|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 5 posts ] |
|
Author |
Message |
cukr
|
Post subject: OPRAVENO-VYŘEŠNO-Bronzový duergar Posted: 12:01 09. Mar 2016 |
|
|
Mám dotaz na bronzového duergara, podle fóra má mít následující bonusy: 1) do skillu hide, move silently, spellcraft +2 2) do AB +1 proti odchylkám
Bonusy do skillů se mi, ale nezapočítávají a bonus do AB se mi v sheetu vypisuje jako +4. Jak to tedy je?
_________________ "Zoufalá" Friga - Duergarka, která už nemá co ztratit.
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: Bronzový duergar Posted: 12:18 09. Mar 2016 |
|
|
Jak jsi přišel na to že se ti bonusy skillů nezapočítávají? Odečetl jsi od finálního čísla případné malusy za vlasntosti? (třeba inteligence 6 dá -2 do spellcraft).
AB v character sheethu ukazuje výsledné, tzn. se silou 16 budeš mít útok +3 a proti odchylkám tedy +4.
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
cukr
|
Post subject: Re: Bronzový duergar Posted: 13:27 09. Mar 2016 |
|
|
inteligenci mám 14(+2), investoval jsem jeden bod do spellcraftu, ale výsledek je pořád jen 3 celkem. U zbylých skillů jsem se buď přehlédl a nebo to spravil restart/relog. S AB je to jak píšeš, to mě nenapadlo.
Děkuji
_________________ "Zoufalá" Friga - Duergarka, která už nemá co ztratit.
|
|
Top |
|
Paulus
|
Post subject: Re: Bronzový duergar Posted: 12:56 25. Jun 2016 |
|
|
Spellcraft +2 přidáno jako bonus k subrase ve scriptu (dle mechaniky) předpokládám tedy, že ty ostatní body jsou v pořádku? Bonusy ostatních vlastností ve scriptu jsou.
_________________ Victor Zručný - Nové obzory, nová dobrodružsví a hlavně - nové sny Brogar Kovaný - Tradiční trpaslík s netradičními názory - active-ish Paul Hall Jeho cesta se blíží ke konci Edgar - Zahrabán v knihách
|
|
Top |
|
Paulus
|
Post subject: Re: Bronzový duergar Posted: 07:06 25. Aug 2016 |
|
|
Opraveno.
_________________ Victor Zručný - Nové obzory, nová dobrodružsví a hlavně - nové sny Brogar Kovaný - Tradiční trpaslík s netradičními názory - active-ish Paul Hall Jeho cesta se blíží ke konci Edgar - Zahrabán v knihách
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 5 posts ] |
|