|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 3 posts ] |
|
Author |
Message |
Krysak
|
Post subject: OPRAVENO - ECL 1 u pulorka Posted: 16:39 11. Mar 2014 |
|
 |
Bůh |
|
|
Ahoj, dle mne má tato rasa ECL1
Půlork hlubinný - klíčové slovo: hlubinny ork - omezení: Podtemno, přesvědčení (nedobré) - celková úprava vlastností: +2 síla, +1 obratnost, -2 charisma, -2 inteligence - vlastnosti proti klasickému nastavení rasy: +1 obratnost - dovednosti: +2 zastrašování, +2 výsměch - ostatní: používání zbraní (dvojitá sekera, dvojitý meč, dvojitý palcát), +4 záchrana proti strachu, vidění ve tmě, oslepení na světle, zuřivost (3x denně, +2 zásah a zranění, +2 vůle, -2 AC, trvání 10 kol)
Důvodem je počítání zkušeností ze stejných potvor s bráchou, kdy má méně xp než já s hobitem.
Děkuji za kontrolu.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: ECL 1 u pulorka Posted: 16:46 11. Mar 2014 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Jo, má ECL1. Opraveno na 0.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Zindo
|
Post subject: Re: ECL 1 u pulorka Posted: 17:34 11. Mar 2014 |
|
 |
Měšťan |
|
|
kucik wrote: Jo, má ECL1. Opraveno na 0. Diky moc, už mě to poměrne štvalo, ale stále jsem doufal, že tam chyba není. Až teď když je vetšina lidi o par lvl výše a já mám stale méně nebo stejně expu, mě přišlo stále víc divné až prudérní. 
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 3 posts ] |
|