|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 7 posts ] |
|
Author |
Message |
Aillen
|
Post subject: Opraveno: křik chybová hláška Posted: 00:35 13. Dec 2015 |
|
|
Attachment:
křik - chybová hláška.jpg [ 44.41 KiB | Viewed 5049 times ]
Tahle chybová hláška "Chyba - nenalezena truhla pro perzistentní obchod" se dnes opakovala nejméně dvakrát, a před pár dny jsem ji zaznamenala také. Byli jsme zrovna na výpravě v ještěřím chrámu, tehdy i dnes, těsně před bossem. Myslela jsem,ž e to s tím nějak souvisí, ale dnes se opakovala podruhé když jsme zrovna byli v Karathě na náměstí a jen povídali.
_________________ Olwen Emerald Fiona Wang Yan Vlaštovka
|
|
Top |
|
Jachym
|
Post subject: Re: křik chybová hláška Posted: 00:40 13. Dec 2015 |
|
|
To se mi stalo v Kelu na trhu také.
_________________ Menhiri Dierta
|
|
Top |
|
Fallout
|
Post subject: Re: křik chybová hláška Posted: 14:44 13. Dec 2015 |
|
 |
Nováček |
|
|
Kámen úrazu je u npc překupníka v Kelu, po promluvě s ním to vyhodí danou hlášku, navíc se neotevře obchod, tudíž si nelze prohlédnout nabídku a ani nic dát do truhly. PS: Mám dojem, že předtím tam bylo jiné npc s mužským hlasem, nyní je tam opět žena s ženským, takže nějaký vyšší zásah od WB nejspíše. 
|
|
Top |
|
Zedral
|
Post subject: Re: křik chybová hláška Posted: 15:06 14. Dec 2015 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
Fallout wrote: Kámen úrazu je u npc překupníka v Kelu, po promluvě s ním to vyhodí danou hlášku, navíc se neotevře obchod, tudíž si nelze prohlédnout nabídku a ani nic dát do truhly. PS: Mám dojem, že předtím tam bylo jiné npc s mužským hlasem, nyní je tam opět žena s ženským, takže nějaký vyšší zásah od WB nejspíše.  Dnes jsem u něj prodával i kupoval a nic se nehlásilo...
|
|
Top |
|
pavad
|
Post subject: Re: křik chybová hláška Posted: 16:00 14. Dec 2015 |
|
 |
Bůh |
|
|
Zedral wrote: Dnes jsem u něj prodával i kupoval a nic se nehlásilo... A videl jsi u nej nejakou nabidku? Protoze on kricel ze nema pristup k perzistentni truhle. Pak prestal kricet, truhlu jiz ma - lec v truhle neni nic. Tzn. doslo, IMHO, ke zpretrhani jeho vazeb na sit prekupniku povrch&podtemno. Ne ze by me tedy nemoznost koupit si veci s item level restriction 35+ nejak vadila. 
_________________ Diagnostikovany. Každý moudrý má nač pomysliti, kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti, porazíš-li je, co z toho budeš míti, a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti. . . . . . . . . . Holan, V.
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: křik chybová hláška Posted: 16:34 14. Dec 2015 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
pavad wrote: ...nemoznost koupit si veci s item level restriction 35+ nejak vadila.  To je taky bug, v okamžiku kdy to koupíš, se to IRL "přerovná"  (někdy i směrem nahoru).
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: křik chybová hláška Posted: 16:54 14. Dec 2015 |
|
Joined: 13:01 26. Mar 2012 Posts: 4644 Location: Teplice/Praha
|
Překupník byl opraven. Teď má každý svou jedinečnou truhlu a ne, že je ten v Karathě a Kelu propojen. V truhle něcomít bude až mu tam něco dáte.
_________________ Na vyžádání.
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 7 posts ] |
|