Musí se hned lootit, protože když se čeká a dostane se do toho stavu kdy jde stáhnout tak o tu jeho "cennou" trofej přijdeme. (nevím jak dlouho to trvá než se potvora dostane do stavu kdy jde stáhnout, ale vždy mám dost času oběhnout celou tu místnůstku s ním)
Snad to trochu pomohlo s popisem problému u netopýrodlaka.
_________________ ------------------ =^.^= Titulovaná sekretářka Rodiny Zručných
Musí se hned lootit, protože když se čeká a dostane se do toho stavu kdy jde stáhnout tak o tu jeho "cennou" trofej přijdeme. (nevím jak dlouho to trvá než se potvora dostane do stavu kdy jde stáhnout, ale vždy mám dost času oběhnout celou tu místnůstku s ním)
Snad to trochu pomohlo s popisem problému u netopýrodlaka.
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
Karolino, usmazil jsem si komp, kdybys na to koukala, tak je potreba ten dung prekopat skoro cely (mobky maji animal-friendly frakci) a boss evidentne buguje taky.
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
Celý dung je přátelský ke všem hráčským postavám boss i netopýři cestou.... Zas je to fajn když si de někdo na 20lvlu pro uhlí a jíl (např. já) a nemusí s trapným pocitem zabít všechno v dungu :-X
Jinak teďka mi šel boss lootit úplně normálně
_________________ ------------------ =^.^= Titulovaná sekretářka Rodiny Zručných
Celý dung je přátelský ke všem hráčským postavám boss i netopýři cestou.... Zas je to fajn když si de někdo na 20lvlu pro uhlí a jíl (např. já) a nemusí s trapným pocitem zabít všechno v dungu :-X
Aha! To ty si ho zabila! Karolino ,musíš opravit ten system kolečkování low bosů vysokejma levlama!!
Aha! To ty si ho zabila! Karolino ,musíš opravit ten system kolečkování low bosů vysokejma levlama!!
Kdy ty pochopíš že mám na účtě pět postav...
Users browsing this forum: No registered users and 15 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum