|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
karolina
|
Post subject: VYŘEŠENO: Údolí větrů- východ- hrobka 3 Posted: 00:12 11. Mar 2014 |
|
Joined: 13:01 26. Mar 2012 Posts: 4644 Location: Teplice/Praha
|
Při boji s bossem, který je dost tuhý je respawn v lokaci. Dost nepříjemné se ztrátami na životech v důsledku.
_________________ Na vyžádání.
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Údolí větrů- východ- hrobka 3 Posted: 00:17 11. Mar 2014 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Žádný respawn, nevymlátili jste celou lokaci. Při boji s bossem se dung začal sbíhat, ale vlivem lagů a záseků o plc to chvilku trvalo.
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: Údolí větrů- východ- hrobka 3 Posted: 00:25 11. Mar 2014 |
|
|
Derken- wrote: Žádný respawn, nevymlátili jste celou lokaci. Při boji s bossem se dung začal sbíhat, ale vlivem lagů a záseků o plc to chvilku trvalo. Když jsme utíkali od toho bosse protože Diemo ležel, tak tam stály ty potvory přesně v místech kde jsme je vymlátili.. ti zlobři a podobně. Lokace byla uplně plná i když jsme ji vymlátili celou,krom toho co bylo u bosse, takže fakt ne.
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Údolí větrů- východ- hrobka 3 Posted: 00:27 11. Mar 2014 |
|
|
Jsem si jistý, že tam k žádnému respawnu nedošlo. Ani to snad není možné. Ty zlobři vůbec nevím kde se vzali. Evidentně tam jsou špatně nastavené dva spawnpointy.
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
pavad
|
Post subject: Re: Údolí větrů- východ- hrobka 3 Posted: 00:31 11. Mar 2014 |
|
 |
Bůh |
|
|
Derken- wrote: Jsem si jistý, že tam k žádnému respawnu nedošlo. Ani to snad není možné. Ty zlobři vůbec nevím kde se vzali. Evidentně tam jsou špatně nastavené dva spawnpointy. Dokazu rozlisit 3 v jedne mistnosti zanechane zlobry od 8+ zlobru, hodne upirich mlh, nevim kolik prizraku a jeste jinych veselosti co se naraz zacaly objevovat ve vycistenych mistnostech. Pritomnost zlobru mezi nemrtvymi je, IMHO, komplet mimo. Ohledne dispellu, ktery NPC hazou a ma silu Mordekaina se ani zminovat nehodlam.
_________________ Diagnostikovany. Každý moudrý má nač pomysliti, kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti, porazíš-li je, co z toho budeš míti, a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti. . . . . . . . . . Holan, V.
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: Údolí větrů- východ- hrobka 3 Posted: 00:32 11. Mar 2014 |
|
|
Jo a ještě se zavírají dveře, když to teda nebyl respawn.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Údolí větrů- východ- hrobka 3 Posted: 00:32 11. Mar 2014 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Lokace se ted neumi respawnout, dokud jsou tam hraci.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: Údolí větrů- východ- hrobka 3 Posted: 00:34 11. Mar 2014 |
|
|
Ok, v tom případě je v té lokaci spousta npc co mají invis který jim po delší době opadne.
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Údolí větrů- východ- hrobka 3 Posted: 00:38 11. Mar 2014 |
|
|
pavad wrote: Derken- wrote: Jsem si jistý, že tam k žádnému respawnu nedošlo. Ani to snad není možné. Ty zlobři vůbec nevím kde se vzali. Evidentně tam jsou špatně nastavené dva spawnpointy. Dokazu rozlisit 3 v jedne mistnosti zanechane zlobry od 8+ zlobru, hodne upirich mlh, nevim kolik prizraku a jeste jinych veselosti co se naraz zacaly objevovat ve vycistenych mistnostech. Pritomnost zlobru mezi nemrtvymi je, IMHO, komplet mimo. Ohledne dispellu, ktery NPC hazou a ma silu Mordekaina se ani zminovat nehodlam. Proč mám pocit, že to píšeš, jak kdybych za to snad mohl. A: Ten dung jsem nedělal B: K respawnu nedošlo, monstra se sbíhala z místností, které jste nevymlátili C: Jak už jsem napsal, to že tam jsou zlobři je zřejmě chyba spawnpointů. Jeden spawn zlobrů byl doslova smeten hordou dušiček co přes ně běžela bránit bosse D: Ten dispell je OP a určitě bude opraven, stejně jako ostatní chyby Edit karolina: Ano, zhruba 1/2 těch mobů má ii
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Údolí větrů- východ- hrobka 3 Posted: 02:58 11. Mar 2014 |
|
|
Ad dispel) Z toho, co jsem četl, je dispel téhle síly zamýšlenou úpravou. U kouzel dispel magic a greater dispelling byly odstraněny maximální úrovně sesilatele, takže jejich cílené verze jsou teď stejně silné, jako Mordenkainen.
