou všude a skoro v každém spawnu a je jedno kde to je.
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: NPC po spawnu zraněn Posted: 10:41 28. Feb 2014 |
|
|
Rejty wrote: NPC se náhodně upravují staty, zřejmě přišel o odolnost a tím pádem i o HP. No ale kdyby přišel o odolnost, tak mu sice klesnou HP, ale nezobrazuje se jako "lehce zraněn", jako dneska ráno pirát v majáku. Spíš dostal Con boost a ten se mu nepromítnul do zvednutí HP, ale jen jejich maximální velikosti.
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: VYŘEŠENO: NPC po spawnu zraněn Posted: 10:52 28. Feb 2014 |
|
|
radekdnb wrote: dneska ráno to samé, šli jsme důl s nemrtvíma....cestou tam jsme to vymlátili...pak byl restart, a šli jsme zpět a potkali jsme horníka co byl lehce zraněn...pochybuju, že tam někdo byl kluci říkali jestli tam nehraje roli přesvětčení.... Mluvili jsme o frakci. Ale chápu že v ranních hodinách únava už sílila 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
radekdnb
|
Post subject: Re: VYŘEŠENO: NPC po spawnu zraněn Posted: 11:00 28. Feb 2014 |
|
|
-darkvision- wrote: radekdnb wrote: dneska ráno to samé, šli jsme důl s nemrtvíma....cestou tam jsme to vymlátili...pak byl restart, a šli jsme zpět a potkali jsme horníka co byl lehce zraněn...pochybuju, že tam někdo byl kluci říkali jestli tam nehraje roli přesvětčení.... Mluvili jsme o frakci. Ale chápu že v ranních hodinách únava už sílila  Joooo frakce, moje chyba...
_________________ Rau'nun Zau'ndar jeho čas opět přišel!!! Riu'kis zahalená Drowka, a cvičitelka zvířátek...
Renderis i tupej nůž ti může skončit v zádech
Za pěknou RP hru, ti poděkuju pěknou smrtí
Kde neni Krocák, tam se nechodí!!
Jako děti jsme se báli příšer pod postelí, pak přijde den kdy pocítíme, že ta příšera je v nás
Quote: Země je jiná forma pekla, a lidé jsou jeho démoni
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: VYŘEŠENO: NPC po spawnu zraněn Posted: 11:51 28. Feb 2014 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Ty staty se meni odjakziva a nikdy to s NPC nedelalo nic jako "lehce zranen, zranen" atd. Tohle se deje od posledniho updatu.
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: NPC po spawnu zraněn Posted: 12:17 28. Feb 2014 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Rejty wrote: NPC se náhodně upravují staty, zřejmě přišel o odolnost a tím pádem i o HP. To se mi nezdá. Když přijde o CON a má plný HP, tak bude mít i potom plný HP.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: VYŘEŠENO: NPC po spawnu zraněn Posted: 14:28 28. Feb 2014 |
|
|
Nejsem si jist zda to je od posledního updatu, možná předposledního. Nicméně jak píše Derken.. začlo se to dít po nějakém updatu. Předtím se to nedělo.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 12 posts ] |
|