|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
nomis_b
|
Post subject: craft očarování Posted: 12:23 13. Aug 2014 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Zde prosím hlašte chyby týkající se tohoto řemesla
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Mourisson1
|
Post subject: Re: craft očarování Posted: 22:15 23. Sep 2014 |
|
Joined: 15:58 20. Aug 2012 Posts: 945 Location: Somewhere I belong
|
Malý detail, zakoupené kameny na sobě mají "Duši do kamene chytil ten a ten" A po chycení duše už tam je jen standartní popisek.
_________________ Luth'arth Tel'vien
Morn'ango et Hravanlómë - Jabkožrout a hlídací pes. Elrienavien - Nico Robin #2 Sithe'sarol - žádejte u svého lékaře El'thien Erume - “As above, so below” Lothias Telvunar Tarlen
|
|
Top |
|
snek
|
Post subject: Re: craft očarování Posted: 09:52 30. Dec 2017 |
|
|
Nováček |
|
|
Ahoj,
proč u očarování s postavou, která má inteligenci v základu minimálně 25 jde očarování jenom průměrně? Tzn už nad 30xp je nezdar docela pravděpodobný a za triviální zpracování má jen 2xp? Čekal bych že budu mít 3xp a postup půjde mnohem líp.
|
|
Top |
|
snek
|
Post subject: Re: craft očarování Posted: 17:32 04. Jan 2018 |
|
|
Nováček |
|
|
Tak teď to vypadá, že xp a obtížnost nezohledňuje vedlejší očarování. Za 140 kyselinu anebo kombinaci 80 kyselina 60 zhouba dostanu stejné xp a je to stejně náročné.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: craft očarování Posted: 18:28 04. Jan 2018 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
snek wrote: Tak teď to vypadá, že xp a obtížnost nezohledňuje vedlejší očarování. Za 140 kyselinu anebo kombinaci 80 kyselina 60 zhouba dostanu stejné xp a je to stejně náročné. Tomu nerozumim. Pokud za 140 dostaneš stejně xp jako za 80+60, tak to ten vedlejší efekt právě zohledňuje, ne?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
snek
|
Post subject: Re: craft očarování Posted: 08:01 07. Jan 2018 |
|
|
Nováček |
|
|
Ne, protože doteď to bylo tak, že element byl náročnější než zhouba. Tudíž za 140 element jsi dostal např. 50xp, za 140 zhoubu to bylo triviální a za 80+60 to bylo třeba 30xp. Nebo se náročnost zjednotila?
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: craft očarování Posted: 21:06 09. Jan 2018 |
|
|
Nevím, proč, ale co si pamatuju, tak moje kouzelnice, které jsem cpal bodíky do int celou její kariéru, měla s očarováváním stejně práce, jako jeden nejmenovaný trpasličí crafter s int 16.
Jakmile jsem zkoušel očarovávat něco, co by jí mělo dávat xp rychleji, než jemu, šel výrobek rychle do kytek.
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: craft očarování Posted: 09:45 11. Jan 2018 |
|
|
Tak očarování bylo už od dob ST nejtěžší a nejztrátovější řemeslo. Jediné, čemu bych se tedy podivil, proč na triviálu nemá s dostatečnou inteligencí 3exp, ale jen 2.
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|
snek
|
Post subject: Re: craft očarování Posted: 20:53 25. Jan 2018 |
|
|
Nováček |
|
|
Bude to někdo řešit? Na 14 lvl se nedá vůbec expit. Navíc když nakombinuješ očarování, nejen že to nedělí xp poměrně dle hlavního / vedlejšího, ale výsledek je jako bys dal všechny procenta pouze do hlavního.
