|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Puxina
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 14:04 08. Dec 2014 |
|
|
Zeerit wrote: Taky jsem na to zvědav. Predyš je můj oblíbený ufon a Shane Black napsal/režíroval některé z mých oblíbených akčňáků, takže do něj vkládám naděje. Krom toho hrál Hawkinse v prvním Predátorovi  To jo predátor je super legenda, škoda že Vetřelec vs Predátor nebyl až tak dobrý jak tohle. Sice v prvním díle AvP se mi líbily ty souboje, ale dvojka AvP se mi nelíbila už vůbec.
_________________ Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia
Lucka Jehlička - malá hobití druidka s medvědem v kapse - Lucka
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 18:33 08. Dec 2014 |
|
|
Hmm v tom AvP 1 je zajímavá jedna věc, když predátor přesekne alienovi ocas těma vysunovacíma drápama co má na ruce, tak ta kyselina ty drápy rozežere. Ale když aliena zabodne kopím, tak se tomu kopí nic nestane. Zvláštní  . Patrně jiná slitina kovu či co to je.
_________________ Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia
|
|
Top |
|
Zeerit
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 19:29 08. Dec 2014 |
|
|
Je to blbost no, samozřejmě by měl odolný zbraně, když jde lovit vetřelce. Někdo prostě udělal botu pořádnou. 
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 19:30 11. Dec 2014 |
|
|
http://en.wikipedia.org/wiki/Pacific_Rim_%28film%29Tak jsem dnes v buse shlédl tohle "scifi" a musím říct, že na odreagování dobré. Nevěděl jsem o co jde, ale po pár prvních minutách jsem pochopil co se mi film snaží dát a to co jsem čekal jsem i dosta a dobře jsem se bavil. Ostatně u filmu, ve kterém jde o "rvačku" mezi godzilou a obřím robotem, je hned jasné co může nabídnout. A taky na něm nejde moc pokazit. A to co pokazit šlo filmaři nepokazili, takže doporučuju.
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 00:25 12. Dec 2014 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Tak jsem dneska (už je to 23 hodin  ) absolvoval premiéru Hobita. A tak nějak mě to dost zklamalo. Nebudu radši nic víc říkat, abych případné milovníky neodradil 
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 19:34 23. Dec 2014 |
|
|
Tak jsem po Hobitech kouknul i na základní trilogii, Společenstvo, Dvě věže a Návrat krále. Je tam dost epickejch momentů (mezi nejlepší patří příchod elfů do Helmova žlebu... sice není v knize, ale ve filmu to bylo epic).... ale hrozně mě štve to bezmála erotický jiskření mezi Samem a Frodem...
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
pavad
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 20:33 23. Dec 2014 |
|
 |
Bůh |
|
|
J.F.Payne wrote: ...Je tam dost epickejch momentů (mezi nejlepší patří příchod elfů do Helmova žlebu... sice není v knize, ale ve filmu to bylo epic).... ale hrozně mě štve ... Nebo Legolas na skejtu co sjizdi hradbu. Nebo razova vlna uderu Saurona v bitve posledniho spojenectvi. Nebo matrixovy Elrond. Nebo souboj "na hole" Saruman - Gandalf. Nebo... Oproti kniham jsem nad tim dost zlomil hul. :/
_________________ Diagnostikovany. Každý moudrý má nač pomysliti, kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti, porazíš-li je, co z toho budeš míti, a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti. . . . . . . . . . Holan, V.
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 20:55 23. Dec 2014 |
|
|
pavad wrote: J.F.Payne wrote: ...Je tam dost epickejch momentů (mezi nejlepší patří příchod elfů do Helmova žlebu... sice není v knize, ale ve filmu to bylo epic).... ale hrozně mě štve ... Nebo Legolas na skejtu co sjizdi hradbu. Nebo razova vlna uderu Saurona v bitve posledniho spojenectvi. Nebo matrixovy Elrond. Nebo souboj "na hole" Saruman - Gandalf. Nebo... Oproti kniham jsem nad tim dost zlomil hul. :/ A elfové, kteří přišli na pomoc do Helmova žlebu...
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 11:55 25. Dec 2014 |
|
|
Tak v knížce přišli enti, ne?
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|
Zeerit
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 12:06 25. Dec 2014 |
|
|
Enti nakonec přijdou ve filmu taky, ale jenom v extended verzi.
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 19:56 31. Dec 2014 |
|
|
Tak jsem zkoukl X-men od roku 2000 až 2014 a musím uznat, že je to parádně udělané scifi  . Hlavně jsem si po prvním a hlavně druhém díle zamiloval modrou mršku Mystique, je to perfektní ikdyž spíš záporácký charakter  a byl jsem moc rád, že se ukázala pak i v dalších dílech, ty její proměny mě prostě báví. Takový charakter by mě bavilo hrát 
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 11:15 01. Jan 2015 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
RoFe, hlavně nevím jak u staré, ale představ si, že u té nové je většina té modré barvy dělaná skutečně barvením  najdi si nějaké scény ze zákulisí.
_________________ .
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 11:46 01. Jan 2015 |
|
|
Nalkanar wrote: RoFe, hlavně nevím jak u staré, ale představ si, že u té nové je většina té modré barvy dělaná skutečně barvením  najdi si nějaké scény ze zákulisí. Hmm? A co jsi tím chtěl říct?
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 13:38 01. Jan 2015 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Nu asi nic, čekal jsem, že by se ti taková zajímavost mohla líbit, vzhledem k tomu, že jsi schopný si na wiki číst náhodné zajímavosti.
_________________ .
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 13:59 01. Jan 2015 |
|
|
Nalkanar wrote: Nu asi nic, čekal jsem, že by se ti taková zajímavost mohla líbit, vzhledem k tomu, že jsi schopný si na wiki číst náhodné zajímavosti. Aha no ta barva těla je mi relativně fuk. Mě spíš ta postava bavila svým chováním a stylem boje a tak. Ten poslední díl mi přišel jako upravený Terminátor 
|
|
Top |
|