|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Puxina
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 07:36 02. Jan 2015 |
|
|
Pohodová scifi odechovka http://www.csfd.cz/film/320638-strazci-galaxie/Je to sice děsná újetárna, ale ty legrační hlášky tam stojí za to, hlavně zábavný mýval Rocketman a jeho společník Groot. Pobavilo mě, že se tam objevil i Stan Lee, který se vlastně ukázal i v X-men. 
_________________ Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia
Lucka Jehlička - malá hobití druidka s medvědem v kapse - Lucka
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 08:59 02. Jan 2015 |
|
|
Puxina wrote: Pobavilo mě, že se tam objevil i Stan Lee, který se vlastně ukázal i v X-men.  Má cameo v každym filmu se svejma hrdinama, od Spidermana po Avengery 
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 12:01 02. Jan 2015 |
|
|
kokosak wrote: Puxina wrote: Pobavilo mě, že se tam objevil i Stan Lee, který se vlastně ukázal i v X-men.  Má cameo v každym filmu se svejma hrdinama, od Spidermana po Avengery  Jo ty já právě ještě neviděl, tak to nevím  . Ale na ty Avengers mrknu. Ale u X-men Budoucí minulost nějak nechápu co tam dělá ten Xavier, když toho přece zabila Jean v Posledním vzdoru a Magneton přišel o své schopnosti. Asi se ten třetí díl nějak vymyká no, je to fantasy a sci-fi, takže budiž, vše je možné  .
_________________ Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 12:04 02. Jan 2015 |
|
|
Puxina wrote: kokosak wrote: Puxina wrote: Pobavilo mě, že se tam objevil i Stan Lee, který se vlastně ukázal i v X-men.  Má cameo v každym filmu se svejma hrdinama, od Spidermana po Avengery  Jo ty já právě ještě neviděl, tak to nevím  . Ale na ty Avengers mrknu. Ale u X-men Budoucí minulost nějak nechápu co tam dělá ten Xavier, když toho přece zabila Jean v Posledním vzdoru a Magneton přišel o své schopnosti. Asi se ten třetí díl nějak vymyká no, je to fantasy, takže budiž, vše je možné  . Myslím, že v tom díle, kde je "zabit" je after-credits scéna, kde se ukáže, že není tak úplně mrtvý. Ve filmu také mluví o tom, zda by bylo morální využít tělo člověka ve vegetativním stavu k uchování vědomí člověka, který umírá fyzicky. Možná to psolu souvisí. Ale proč vypadá furt stejně, to nevím. Asi byla ta osoba ve vegetativním stavu jeho identické dvojče, o kterém nikdo nikdy nemluvil a schovávali ho ve sklepě.
|
|
Top |
|
Infra
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 12:06 02. Jan 2015 |
|
|
Slátanina no.
_________________ Valghloth - "Darkness from the dark."
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 12:14 02. Jan 2015 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Nejsem až tak znalý komiksů o X-Menech, ale tak jak znám obecně komiksy, tak je možné, že se film snaží zkombinovat alternativní vesmíry X-Menů. Ale sám jsem to neviděl, protože se mi to nelíbí, tak nevím, na co se vyloženě odkazují. Z traileru mi přišlo, že to navazuje na First Class a snaží se to tou cestou do minulosti dosáhnout toho, aby existoval děj z původních třech filmů.
_________________ .
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 12:46 02. Jan 2015 |
|
|
G-ladiator wrote: Myslím, že v tom díle, kde je "zabit" je after-credits scéna, kde se ukáže, že není tak úplně mrtvý. Ve filmu také mluví o tom, zda by bylo morální využít tělo člověka ve vegetativním stavu k uchování vědomí člověka, který umírá fyzicky. Možná to psolu souvisí. Ale proč vypadá furt stejně, to nevím. Asi byla ta osoba ve vegetativním stavu jeho identické dvojče, o kterém nikdo nikdy nemluvil a schovávali ho ve sklepě. Jo no, to jsem viděl. Ted jsem četl v diskuzi že to , přesně jak píšeš ty, nejspíš bylo jeho dvojče, do kterého přenesl svou mysl. A ten poslední díl svým dějem změnil časovou linku, takže díky tomu znovu žila i Jean a Kyklop. No těším se na rok 2016 a další díl Apocalypse, snad se tam objeví ten nejsilnější mutant, co byl na konci Budoucí minulosti  . A zase se těšit na Mystique 
|
|
Top |
|
Jachym
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 21:47 15. Jan 2015 |
|
|
_________________ Menhiri Dierta
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 01:25 16. Jan 2015 |
|
|
Grand Budapest byl fajn...
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
Jachym
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 14:37 16. Jan 2015 |
|
|
Co toto viděl to tu někdo? http://www.csfd.cz/film/343881-vychozi-bod/ pokud to někdo viděl tak bych se chtěl na něco zeptat fundovanějších než-li jsem já . Pokud to někdo neviděl a chtěl by se podívat tak na uložto to mají , ale musím upozornit na to že je to ten náboženskou filozofií přikořeněný film a ten závěr je sci - fi , proto opatrně at nemám něco na nasvědomí .
|
|
Top |
|
Sielencer
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 17:14 21. Jan 2015 |
|
|
Jachym wrote: Co toto viděl to tu někdo? http://www.csfd.cz/film/343881-vychozi-bod/ pokud to někdo viděl tak bych se chtěl na něco zeptat fundovanějších než-li jsem já . Pokud to někdo neviděl a chtěl by se podívat tak na uložto to mají , ale musím upozornit na to že je to ten náboženskou filozofií přikořeněný film a ten závěr je sci - fi , proto opatrně at nemám něco na nasvědomí . Už dávno jsem na to narazil, těšil se až shlédnu a díky tvému připomenutí jsem tak učinil včera. Je to fajný střet levé a pravé mozkové hemisféry, kde se vyřkne spoustu zajímavých myšlenek. Nedávno jsem také shlédl film Moon, který je tématikou podobný novějšímu filmu Nevědomí/Oblivion s Tomem Cruisem ale minimálně stejně tak povedený.
Top |
|
Jachym
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 00:02 22. Jan 2015 |
|
|
Sielencer wrote: Jachym wrote: Co toto viděl to tu někdo? http://www.csfd.cz/film/343881-vychozi-bod/ pokud to někdo viděl tak bych se chtěl na něco zeptat fundovanějších než-li jsem já . Pokud to někdo neviděl a chtěl by se podívat tak na uložto to mají , ale musím upozornit na to že je to ten náboženskou filozofií přikořeněný film a ten závěr je sci - fi , proto opatrně at nemám něco na nasvědomí . Už dávno jsem na to narazil, těšil se až shlédnu a díky tvému připomenutí jsem tak učinil včera. Je to fajný střet levé a pravé mozkové hemisféry, kde se vyřkne spoustu zajímavých myšlenek. Nedávno jsem také shlédl film Moon, který je tématikou podobný novějšímu filmu Nevědomí/Oblivion s Tomem Cruisem ale minimálně stejně tak povedený. Moon jsem viděl a je to fakt dobrý .
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 20:08 22. Jan 2015 |
|
|
Doporučuji britský satirický seriál (i když na satiru to asi není dost humorné) Black Mirror. (Je to krátké, jen 6 dílů+Vánoční speciál, a nenavazují na sebe)
|
|
Top |
|
montacue
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 03:24 23. Jan 2015 |
|
 |
Poutník |
|
|
Také doporučím britský 6 dílný komediální seriál "Ať jedí koláče". Velmi humorná záležitost
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 06:54 23. Jan 2015 |
|
|
Případně "jistě pane ministře".
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|