|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 10 posts ] |
|
Author |
Message |
Shaman88
|
Post subject: Koupili jste si už NWN:Enhanced Edition? Posted: 11:42 04. Jun 2019 |
|
|
Pokud ne, tak aktuálně je to do 10 června ve velké slevě a to jak pro počítače tak pro telefony a tablety. https://t.co/8HZgWddVRehttps://t.co/NMa6DkZuTd
_________________ How old I must have been, when I was obsessed With the fantasy of a steel castle that floated in the sky? I wanted to leave the ground, to fly to that castle. For a long, long time, that was my only desire... ------------------------------------------------------------ I still believe That in some other world, that castle truely exists.
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Koupili jste si už NWN:Enhanced Edition? Posted: 12:31 04. Jun 2019 |
|
|
Má to nějaké výhody? Osobně jsem na EE edice vcelku alergický. Koupil jsem si tři stařičké hry v těchto edicích a spokojený nejsem ani s jednou a raději si zahraju s horší grafikou původní (neosekanou a neošizenou) verzi.
Ale rád bych znal názor i na NWN EE edici, protože mi (i díky Thalii) po dlouhá léta přirostla k srdci
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Koupili jste si už NWN:Enhanced Edition? Posted: 12:55 04. Jun 2019 |
|
 |
Hlavní DM a hlavní kronikář Thalie |
 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9201 Location: Brno/"Znojmo"
|
Mě třeba jede lépe než základní nwn. Na Thálii i jinde se mi to občas sekalo, nejspíše kombinace starší hry a novější grafiky (a to mám na dnešní poměry už slabší stroj). Na EE vše v pohodě. Chtělo to trošku vyladit grafiku, protože tam jsou nějaké ty zlepšováky navíc (shader?) už v základu, kdežto já radši ten basic nwn vzhled. Ale nic náročného.
Mobilní appka může být výhodou pro ty, co často cestují třeba kvůli práci (vím tu o pár případech). Možná to není na nejdrsnější akce, ale singleplayer moduly anebo nějaké RP by šlo.
_________________ Vizitky nových, nebo staronových postav mi zasílejte do PM. - vzor ZDE. Žádosti k posouzení DM týmem stejně tak.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Koupili jste si už NWN:Enhanced Edition? Posted: 13:01 04. Jun 2019 |
|
|
Z hraní na online světech jsem na EE nezaznamenal herní pád, ani nějaké větší grafické lagy.
_________________ How old I must have been, when I was obsessed With the fantasy of a steel castle that floated in the sky? I wanted to leave the ground, to fly to that castle. For a long, long time, that was my only desire... ------------------------------------------------------------ I still believe That in some other world, that castle truely exists.
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Koupili jste si už NWN:Enhanced Edition? Posted: 13:47 04. Jun 2019 |
|
|
Takže si myslíte, že se vyplatí do toho investovat? Žádné "ořezávky" oproti originálu? Fungovat bude bezproblémově i na Thalii?
A co tedy EE verze sebou (kromě stability) přináší? Lepší grafiku? Nějaké další úpravy?
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Koupili jste si už NWN:Enhanced Edition? Posted: 14:06 04. Jun 2019 |
|
|
Barbar321 wrote: Takže si myslíte, že se vyplatí do toho investovat? Žádné "ořezávky" oproti originálu? Fungovat bude bezproblémově i na Thalii?
A co tedy EE verze sebou (kromě stability) přináší? Lepší grafiku? Nějaké další úpravy? Grafika je stejná, ale je tam podpora pro vyšší rozlišení a hlavně podpora novějších grafik a OS. S Thalii ti to fungovat nebude.
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Koupili jste si už NWN:Enhanced Edition? Posted: 14:45 04. Jun 2019 |
|
|
Díky za info 
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Koupili jste si už NWN:Enhanced Edition? Posted: 08:50 05. Jun 2019 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4747 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Já jsem koupil už dávno. A musím dát za pravdu Shamanovi, že herní komunita se tam stále drží. Myslím si, že servery které přešly na EE z toho těží zajímavý příval nováčků.
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
PiAn0
|
Post subject: Re: Koupili jste si už NWN:Enhanced Edition? Posted: 20:10 09. Jun 2019 |
|
|
Nedávno jsem si taky koupil, hra neni o vylepsene grafice ale hlavne o lepsi stabilite hry, mene sekani a vic moznosti pro modery. Jinak hraju na servru Arelith kde je pres 100 aktivnich hracu a docela me prekvapilo kolik ceskych hracu z thalie a equlibrie tam hraje.
_________________ Victor Gall - G14 Vojta(podsluncem) - Víly neexistují!
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 10 posts ] |
|