Původně hází se proti TO 12 + úroveň sesilatele
hodem 1k20 + úroveň rušitele
(úroveň rušitele měla po řadě stropy 5, 10, 15 a žádný. Nyní zůstal strop na úroveň u lesser dispel (5) a u ostatních zmizel)
Možná by to chtělo nastavit u slabších verzí pozvolnější zesilování, pokud se nedá zpátky strop? Po dosažení stropu by se efektivní úroveň zvyšovala polovičním tempem?
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
pavad
|
Post subject: Re: Údolí větrů- východ- hrobka 3 Posted: 09:11 11. Mar 2014 |
|
 |
Bůh |
|
|
Caehan wrote: Ad dispel) Z toho, co jsem četl, je dispel téhle síly zamýšlenou úpravou. U kouzel dispel magic a greater dispelling byly odstraněny maximální úrovně sesilatele, takže jejich cílené verze jsou teď stejně silné, jako Mordenkainen.
Původně hází se proti TO 12 + úroveň sesilatele
hodem 1k20 + úroveň rušitele
(úroveň rušitele měla po řadě stropy 5, 10, 15 a žádný. Nyní zůstal strop na úroveň u lesser dispel (5) a u ostatních zmizel)
Možná by to chtělo nastavit u slabších verzí pozvolnější zesilování, pokud se nedá zpátky strop? Po dosažení stropu by se efektivní úroveň zvyšovala polovičním tempem? Fakticky je MD slabsi - zastavi se po zniceni 6 efektu (alespon co se popisu kouzla tyce). Stredni a vetsi dispell omezeni na pocet sundanych efektu nema (opet podle popisu soudim, do skriptu se mi po rano vrtat nechtelo).
_________________ Diagnostikovany. Každý moudrý má nač pomysliti, kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti, porazíš-li je, co z toho budeš míti, a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti. . . . . . . . . . Holan, V.
|
|
Top |
|
Krysak
|
Post subject: Re: Údolí větrů- východ- hrobka 3 Posted: 09:22 11. Mar 2014 |
|
 |
Bůh |
|
|
Založit vlastní téma pro Dispelly. Podle mne to opravdu chce předělat. Na dispelly dole nadáváme jak psi pořád, je to svlíkání do naha.
Kdo nemá na takovém lvl jako je Diemo a jeho tlupa na každé hlavě see invis, nezaslouží si přežít.
|
|
Top |
|
pavad
|
Post subject: Re: Údolí větrů- východ- hrobka 3 Posted: 10:54 11. Mar 2014 |
|
 |
Bůh |
|
|
Krysak wrote: Založit vlastní téma pro Dispelly. Podle mne to opravdu chce předělat. Na dispelly dole nadáváme jak psi pořád, je to svlíkání do naha. zalozeno. Krysak wrote: Kdo nemá na takovém lvl jako je Diemo a jeho tlupa na každé hlavě see invis, nezaslouží si přežít. See invis bylo - u jedne postavy, lec bylo a nic nebylo videno.
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: Údolí větrů- východ- hrobka 3 Posted: 12:28 11. Mar 2014 |
|
|
pavad wrote: zalozeno. Nevidím založené téma. A rád bych připomenil, že i warlock má dispell a mají-li se řešit dispelly, nechť na něj není zapomenuto.
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Údolí větrů- východ- hrobka 3 Posted: 11:26 13. Mar 2014 |
|
|
Spawn zlobrů opraven.
_________________ Vedoucí týmu Thalie