|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 5 posts ] |
|
Author |
Message |
Jachym
|
Post subject: Relevl Posted: 16:09 25. Jul 2014 |
|
|
Zdravím Vás a obvzláště zdravím realizační team. Mám žádost , potřeboval bych relevl. Nerad to říkám ale . Přiznám se , že jsem si jaksi podělal postavu a to tím , že jsem si nepamatoval atributy tedy ani boha a plácl jsem tam domeny a ted mi nic nefunguje , hlavně mi vůbec nejdou expy. Na svou obhajobu bych chtěl uvést , že jsem si vizitku dělal někdy v lednu či unoru, pak jsem se trápil týden s tvorbou postavy poté jsem byl týden u belzebuba. Když jsem se konečně objevil ve městě tak jsem po sto krocích skončil na hradbách , kde jsem dva měsíce chodil a nemohl dolů. Když mne konečně DM shodilo dolů tak za dva dny mi to zase nešlo spustit protože byli nové haky a a prostě až ted jsem se dostal ke hraní . Bohužel jsem si nic z vizitky a tvorby postavy nepamatoval a dopadlo to špatně. Thalie je trošku složitější a nerad bych u toho maturoval a tak si vzpomínám na heslo , že by jsme se měli hlavně bavit a né se trápit . Takže bych byl za relvl velmi vděčný. Třeba dnes večer . Děkuji
_________________ Menhiri Dierta
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Relevl Posted: 17:00 25. Jul 2014 |
|
|
Relevel nepotřebuješ. Stačí když ti nějaké DM nastaví správně domény a Boha k nim odpovídající. A po restartu serveru ti normálně začnou chodit xp. Udělal bych to sám, ale DM přístup už mi vzali... 
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: Relevl Posted: 18:53 25. Jul 2014 |
|
|
Shaman88 wrote: Relevel nepotřebuješ. Stačí když ti nějaké DM nastaví správně domény a Boha k nim odpovídající. A po restartu serveru ti normálně začnou chodit xp. Udělal bych to sám, ale DM přístup už mi vzali...  Fajn by bylo, kdyby v OOC lokaci existovalo NPC, které by tohle umělo měnit samo a nebyl by potřeba DM  .
_________________ Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia
Lucka Jehlička - malá hobití druidka s medvědem v kapse - Lucka
|
|
Top |
|
Jachym
|
Post subject: Re: Relevl Posted: 19:46 25. Jul 2014 |
|
|
No ja jsem tam pořád , ale DM tam asi není , takže čekám jak dojde tak hned na to můžeme vlítnout. Dnes budu aso tak max do 20:30 max 21:00. Nebo zítra ráno.
_________________ Menhiri Dierta
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Relevl Posted: 07:58 26. Jul 2014 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Jelikož nikdo z Týmu nemá právo rozhodnout o relevlu jakékoli postavy bez domluvy s ostatními, tak máš zhruba dvě možnosti.
1) čekat, až se v Týmu domluvíme, což za momentální aktivity může trvat i měsíc s nejasným výsledkem. (co se týče mé osoby, tak budu proti. Kdybychom v Týmu měli relevlovat každou postavu hráče, který byl líný se kouknout na vizitku, kterou sám psal, tak neděláme nic jiného. Můžeš ale doufat, že ostatní budou jiného názoru)
2) Založit si postavu novou se stejným jménem, například s mezerou za nebo před jmeném a hrát. DM ti pak hodí bonusy za vizitku. Poslat PM Kucikovi s žádostí o smazání staré postavy.
Možnost číslo 2 je pro všechny strany časově mnohem přijatelnější.
PS: Udivuje mě, jak jsi schopen diktovat si čas, kdy kolem tebe někdo z Týmu má ve hře skákat.
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 5 posts ] |
|