|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
LDamian
|
Post subject: OPRAVENO: Starý krysodlak Posted: 08:39 23. Aug 2014 |
|
|
Kahzet kanály - boss starý krysodlak.
Zabili jsme ho po velmi dlouhém boji 2 postavy na 3+1. levelu, dostali jsme za nej 1 exp. Za obyčejné krysodlaky jsme přitom měli kolem 50-100 expů.
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
Paulus
|
Post subject: Re: Starý krysodlak Posted: 11:21 23. Aug 2014 |
|
|
LDamian wrote: Kahzet kanály - boss starý krysodlak.
Zabili jsme ho po velmi dlouhém boji 2 postavy na 3+1. levelu, dostali jsme za nej 1 exp. Za obyčejné krysodlaky jsme přitom měli kolem 50-100 expů. S Nesq ho chodíme pravidelně a expy sme měly v pořádku. Ale tohle se stává pokud se vcucne DM do bose pak to dá jen 1xp. Nám se to stalo na Stirze.....byli jsme ji poprvé celé to bylo takové "netradiční" co se týče chování NPC. Včetně následného creepu v jiné lokaci a dostali sme za ní 1xp. Následující návštěva byla v pořádku (akorát teda ten bonus za první zabití nebyl).
_________________ Victor Zručný - Nové obzory, nová dobrodružsví a hlavně - nové sny Brogar Kovaný - Tradiční trpaslík s netradičními názory - active-ish Paul Hall Jeho cesta se blíží ke konci Edgar - Zahrabán v knihách
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Starý krysodlak Posted: 11:26 23. Aug 2014 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
V případě přítomnosti DM v bossovi by neměl být ani ten jeden exp. Navíc si myslím, že všichni na klientu už jsou dostatečně dlouho na to, aby věděli, že musí NPC těsně před smrtí opustit.
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
Paulus
|
Post subject: Re: Starý krysodlak Posted: 11:29 23. Aug 2014 |
|
|
Derken- wrote: V případě přítomnosti DM v bossovi by neměl být ani ten jeden exp. Navíc si myslím, že všichni na klientu už jsou dostatečně dlouho na to, aby věděli, že musí NPC těsně před smrtí opustit. Tak to pak nevim.....napadlo mě jestli není něco s nastavením bonusu za první zabití ale my měli u Krysodlaka za první zabití normální xp.
_________________ Victor Zručný - Nové obzory, nová dobrodružsví a hlavně - nové sny Brogar Kovaný - Tradiční trpaslík s netradičními názory - active-ish Paul Hall Jeho cesta se blíží ke konci Edgar - Zahrabán v knihách
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Starý krysodlak Posted: 12:03 23. Aug 2014 |
|
|
Možná jste ho zabili naopak moc brzy? Není to nastavené s ohledem na tohle?
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
Lidda
|
Post subject: Re: Starý krysodlak Posted: 15:55 23. Aug 2014 |
|
|
Moc brzky zabiti to urcite neni. Testovali jsme s lowbie postavama (2x 2+1) co vsechno se da ubehat a za krasny xp padli vsichni podtemnacky low bossove vcetne Krysodlaka.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Starý krysodlak Posted: 17:14 23. Aug 2014 |
|
|
Caehan wrote: Možná jste ho zabili naopak moc brzy? Není to nastavené s ohledem na tohle? To bys dostal strop a ten je 1500 nebo 3000xp. Nevím už přesně.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
May
|
Post subject: Re: Starý krysodlak Posted: 21:26 23. Aug 2014 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Ten samý problém jsem měla se starým Fertoxem mám i screen..
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Starý krysodlak Posted: 21:41 23. Aug 2014 |
|
|
STejně divný, nehrabal se někdo v nějakém nastavení XP bosů?
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: Starý krysodlak Posted: 22:41 23. Aug 2014 |
|
Joined: 13:01 26. Mar 2012 Posts: 4644 Location: Teplice/Praha
|
Já nevím, mě to přijde jako nějaký náhodný bug, protože tohle nahlásilo už několik lidí u různých bossů, ale jiným ten stejný boss fungoval dobře. Nemůže to opravdu být vtělením DMka, že třeba pozdě vyskočilo?
_________________ Na vyžádání.
|
|
Top |
|
May
|
Post subject: Re: Starý krysodlak Posted: 23:13 23. Aug 2014 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
karolina wrote: Já nevím, mě to přijde jako nějaký náhodný bug, protože tohle nahlásilo už několik lidí u různých bossů, ale jiným ten stejný boss fungoval dobře. Nemůže to opravdu být vtělením DMka, že třeba pozdě vyskočilo? Dmko pozdě vyskočilo a několikrát? to se mi zdá nepravděpodobný.
|
|
Top |
|
Paulus
|
Post subject: Re: Starý krysodlak Posted: 14:14 24. Aug 2014 |
|
|
karolina wrote: Já nevím, mě to přijde jako nějaký náhodný bug, protože tohle nahlásilo už několik lidí u různých bossů, ale jiným ten stejný boss fungoval dobře. Nemůže to opravdu být vtělením DMka, že třeba pozdě vyskočilo? Asi se zeptám blbě ale to "několik lidí" byli to i hráči z povrchu nebo jen z podtemna?
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: Starý krysodlak Posted: 14:39 24. Aug 2014 |
|
Joined: 13:01 26. Mar 2012 Posts: 4644 Location: Teplice/Praha
|
Takhle byly to různý potvory od různých lidí. Nepamatuju si uplně přesně, ale mám dojem, že to byl mix lidí. Potvory jako třeba Matka klepetnatců, Zmutovaný alchymista ještě něco.. A většinou pak někdo jiný napíše, že měl expy v pořádku. Proto si myslím, že se prostě mohlo stát, že DMko nestihlo vyskočit uplně v čas, nebo se ty expy vtělením DMka nějak sekly. Každopádně nevím, jen tak přemýšlím nahlas. Já si třeba myslím, že i to rozhození frakcí v dungu a následné zezelenání pastí dělá nějaká DM akce, jednou se mi to stalo když u toho byl Galli, vícekrát se nikdo nepřiznal, ale nevím no.
_________________ Na vyžádání.
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Starý krysodlak Posted: 18:32 24. Aug 2014 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Zelenani pasti dela tusim uspesny charm person od frakce, ktere pasti patri. Coz je imho spatne a meli by jsme to kouzlo z repertoaru monster stahnout 
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Starý krysodlak Posted: 21:08 24. Aug 2014 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
To je ten upravenej charm. Ja bych ho zase vratil do funkcniho stavu.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|