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: craft očarování Posted: 05:56 28. Jan 2018 |
|
|
snek wrote: Bude to někdo řešit? Na 14 lvl se nedá vůbec expit. Navíc když nakombinuješ očarování, nejen že to nedělí xp poměrně dle hlavního / vedlejšího, ale výsledek je jako bys dal všechny procenta pouze do hlavního. Zkus elementální očarování na vhodně menší zbraň. Myslím, že to se pořád ještě ořezává podle velikosti zbraně, a měl bys tak dostat něco s odpovídající obtížností. (a nebo si to pamatuju špatně)
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: craft očarování Posted: 15:50 04. Jun 2020 |
|
|
Nevím tedy, jestli jde o chybu, ale s očarováním "poprav nemrtvé" se mi podařilo zabít Ulgolda. Předpokládal jsem, že bossové jsou proti těmto efektům odolní (byť se to tedy týkalo kouzel)
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: craft očarování Posted: 11:51 05. Jun 2020 |
|
|
Barbar321 wrote: Nevím tedy, jestli jde o chybu, ale s očarováním "poprav nemrtvé" se mi podařilo zabít Ulgolda. Předpokládal jsem, že bossové jsou proti těmto efektům odolní (byť se to tedy týkalo kouzel) Problém s Undeath to Death je ten, že nemrtví mají imunitu na smrtící kouzla, takže kouzla zabíjející nemrtvé musí být zákonitě jiná kategorie. Víš jistě, že to byla jednorázovka a že ho nezabilo to zranění, co smrťáky způsobujou?
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: craft očarování Posted: 12:35 05. Jun 2020 |
|
|
Caehan wrote: Barbar321 wrote: Nevím tedy, jestli jde o chybu, ale s očarováním "poprav nemrtvé" se mi podařilo zabít Ulgolda. Předpokládal jsem, že bossové jsou proti těmto efektům odolní (byť se to tedy týkalo kouzel) Problém s Undeath to Death je ten, že nemrtví mají imunitu na smrtící kouzla, takže kouzla zabíjející nemrtvé musí být zákonitě jiná kategorie. Víš jistě, že to byla jednorázovka a že ho nezabilo to zranění, co smrťáky způsobujou? Byl vážně zraněný, ale zbraň sama o sobě ho moc nezraňovala a pak najednou nepřehodil past a byl mrtvý. Ale pro jistotu ještě zkontroluju ve výpise
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: craft očarování Posted: 13:13 05. Jun 2020 |
|
|
Barbar321 wrote: Caehan wrote: Barbar321 wrote: Nevím tedy, jestli jde o chybu, ale s očarováním "poprav nemrtvé" se mi podařilo zabít Ulgolda. Předpokládal jsem, že bossové jsou proti těmto efektům odolní (byť se to tedy týkalo kouzel) Problém s Undeath to Death je ten, že nemrtví mají imunitu na smrtící kouzla, takže kouzla zabíjející nemrtvé musí být zákonitě jiná kategorie. Víš jistě, že to byla jednorázovka a že ho nezabilo to zranění, co smrťáky způsobujou? Byl vážně zraněný, ale zbraň sama o sobě ho moc nezraňovala a pak najednou nepřehodil past a byl mrtvý. Ale pro jistotu ještě zkontroluju ve výpise Nemusíš kontrolovat, je to tak. Do těch onhitů se totiž nedá vstoupit skriptově. Takže nejde jiné chování pro bosse naimplementovat.
|
|
Top |
|
Mourisson1
|
Post subject: Re: craft očarování Posted: 13:24 05. Jun 2020 |
|
Joined: 15:58 20. Aug 2012 Posts: 945 Location: Somewhere I belong
|
Caehan wrote: Barbar321 wrote: Nevím tedy, jestli jde o chybu, ale s očarováním "poprav nemrtvé" se mi podařilo zabít Ulgolda. Předpokládal jsem, že bossové jsou proti těmto efektům odolní (byť se to tedy týkalo kouzel) Problém s Undeath to Death je ten, že nemrtví mají imunitu na smrtící kouzla, takže kouzla zabíjející nemrtvé musí být zákonitě jiná kategorie. Víš jistě, že to byla jednorázovka a že ho nezabilo to zranění, co smrťáky způsobujou? Jen bych upresnil ze se imho jednalo spise o On-hit: Slay undead, nez Undeath to Death
_________________ Luth'arth Tel'vien
Morn'ango et Hravanlómë - Jabkožrout a hlídací pes. Elrienavien - Nico Robin #2 Sithe'sarol - žádejte u svého lékaře El'thien Erume - “As above, so below” Lothias Telvunar Tarlen
|
|
Top |
|