|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 5 posts ] |
|
Author |
Message |
klobouk
|
Post subject: VYŘEŠENO: Akční podforum Posted: 18:19 03. Mar 2014 |
|
|
Soudruzi, v Moskvě bratři vynalezli zlepšovák a já vám doporučuju přijmout ho za svůj i tady.
Protože soudruzi, nevím, jak vy, ale já už přes PM a jiné chaty organizoval pár akcí a vždy mi to přijde dost krkolomné. Plus navíc za celou organizaci mám odpovědnost já, jako ústředna. Proč ale nerozložit práci na všechny stejně?
Navrhuju podforum, kde se vždy při questu, společné akci několika lidí vytvoří akční topic se zainteresovanými členy, kde se budou domlouvat na čase sehrání a případně komunikovat s DM o činech postav a tak. A po akci se smaže.
Jde to nějak pořešit právně tak, aby tam mohlo zakládat takové topicy i samotné hráčstvo? Jestli ne, pak vždy jeden hráč požádá admina podfora (všechna DM), aby jim topic založil a někomu na něj dal plná práva, aby ho dále nemusel adminovat.
Last edited by klobouk on 19:15 03. Mar 2014, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Akční podforum Posted: 18:28 03. Mar 2014 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Jde vyřešit, aby se nějak nevidělo do topiců ostatních grup?
_________________ .
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Akční podforum Posted: 18:32 03. Mar 2014 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Jakože napříč guildama a přesto soukromě? Tak to snad radši ty hromadné PMky.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Akční podforum Posted: 19:11 03. Mar 2014 |
|
|
Spíš než zakládání podfór (což má práva jen kucik a Rejty...? aspoň co se týče guildovních podfór, tak to tak myslím je, čili by to bylo zdlouhavé) by bylo fajn využívat hromadných PM... Nevím moc, jaké jsou možnosti, každopádně je pravda, že domlouvání hry, která se týká hráčů z různých guild či nezařazených bývá nepřehledné a zdlouhavé.
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
|
|
Top |
|
klobouk
|
Post subject: Re: Akční podforum Posted: 19:15 03. Mar 2014 |
|
|
|
Top |
|