|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 8 posts ] |
|
Author |
Message |
Barbar321
|
Post subject: loď Kahzet Posted: 23:08 16. Jul 2015 |
|
|
Bylo by dobrý poladit odjezdové časy v Kahzetu do Kelu. Je to teď nastavené tak, že když přijede loď z Kelu so Kahzetu, okamžitě odjíždí loď zpět do Kelu. Ušel jsem s postavou maximálně tři kroky a strhlo mi to postavu zpět na loď
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: loď Kahzet Posted: 23:11 16. Jul 2015 |
|
Joined: 13:01 26. Mar 2012 Posts: 4644 Location: Teplice/Praha
|
Barbar321 wrote: Bylo by dobrý poladit odjezdové časy v Kahzetu do Kelu. Je to teď nastavené tak, že když přijede loď z Kelu so Kahzetu, okamžitě odjíždí loď zpět do Kelu. Ušel jsem s postavou maximálně tři kroky a strhlo mi to postavu zpět na loď Tak si přestaň kupovat zpáteční lístky. Nebo si je kup až po tom co loď odpluje. Ty lodě odplouvají v celou a plujou hodinu.. jezdí každou hodinu..
_________________ Na vyžádání.
|
|
Top |
|
pavad
|
Post subject: Re: loď Kahzet Posted: 05:51 17. Jul 2015 |
|
 |
Bůh |
|
|
karolina wrote: Tak si přestaň kupovat zpáteční lístky. Nebo si je kup až po tom co loď odpluje.
Ty lodě odplouvají v celou a plujou hodinu.. jezdí každou hodinu.. Ovsem mit s sebou dalsi listek na lod znamena ze se muzes podivat kdy odplouva - proste se zeptas. Ja takhle bezne nosival dalsi listek na lod jen z toho duvodu. A nesetalo se mi ze by me lod do Karathy "vzala s sebou" zpet pote co me vyhodila v Kelu...
_________________ Diagnostikovany. Každý moudrý má nač pomysliti, kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti, porazíš-li je, co z toho budeš míti, a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti. . . . . . . . . . Holan, V.
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: loď Kahzet Posted: 09:17 17. Jul 2015 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Podle mě to byl nějaký minilag ve skriptech, už se mi to taky stalo, ale není to standart. Jinak Barbare doporučuji vlastnit lístek z lokace kam nejezdíš (ideálně návratovka z houbových tunelů), pak nemusíš stresovat  , že tě to portne.
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: loď Kahzet Posted: 09:19 17. Jul 2015 |
|
|
Já na to koukala do logu, prostě jedna loď jela o tři vteři dříve, to způsobilo, že se Barbar stihnul načíst do lokace dřív než ta loď odjela a vzala ho zase s sebou.
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: loď Kahzet Posted: 14:09 17. Jul 2015 |
|
|
Včera jela opravdu nestandardně. Co to způsobilo netuším a ani si netroufám tipovat.
Podstatné je, že restart tuto chybku odstranil a lodě jedou, jak mají.
Toto vlákno je tedy možné zamknout a hodit do koše
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: loď Kahzet Posted: 14:15 17. Jul 2015 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
OK. Jinak nevim, co myslíš tim nestandartně, ale ty lodě maj zcela záměrně náhodně rozhazovaný časy odjezdů a příjezdů, aby se plynule rozkládala zátěž.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: loď Kahzet Posted: 14:25 17. Jul 2015 |
|
|
Já ti to řikala, sice ne tak erudovaně jako kucik, ale řikala...
Není chyba, zamykám. Je možné, že se tyto nestandartní odejzdy budou opakovat.
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 8 posts ] |
|