|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Pajule
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 08:58 17. Oct 2009 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
Morn wrote: Taky něco dám http://www.youtube.com/watch?v=it4992Bf ... re=related**************************************************** http://www.youtube.com/watch?v=FlfdoObR ... re=channel************************************************** http://www.youtube.com/watch?v=jU6iP0WL ... re=related************************************************* jééé starej známej  a ještě takovej dobrej výběr*pokyvuje*se divim že tu někdo zná Gazett  a ten výběr od MM *souhlasně si kýve*
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 00:20 19. Oct 2009 |
|
|
A co historie, říká vám něco?  Dle mě staré písničky sou taky super A-Ha Take on MeNik Kershaw - The RiddleExtreme - More than words
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 07:56 19. Oct 2009 |
|
|
Trocha melodic death metalu: In Flames - Alias.
_________________ Říkejte mi Sob Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
|
|
Top |
|
pilnik
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 15:00 19. Oct 2009 |
|
|
moje 3 top skupiny , kazda sice trochu z jineho soudku, ale ze stejne rodiny
Silent stream of godless elegy (CZE) Butterfly temple (RUS) My dying bride (ENG)
všem co neznaji a tihnou trochu k metalu doporučuji...
_________________ Obuki - ten vod Škopku
|
|
Top |
|
marii
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 19:35 19. Oct 2009 |
|
|
|
Top |
|
marii
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 23:10 19. Oct 2009 |
|
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 23:16 19. Oct 2009 |
|
|
...a ty se ptas co já... 
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 00:16 20. Oct 2009 |
|
|
|
Top |
|
marii
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 07:01 20. Oct 2009 |
|
|
_________________ Lossë Hyaro
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 17:43 20. Oct 2009 |
|
|
Tak na tuhle a další jdu o víkendu na koncert, tak sem zvědavý  Takžee řádně zesílit a poslechněte si Epica - Fools of Damnation
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
|
|
Top |
|
Modrovousice
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 18:47 20. Oct 2009 |
|
|
Potvůrko jedna! Máš štěstí, že jsem tak daleko od tebe, jinak bych se ti pověsila na krk a ani security by mě od tvé vstupenky  nedostaly. Já na takové konzerty můžu snad jen s bráchou. Kamarádi a ani přítel tohle neposlouchají. A aby se neřeklo, s bráškou jdeme v listopadu na Prodigy http://www.youtube.com/watch?v=DD7Ucjbr5rYmalá ukázka z konzertu před třemi lety který jsem neštastně propásla.
_________________ Earania Rastailo - profesionální servírka, pracovitá krejčová, ale hlavně Juanina kněžk. Ex-ředitelka sirotčince.
Rerithien Gweth - zrzavá elfkaa, bývalá žebračka, zámečnice a nynější umělkyně hledající práci
Směsice všelijakých postaviček, které hraju podle nálady.
|
|
Top |
|
Czech_Luthor
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 18:55 20. Oct 2009 |
|
Joined: 11:31 01. Feb 2008 Posts: 686 Location: Trondheim, Norsko
|
_________________ Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!
Our love is a bed of nails Love hurts good on a bed of nails I'll lay you down and when all else Fails I'll drive you like a hammer on a Bed of nails Baby when you scratch, you know I'm gonna bite!
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 20:33 20. Oct 2009 |
|
|
Modrovousice wrote: ,...... Mělas přijet no Šak je to kousek. Czech_Luthor wrote: ...... Jooo Deathstars byli na Mastru of Rock vcelku fajnoví, aspon teda moje mamka si je užívala. Mě se od nich líbilo jen něco. Ale ten zpěvák má skvělý hlas. Nemůžu si pomoct, ale vzhledově prostě Marlyn Manson  A abych nespamoval, tohle bude společně s Epicou Amberian Dawn - He Sleeps In A Grove
|
|
Top |
|
Modrovousice
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 21:20 20. Oct 2009 |
|
|
Prej kousek, tak taky někdy přijed ty, dlužíš nám návštěvu  . A tady dávám mou oblíbenou písničku co si nemůžu přestat zpívat. http://www.youtube.com/watch?v=S6hNJJzih0wPS: Ten zpěvák se mi hrozně líbí  . Snad nebude přítel žárlit.
_________________ Earania Rastailo - profesionální servírka, pracovitá krejčová, ale hlavně Juanina kněžk. Ex-ředitelka sirotčince.
Rerithien Gweth - zrzavá elfkaa, bývalá žebračka, zámečnice a nynější umělkyně hledající práci
Směsice všelijakých postaviček, které hraju podle nálady.
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 11:32 25. Oct 2009 |
|
|
Skvělá melodic death metalová skladba: Norther - Omen
_________________ Říkejte mi Sob Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
|
|
Top |
|