|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 13 posts ] |
|
Author |
Message |
Barbar321
|
Post subject: VYŘEŠENO - neúplný inventář Posted: 07:47 18. Nov 2015 |
|
|
Dneska ráno (cca 6:29) systém dlouho načítal inventíř mé postavy a když ho načetl, musel vzít nějakou záložní kopii. Nenačetly se mi 4 ingoty meteoru (1 můj a 3 spoluhráčů), které jsme včera získali.
Je možné je nahradit?
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: neúplný inventář Posted: 10:10 18. Nov 2015 |
|
Joined: 13:01 26. Mar 2012 Posts: 4644 Location: Teplice/Praha
|
Inventář postavy se dlouho načítal? To slyším poprvé. Nebo myslíš inventář trezoru? Pokud ti tam něco chybí, ať se někdo podívá do trezoru a pak znova ty, věsi se ti tam objeví.
_________________ Na vyžádání.
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: neúplný inventář Posted: 12:13 18. Nov 2015 |
|
|
karolina wrote: Inventář postavy se dlouho načítal? To slyším poprvé. Nebo myslíš inventář trezoru? Pokud ti tam něco chybí, ať se někdo podívá do trezoru a pak znova ty, věsi se ti tam objeví. Ne, klikl jsem na trezor, ten se mi vizuálně otevřel, otevřely se mi dvě prázdná inventářová okna (jedno trezorové, jedno inventáře mé postavy) a nedělo se lautrnic. V tomto stavu to zůstalo dobrých několik minut (nevím přesně 3-4) a když se konečně objevil inventář mé postavy, ingoty už u ní nebyly (získala je včera odpoledne). Proto mě napadlo, jestli se nenačetla nějaká záložní kopie postavy.
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: neúplný inventář Posted: 12:25 18. Nov 2015 |
|
|
Máš screen? Nebo dosvědčej to ti ostatní hráči? Jestli jo, není problém to nahradit.
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: neúplný inventář Posted: 12:42 18. Nov 2015 |
|
Joined: 13:01 26. Mar 2012 Posts: 4644 Location: Teplice/Praha
|
Nevím, mě se to prostě nezdá, že by něco zmizelo z inventáře postavy..
_________________ Na vyžádání.
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: neúplný inventář Posted: 13:20 18. Nov 2015 |
|
|
Tak screen nemám, nikdy se mi nic podobného nestalo. Mohl bych doložit log s kopáním (počet nakopaných), rozdělením (tj. zůstatek v inventáři) i domluvou s dalšími hráči, kde mi píšou, ať si ho zatím nechám u sebe (pro pozdější výrobu předmětů) a pak i log z dnešního rána, že jsem rudu nestopil.
V podstatě o nic nejde, meteoru mám v zásobě dost na to, abych tohle dokázal pokrýt, takže když bude nahrazený, budu rád, když ne, holt se tam zase někdy vypravíme. Hlavně mi šlo o to, zda-li není někde problém, protože není normální, aby mi jen tak z ničeho nic zmizelo něco z inventáře (což mi právě připadalo, že to načetlo nějaký starý inventář - např. z předvčerejška).
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: neúplný inventář Posted: 13:23 18. Nov 2015 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Překlad: 1. Měl dlouhej lag při otevření invu. 2. Nejspíš neuložená postava před odlogem.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: neúplný inventář Posted: 13:39 18. Nov 2015 |
|
|
Po doložení logu s kopáním bude nahrazeno.
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: neúplný inventář Posted: 21:27 18. Nov 2015 |
|
|
Omlouvám se, chyba na mé straně.
Vyřešeno, prosím o uzavření vlákna
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: neúplný inventář Posted: 23:41 18. Nov 2015 |
|
|
Barbar321 wrote: Tak screen nemám, nikdy se mi nic podobného nestalo. Mohl bych doložit log s kopáním (počet nakopaných), rozdělením (tj. zůstatek v inventáři) i domluvou s dalšími hráči, kde mi píšou, ať si ho zatím nechám u sebe (pro pozdější výrobu předmětů) a pak i log z dnešního rána, že jsem rudu nestopil.
V podstatě o nic nejde, meteoru mám v zásobě dost na to, abych tohle dokázal pokrýt, takže když bude nahrazený, budu rád, když ne, holt se tam zase někdy vypravíme. Hlavně mi šlo o to, zda-li není někde problém, protože není normální, aby mi jen tak z ničeho nic zmizelo něco z inventáře (což mi právě připadalo, že to načetlo nějaký starý inventář - např. z předvčerejška). Když o nic nejde proč se v prvním příspěvku ptáš na náhradu když si tam můžete zajít jindy?
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: neúplný inventář Posted: 07:54 19. Nov 2015 |
|
|
-darkvision- wrote: Barbar321 wrote: Tak screen nemám, nikdy se mi nic podobného nestalo. Mohl bych doložit log s kopáním (počet nakopaných), rozdělením (tj. zůstatek v inventáři) i domluvou s dalšími hráči, kde mi píšou, ať si ho zatím nechám u sebe (pro pozdější výrobu předmětů) a pak i log z dnešního rána, že jsem rudu nestopil.
V podstatě o nic nejde, meteoru mám v zásobě dost na to, abych tohle dokázal pokrýt, takže když bude nahrazený, budu rád, když ne, holt se tam zase někdy vypravíme. Hlavně mi šlo o to, zda-li není někde problém, protože není normální, aby mi jen tak z ničeho nic zmizelo něco z inventáře (což mi právě připadalo, že to načetlo nějaký starý inventář - např. z předvčerejška). Když o nic nejde proč se v prvním příspěvku ptáš na náhradu když si tam můžete zajít jindy? Protože se tam chodí pro meteor a ne pro zábavu
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: neúplný inventář Posted: 16:17 19. Nov 2015 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Barbar321 wrote: Protože se tam chodí pro meteor a ne pro zábavu Jo! To jsou mi ale hloupý otázky. Ty snad tu hru hraješ pro zábavu? 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: neúplný inventář Posted: 16:35 19. Nov 2015 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
kucik wrote: Barbar321 wrote: Protože se tam chodí pro meteor a ne pro zábavu Jo! To jsou mi ale hloupý otázky. Ty snad tu hru hraješ pro zábavu?  Barbar tu hraje pro zábavu, Kucik tu programuje pro zábavu, já tu píšu pro zábavu. Óóó, my se ale bavíme  .
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 13 posts ] |
|