|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 13 posts ] |
|
Author |
Message |
Goran
|
Post subject: Vysvětleno: Lovec odměn - strážce dolu Posted: 15:54 21. Dec 2014 |
|
|
Stalo se mi to už dvakrát, tedy to sem dávám. Pokud lovec odměn vyhlásí lov na strážce dolu, tak měl doposud na mysli ještěřana dole v podtemnu. Z tohoto ještěřana padá trofej "Jazyk staršího ještěra". Tuto trofej už jsem dvakrát měl v inventáři a dvakrát mi bylo řečeno, že u sebe nemám nic co by chtěl.
|
|
Top |
|
FroziKk
|
Post subject: Re: Lovec odměn - strážce dolu Posted: 15:57 21. Dec 2014 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Ještě je dole kamennej skřetvěd a jeho trofej se jmenuje hlava strážce dolu, tak že by? Ale kecat nechci, ani nevím, jestli je zařazenej do sezóny.. je to celkem "novej" dung a než se npc na výběr do sezóny dostanou, pár měsíců to trvá.
|
|
Top |
|
Goran
|
Post subject: Re: Lovec odměn - strážce dolu Posted: 15:58 21. Dec 2014 |
|
|
Jde o to, že pod pojmem strážce dolu, se doposud vždy lovil tenhle boss s touhle trofejí. Tedy, i kdyby to bylo jak říkáš, problém by byl přinejmenším v tom, že jsou tam dvě identická pojmenování (což ani nevím zda je možné).
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Lovec odměn - strážce dolu Posted: 16:15 21. Dec 2014 |
|
|
Ještěr je strážce paláce. Ne?
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Goran
|
Post subject: Re: Lovec odměn - strážce dolu Posted: 16:18 21. Dec 2014 |
|
|
Jsou tam čtyři bossové. Strážce paláce, Rendanský kovář, ještěří mág a strážce dolu. Každý má trofej zařazenou do lovecké sezony.
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Lovec odměn - strážce dolu Posted: 16:18 21. Dec 2014 |
|
|
J.F.Payne wrote: Ještěr je strážce paláce. Ne? Ono je ještěrů více.
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Lovec odměn - strážce dolu Posted: 17:09 22. Dec 2014 |
|
|
Goran wrote: Jde o to, že pod pojmem strážce dolu, se doposud vždy lovil tenhle boss s touhle trofejí. Tedy, i kdyby to bylo jak říkáš, problém by byl přinejmenším v tom, že jsou tam dvě identická pojmenování (což ani nevím zda je možné). Jak tomu mohlo býti doposud tak jak říkáš, když to nefunguje? Asi bude potřeba aby se na to podíval někdo, kdo může 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Goran
|
Post subject: Re: Lovec odměn - strážce dolu Posted: 17:31 22. Dec 2014 |
|
|
Dříve ta trofej odevzdat šla. To, že to nefunguje je buď velká náhoda (dvakrát po sobě nešlo odevzdat), nebo pokažení funkčního systému.
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: Lovec odměn - strážce dolu Posted: 17:57 22. Dec 2014 |
|
Joined: 13:01 26. Mar 2012 Posts: 4644 Location: Teplice/Praha
|
Strážce dolu, trofej se jmenuje Hlava strážce dolu.
Hlídač dolu, trofej Jazyk staršího ještěra.
Beru to jako vyřešeno.
_________________ Na vyžádání.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Vysvětleno: Lovec odměn - strážce dolu Posted: 18:05 22. Dec 2014 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Mám to v lovci nějak přejmenovávat?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: Vysvětleno: Lovec odměn - strážce dolu Posted: 18:08 22. Dec 2014 |
|
|
kucik wrote: Mám to v lovci nějak přejmenovávat? Ne, jedno je hlídač a druhé je strážce.. Goran se jen naučí číst.
|
|
Top |
|
Goran
|
Post subject: Re: Vysvětleno: Lovec odměn - strážce dolu Posted: 18:42 22. Dec 2014 |
|
|
Čtení mi v řešení této hádanky moc k užitku nebude, spíše naopak. Lovec odměn mě požádá, abych zabil Strážce dolu. Jdu na určené místo a zabiji NPC co má nad hlavou napsáno "Strážce dolu". Poprosím tedy o přehodnocení změny pojmenování a toho, kdo se tu má naučit číst  .
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: Vysvětleno: Lovec odměn - strážce dolu Posted: 18:21 01. Jan 2015 |
|
|
Goran wrote: Čtení mi v řešení této hádanky moc k užitku nebude, spíše naopak. Lovec odměn mě požádá, abych zabil Strážce dolu. Jdu na určené místo a zabiji NPC co má nad hlavou napsáno "Strážce dolu". Poprosím tedy o přehodnocení změny pojmenování a toho, kdo se tu má naučit číst  . Nevím co ti na tom víc vysvětlovat. Pokud jsi na loveckou sezonu přinesl Jazyk stašího ještěra, pak jsi přinesl trofej z bestie která se jmenuje HLÍDAČ dolu. Pokud chtěl lovčí STRÁŽCE dolu, tka tě pak patrně poslal do háje, protože se jedná o jinou potvoru.
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 13 posts ] |
|